Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karollllaa

buuu złapały mnie dzisiaj kanary...

Polecane posty

Gość Karollllaa

Żeby tak kończyć piękny tydzień... Skończyła się karta, dojeżdżałam z oddalonego osiedla do głównych linii komunikacyjnych i mnie złapało dwóch grubasów. Kurcze, w dodatku w drzwiach autobusu. W moim rejonie nie ma kiosków i zazwyczaj jak nie mam karty ten kawałek przejeżdżam na gape, co się w sumie i tak rzadko zdarza. Dobrze , że przynajmniej inne nieszczęścia za mną nie chodzą. Ale kto mnie dziś pocieszy? ;)

Gość Mnie kanar zlapal
w niedziele o godz 6 rano niezle

Gość a ja pamiętam..
że jak złapali jednago gościa to nagle wyskoczył z drzwi autobusu i zaczął uciekać! a ponieważ to było na wsi to uciekł gdzieś w pole i tyle go widzieli

Gość Karollllaa
Pewnie , że kupię, ale dla tej sprawy to już za późno.

Gość Karollllaa
Jeszcze nie płaciłam, ale przeciez jak dzisiaj kupie karte, to bedzie za późno. Masz inne doświadczenie?

Gość mała zarabiająca P
ja na gapę jeżdże codziennie od 2 lat, nie należy to do przyjemności, ale nie mam innego wyjścia bo 120 zł na miesiąc to dla mnie bardzo dużo :(

Gość Karollllaa
ale przecież maja mnie już w komputerze zapisaną... Kurcze, może spróbuję.

Gość ale ciemniakiiiiiiiiiiii
tyle, że na tej karcie jest zapisane o której godzinie i jakiego dnia ją doładowałaś:o WIęc już lepiej nie kręć...

Gość Karollllaa
no właśnie... w takim razie nie idę po kartę, 70 zł w druga stronę, w końcu mpk też musi zarabiać. Może w połowie września znów będę na własnych czterech kółkach.... i wtedy mam to wszystko gdzieś. Właściwie ten "mandat" to nie problem, problemem by było gdybym musiała mieć taką syfiastą robotę , łazić po autobusach i ludzi straszyć ;) Z drugiej strony trochę mi żal tych ludzi. Tylko mogliby być trochę bardziej kulturalni, przecież nie każda osoba w tramwaju to wulgarny cham i dla niej więzienny ton jest rażący. A oni zaraz traktują mnie jak zbira i sypią idiotycznymi komentarzami.