Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość master blaster

Nie chodze na imprezy bo mnie nie stac

Polecane posty

Gość master blaster

A bardzo bym chciala! Smutne ale prawdziwe:( czy ktos z kafeteriuszy tez tak ma?

Mnie wyjscie na impreze kosztuje max 20zł.(czyli tak naprawde cena 3 piw). Wybieraj kluby z wejsciem za friko :)

Gość albo chodz na domówki
za 20zł wypijesz 7 piw.

Gość master blaster
No tak, wstep na przecietna dyske to jakies 10 zl plus piwa, czasem ktos rzuci haslo ze zrzucamy sie na wódke i kolejny wydatek. Póki co studiuje, takze nie mam za bardzo mozliwosci isc do pracy, poza tym w moim miescie ciezko z praca:( Niby utrzymuja mnie rodzice, ale nie chca mi juz zbytnio dawac kase, chociaz bardzo chca zebym studiowala, ciekawe prawda? Miesiecznie mam na swoje wydatki plus minus 100zl takze trudno sie dziwic ze szkoda mi wydac na jedna impre ok 30zl:( Ach zycie:(

Gość master blaster
Kase staram sie oszczedzac, zeby co jakis czas kupic sobie fajny ciuch, bo lubie sie ubrac:) ale coz z tego jak potem nie mam w tym gdzie wyjsc? BUUUUUUUUU :(

Gość polak katolik
A nie możesz się bawić bez alkoholu? Będzie zdrowiej i ekonomiczniej.

No wlasnie. Dziewczyny prawie wszedzie wchodza za friko! Rozejrzyj sie po miescie. A jak zarwiesz kolesia z kasą to ci bedzie driny stawial i w ogole bedzie wypas ehehe :D

Gość polak katolik
Ashley, ty głupia blacharo!

:O :O :O masz racje. lepiej włącze radio maryja zamiast siedziec na Kafe i pier*dolic glupoty :(

Gość jak widac
polak katolik to prawdziwy wzor...

Gość polak katolik
Nie bluźnij. Wzorem dla nas powinien być Pan Bóg i Jarosław Kaczyński.

Ktoś już tutaj rzucił dobrym pomysłem, chodź na domówki ;) Zawsze wychodzi taniej :) A z tym piciem przed wstępem na imprezę, to trochę kiszkowaty pomysł, bo to tak troche dziwnie pokazać się w klubie czy pubie na imprezie i nawet piwka, czy chociażby soku nie zamówić... Ale przecież nikt nie każe Ci wydawać fortuny :) W niektórych klubach kobiety mają wstęp darmowy, a wtedy jedno piwko, czy chociażby soczek, chociażby kosztowały 5-6 zł to chyba nie jest kolosalny wydatek... Tym bardziej, że na takie imprezy raczej nie lata się codziennie... :)

pamiętam jak kiedyś się przelewało browarki kupione w sklepie do kufli w pubie:P fajne czasy

Gość to wybieraj imprezy
z wejsciem za friko albo bardzo tanim. piwa tez nie musisz pic bo w koncu na impreze idziesz pogadac i potanczyc. chyba, ze jestes jedna z osob, ktore nie wyobrazaja sobie imprezy bez piwa, wodki innch dodatkow. to sie nie dziw, ze cie nie stac :O

a tak przy okazji Angellaa to byłem jakiś czas temu na koncercie Peszek i jestem zachwycony-cholera z niej jest mały wulkan energii, którą wszystkich zaraża

Jak ide do klubu z wejsciem gratis i nie musze placic za transport, to kosztuje mnie tylko 1 piwo :D nastepne przeciez ktos postawi.. ;)

Gość mnie tez nie stac
Rzadko wychodze ale to jest tez kwstia wypicia 3 piw, czyli dokladnie 13,5zl ;) Choc czasem nie mam i tyle :(