Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polish Boyfriend

Smutny wniosek z Wakacji....

Polecane posty

Gość Polish Boyfriend

Z roku na rok kobiety coraz grubsze ( nawet młode nastolatki!) Co druga rozstępy, celulit........ szkoda słow.....następne wakacje za rok macie dużo czasu na zmiany!!!!

Gość otóz to
pasztetownia

spadaj, jak Ci się nie podoba, to się nie gap na dupę tylko na włosy

Gość Polish Boyfriend
Tylko mi chodzi o całokształt, gruba dupa, pucułowata twarz, do tego ten kalafior...... i wy mi powiecie, że dbacie o siebie??? bardzo śmieszne.

Gość ...... ech życie.....
Bo każdy widzi wady kogoś, sam mając ich tysiące.

Gość niestety faceci w Polsce
też są brzydcy jak noc :( Albo brzydcy albo zaniedbani i oblesni. Jak się patrze na facetów na ulicy to niestety chyba tylko jeden na sto jest naprawdę przystojny.

Gość niestety faceci w Polsce
Faceci zróbcie coś z tym! 😘

Gość Polish Boyfriend
Tylko powiedz mi jaki masz wpływ na wygląd twarzy??? albo się rodzisz ładny albo nie......czepiam się tego, co z łatwością możecie zmienić, faceci mają brzuchy ale to są starzy faceci, na jednego grubego chłopaka w wieku nastu lat przypada 5 dziewczyn grubych!!!!

Gość blumsiennn
tez uwazam ze w polsce nie ma przystojnych facetow , ale za to mulaci , latynosi mmmmmm , moze docenilibyscie urode polek gdybyscie mieszkali w innym panstwie , bo przeciez polki to najpiekniejsze kobiety na swiecie!!!!!!!

Gość Polish Boyfriend
Czy wy macie taki duży problem z analizowaniem tekstu czytanego ??? Nie czepiam się nikogo " brzydkiego" nawygląd buzi nie ma się wpływu, na kształt sylwetki tak, znasz jakieś cwiczenia na to, żeby buzia była ładna ??? ale ja znam takie by wyglądać szczupło!

:) Faceci ! To może wydepilujecie sobie włosy z klat.. albo tymbardziej z pleców bo to okropne jest! W dodatku tak mało jest chłopaków którzy dbają o sylwetkę :) Postawę... 1 na 100 ma fajne ciałko.. Przecież to że nie mają nadwagi to co z tego.. skoro są chudzi i w ogóle niemęscy przez to.. Nie mówię, że muszą być grubi.. ale trochę ciałka umięśnionego nie wadzi :) Moglibyśmy się tu wzsyscy przekrzykiwać jedno przez drugie.. czy to ma sens.. a Ty chłopie nie bądź taki mądry, bo wiadomo że dziewczyny nie chcą mieć cellulitu czy rozstępów.. ale nie zawsze mają na to wpływ.. pewnie ćwiczenie i kremy.. ale niektórym nie jest łatwo się tego pozbyć.. Poza tym, ja zawsze byłam zadbana i ćwiczyłam dużo, a rozstępy po prostu same mi się pojawiły.. jasne, ale sporo i co mam teraz rozpaczać, bo jakiś chlopak mówi, że to jest nieładne? Po prostu tak podziałała natura.. i trzeba to zaakceptować, tak jak niektórzy są okrutnie chudzi i nie mogą przytyć.. czy jak ktoś jest grybszy i nie może schudnąć. Wyluzuj człowieku, bo przez takich jak Ty dziewczyny będą wstydziły sie później na plażę wychodzić, a to chyba powinna być dla każdego przyjemność, że może tyłek wystawić na słoneczko :)

Gość Polish Boyfriend
Tylko szczupła kobieta może być praktycznie nic nie robiąc... a i tak jeszcze z tym macie problem, facet żeby zbudować muskulature musi poświęcić pare lat życia!!!! Wszystkie badania pokazują, że faceci są o wiele aktywniejsi ruchowo... Powiedzieć mea culpa, a nie odbijać piłeczke...

Gość ciekawska123456789
ja o siebie dbam:-)i wielu uwaza ze jestem za chuda wiec prosze powiedz mi jaki jest Twój ideał? za gruba nie? za chuda pewnie tez nie to na jakie kobiety lubidz patrzec? na tez duzym biustem czy z małym biustem?

...ooo zaczyna sie biadolenie....zaczyna to juz powoli nudzic ze tylko tak postrzega sie kobiety...ciekawe jest to jak to \"Wy\" przejelibyscie budowe ciała kobiety ,rodzenie dzieci,itd...pewnie bylibyscie idealni!!!! pełen podziw....brrrrr

Gość Polish Boyfriend
Moge ci pokazać setki dziewczyn , które nigdy w życiu nie były na siłowni, nie biegają, nie mają diety itp..... znajdziesz mi umieśnionego chłopaka, który nie chodzi na siłownie, albo nie pracuje ciężko fizycznie ???

