Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polish Boyfriend

Smutny wniosek z Wakacji....

Polecane posty

Gość Polish Boyfriend
Mufinka, jeśli ktoś jest chory i dlatego jest otyły to przecież też nic nie mówie!!!! Chodzi o zwykłe obżarstwo, które widuje coraz częściej! A na wolną przemiane materii można poradzić, ćwicząc areobowo!

nie jest miło słyszeć, że tak łatwo jest zrzucić zbędne kilogramy. Nie jest łatwo, mimo 3 h tygodniowo spędzonych na basenie, mimo 1,5 aerobicu, mimo skakanki... nie jest to przyjemne,tym bardziej jesli ktos choruje, a takich coraz wiecej... dlatego warto zastanowic sie , zanim wyda sie taka opinie o wszytskich dziewczynach...

I mowie to dlatego, bo gdybys spotkał mnie na ulicy, pomyslałbys o mnie to samo, o czym piszesz w 1 poście. nie mam na czole wypisane, że choruje. I niestety musze znosic wzrok facetów takich jak Ty i myslalacych jak Ty. I to jest przykre...

Gość mniamee
POLISH BOYFRIEND czeciowo masz racje, bardzo wiele kobiet ,mlodych kobiet unika ruchu, niezdrowo sie odzywia i stosuje diety wyniszczajace orgnizm-i tez uwazam , ze to sie zerzy w zbyt zybkim tempie, ale Polki sa w wiekszosci zadbane i wirz mi ze te z ogromnym cellulitem tz zwykle codzinnie wklepuja krmy-cellulit rozstepy i skora w zlym stanie u mlodyc dziewczyn to czesto efekt zanieczyszczen srodowiska , swinstw ktore nam pakuja do jedzenia, pracuj na silowni dla dzianych babek i widze ze one naprawde bardzo o siebie dbaja i wydaja kupe kasy-i owszem wygladaja alkiem niezle ale cellulit i rozstepy wiele ma , bo te sprawy sa w duzym stopniu od nas niezalzne, co ciekaw zuwazylam ze coraz wiecej facetow ma rozstpy na nogach i ramionach- i to juz jest szok

Gość pffffffffffffffffff
hahahaha... rozejrzyj się mój drogi DOKŁADNIE i popatrz nie tylko na Panie, ale i na Panów W PL nawet nie ma się dla kogo starać... Dlaczego ja mam latać na Aerobik 3 razy w tygodniu, żeby mieć kaloryferek na brzuchu albo odmawiać sobie czegoś....żeby się podobać brzuchatym oblechom?! Zamiast narzekać tutaj na kobiety lepiej uderz do kolegów, żeby zaczęli o siebie dbać...

Gość KObieta.!
Faceci bodajże mają 60 proc. tkanki mięśniowej a kobiety tylko 50 proc. Co z tego wynika? Otóż, ze kobietom łatwiej jest przytyć a trudniej schudnąć niż panom! Proszę wziąć to pod uwagę!

Gość dżony napalony na fajne
Wyszukane z sieci i jest to polka http://www.voila.pl/343/gbnhl/?1 Widziałem tą kobiete (tyłek powyżej w linku) w zdjęciach różnych, w całości, z przybliżenia i oddalenia, i w różnych pozach, nigdzie śladu celulitu. Dodam jeszcze, że ona ma prawie 30 lat. Jak ona jest otłuszczona i ma w pizdu celulitu, to ja jestem pterodaktyl. Ta kobita ma zajebisty tyłek i co najlepsze, starsza jest odemnie i mojej dziewczyny jakieś 11 lat, a nawet moja dziewczyna nie ma takiego fajnego tyłka. To gdzie ty sie gapisz na tych plażach, bo ja widziałem dużo fajnych tyłków na plaży i to tych młodszych i równie starszych kobiet. Zdjęcie z linku musiałem obiąć, mógłbym mieć problemy wiadomo za publikowanie nie moich zdjęć, ale tyłek ma boski jak dla mnie.