Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikaraguuuua

do tych,co chcą dziewice za żone....

Polecane posty

Gość nikaraguuuua

wiele tu sie naczytałałam, że tzw "porządni" faceci chcą mieć żony wyłącznie dziewice, w takim razie chyba, jak dla mnie logiczne jest to że, seks dopiero po ślubie,dwa-trzy lata bycia ze sobą,docieranie itd (oczywiście bez seksu i zdrad) a po tem ślub... czy o to Wam wymagającym facetom chodzi? który z Was wytrzymałby????

Gość nikaraguuuua
widze że nie ma chętnych na taki układ ani chętnych do dyskusji na ten temat......................

Gość buuu ha ha ha ha ha
dałbyś rade 3 lata bez seksu????? bu ha ha ha.......

\"I możesz poczuć czasem brak mojej solidności Lecz zrozum nie ma wolności bez miłości Dla Ciebieeee o tym ja mówić chcę długo i głośno Dla Ciebieeee o tym ja mówić chcę długo i głośno\"😍

Gość tak sie zastanawiam
O jak lubie tą PIOSENKę :)

Gość nikaraguuuua
6 lat później........też ją uwielbiam:) ale nie o to tu chodzi...........

Gość nikaraguuuua
no i o to mi chodzi Anonimek >wszyscy faceci tu grzmią o dziewictwie,a sami by nie dali rady,w takim układzie wytrzymać............

\"Porządni\" faceci nie zwracaja uwagi na to czy dziewczyna jest dziewicą czy nie. Oczywiście takie przypadki sie zdarzają , ale ja myślę że dziewictwo nie jest wyznacznikiem tego czy dziewczyna sobą reprezentuje coś więcej niż ta która cnoty nie posiada. Co do tego czy facet wytrzyma z seksem do ślubu? To indywidualna sprawa każdego z facetów. Mam pytanie: A dziewczyna wytrzyma???? To indywidualna cecha każdego z nas. Zresztą jest takie powiedzenie (uprzedzam, że troche wulgarne, ale tylko cytuję , więc przepraszam wszystkich za obrazę uczuć) JEŚLI SUKA NIE DA - PIES NIE WEŹMIE. Sorka że brzmi to jak brzmi, ale coś w tym jest, prawda? Pozdrawiam.

Gość nikaraguuuua
miłóść>wiem o tym :) i wcale sie nie irytuje:) to jest tylko refleksja na temat co tu wyczytałam grzeczny >jw. tyle tu postów na ten temat że nawet wczoraj pisała dzieczyna pisała że, jej nikt już nie pokocha bo nie jest dziewicą...paranoja

Gość nikaraguuuua
sorki,miałobyć> miłość

Gość Wrom
Ja bym dał radę tyle wytrzymać. Ciekawe czy dziewczyna by potrafiła. Jednak musiałbym mieć drugą kobietę do "zadań specjlanych".

Gość buuu ha ha ha ha ha
wrom>to byś k***rwa nie wytrzymał skoro piszesz że musiałbyś mieć drugą kobietę do "zadań specjlanych" cieniasie

Gość nikaraguuuua
kobieta pewnie by mogła tyle wytrzymać..... dzięki bu hehe:)

Gość Wrom
---------->buuu ha ha ha ha ha Nie wytrzymał to pojęcie względne. Kobieta nr 1 byłaby nietknięta (znaczy przeze mnie).

Gość Ja jakoś nie jem słodyczy
A drugiej byś codziennie wsadzał, aby kobiecie NUMER JEDEN nie wsadzić tak? Co za zwierzę...

Gość Wrom
Ja tylko żartuję a tu mnie od zwierząt wyzywają. Chyba się popłaczę.

aaa żartujesz?? No to ja też się chyba popłaczę, ale ze śmiechu jak czytam te Twoje "żarty"

Gość Wrom
----------->Ja jakoś nie jem słodyczy Chyba bardzo sfrustrowana/y jesteś, że cię takie rzeczy ruszają.

To każdego rusza, nie tylko mnie.

ja tam Wroma rozumiem...ja też zawsze muszę mieć więcej dziewczyn niż moja dziewczyna chłopaków;)

Gość nikaraguuuua
wrom>ijeżeli ktoś tu jest sfrustrowany to chyba nie my:O

Gość Wrom
Nie rozumiem co takiego cię rusza, obłuda niektórych facetów, że chcą dziewicy a sami lubią sypiać z kim popadnie. Czy też mój wpis o kobiecie z nr 1 i nr 2. To zwierze to mnie zupełnie powaliło.

Gość Wrom
I żeby sprostować, to że tak piszę nie znaczy iż ma to coś wspólnego z moją osobistą sytuacją.

Gość nikaraguuuua
hmm czyli wniski z tej dyskuji: faceci mogą sie piepszyć na lwo i prawo kobieta musi być "czysta"-i że niby to kobieta nie wytrzyma?? no paranoja jakaś:O miłość> mówimy o dziewicy,a nie kto więcej...

Gość nikaraguuuua
cholera,ehh, te literówki...wnioski z dyskujsii i o lewo chodzi...... :O

Gość Wrom
Co do sfrustrowania - u mnie pełna kultura, napisałem "kobieta do zadań specjalnych" a w odpowiedzi od was usłyszałem: "to byś k***rwa nie wytrzymał", "codziennie wsadzał", "co za zwierzę" Czuję sie ofiarą całego zajścia.