Gość nie masz racji bojfrend
Polki sa takie szczuple i zadbane ze iinne laski wysiadaja, wiem co mowie bo mieszkam za granica...wpadam do polski co jakis zcas i jestem w szoku ajkie nasz laski sa chude i zadbane a faceci niestety- na odwrot ..za chudzi przewaznie i kiepsko ubrani- nie mowie ze tanio, ale kiepsko- i sa bez zebow nieraz, przeklinaja, brudni, smuierdza ..

Gość Polish Boyfriend
Moja mam mówi mi, że za jej czasu to grubych dziewczyn praktycznie nie było, i nie wiedziały co to celulit.... poprostu ten tryb życia jaki prowadzicie zamienia was w beczki

Ale przecież Ty nie masz racji.. Większość dziewczyn, żeby mieć szczupłą sylwetkę nie je prawie nic.. Zdajesz sobie sprawę ile sobie musi dziewczyna odmówić.. a kiedy ma z życia korzystać? Przecież jedzenie to też rozkosz.. czy przyjemność chociaż.. Co to za frajda chodzić spać głodna i budzić się głodna? Jak ktoś chce, to niech siedzi ciagle na diecie.. Jak można się z Tobą zgodzić, skoro dziewczyny tyle samo trudu, albo i więcej muszą włożyć w np. chudnięcie, co faceci w \"grubnięcie\". Co to za głupie stwierdzenie, że wystarczy nic nie robić.. Ty to chyba sie z choinki urwałeś jeśli tak myślisz.. a co gorsze, nie możesz teraz znaleść tej choinki:P Choć pewnie już jej nie znajdziesz i zawszse tak będziesz głupio gadał:P A mea culpa to Ty chyba powinieneś powiedzieć, za to że przez Ciebie i przez takich jak Ty dziewczyny płaczą po nocach że muszą się zmienić :>

Gość Polish Boyfriend
Spytajcie się każdego dietetyka czy łatwiej przybrać na wadze czy schudnąć... czepiacie się chudych gości a ja znam paru takich....mają ektomorficzną budowe , oraz tak szybki metabolizm, że przytycie chociaż kilo to prawdziwy cud.....w przeciwieństwie do grubasów ci ludzie naprawde stosują się do wszystkich zaleceń, i jak przytyją 4 kilo w ciągu roku to uznają to za sukces!!!! gdzie wam do nich ?

Gość della24
byłam na wakacjach nad polskim morzem z koleżanką. Przez 10 dni widziałyśmy jednego fajnego faceta: słownie jednego. Reszta to napakowane karczki w dresach z piwskiem w łapie i k....ą na ustach! Chamstwo i prymitywizm! a ciała? hehe! w związku z tym jak słyszę bełkot takiego przemadrzałego chłoptasia to ogarnia mni gniew, bo wymagają bóg wie czego, a sami wyglądają jak obwiesie. Śmiech!

Polish Boyfriend - a czy dla Ciebie to takie oczywiste, ze tusze zawsze mozna łatwo zmienić? To nie życze Ci, bys kiedykowiek zachorował na cokolwiek, co wiąże sie z koniecznoscia brania lekarstw, które siłą rzeczy pwooduja przyrost masy ciała. Uwierz mi, chciałabym miec figurę jak panie z okładki, ale zdrowie jest dla mnie wazniejsze... I naprawde życze zdrowia!

Gość Polish Boyfriend
przepraszam ale my chyba gadamy o czymś innym!!! ja mówie o figurze i ciele a nie o urodzie!!!

Gość Polish Boyfriend
I jeszcze jedno nie mówie, że w Polsce nie ma zadbanych kobiet!!! ale tych mniej zadbanych robi się coraz więcej, wujek jest ginekologiem, i czasem gada , że niedługo będzie musiał wzmocnić fotel.... ( ma specyficzne poczucie humoru)

Gość Polish Boyfriend
pijawka dlatego nigdy nie czepiałem się ludzi chudych....bo przeważnie oni nie są chudzi dlatego, że nie jedzą!!! czy to samo można powiedzieć o większości grubasów??? Powiem ci tak startowałem kiedyś do koleżanki...bardzo chudej........ ona nie miała piersi !!!! naprawde zero! ale przecież to nie była jej wina!

Polish Boyfriend - a pytałes sie kogos jak trudno się pozbyć cellulitu? I że jest to praktycznie NIEMOŻLIWE? To samo z rozstępami. Tylko laserowo. A to i tak nie do końca. Po ulicach chodzi masa ślicznych, zadbanych dziewczyn. Więc albo mieszkamy w innych państwach o tej samej nazwie, albo ktoś powinien wybrać się do okulisty.. nie czepiaj się, bo Polki są jednymi z piękniejszych kobiet w Europie ^^