Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość syncmaster

czy jest ktoś kto uczy się języków obcych samodzielnie w domu?

Polecane posty

Gość syncmaster

Nie chodzi mi o taką sytuację, że chodzicie na kurs czy macie zajęcia w szkole, a w domu przygotowujecie się na zajecia, ale o to, ze sami z własnej woli uczycie się jakiegos jezyka. Jeśli jest ktoś taki to ciekawi mnie: 1. jakiego jezyka się uczysz? 2. czy uczysz się go sam/sama od podstaw czy kiedys( np 2 lata temu) miałeś go np. w szkole? 3. ile godzin tygodniowo się uczysz i po ile godzin dziennie? Pozdrawiam [cześć]

Gość ja sie ucze
ucze sie angielkiego ktorego sie uczylam wczesniej 5 lat ucze sie slowek za pomoca programu eteacher jest dobry polecam

Gość uczę się angielskiego
Mogę polecić 2 książki: Raymond Murphy - "English Grammar in Use" Martin Hewings - "Advanced Grammar in Use" Są naprawdę dobre do samodzielnej nauki. Inne książki z serii "... in Use" też są bardzo dobre.

Gość ja tez sie uczę angielskiego
uczyłam się go ok 7 lat temu, zaczynam od podstaw, 3h dziennie, oprócz weekendów

Gość patrysz78
witam. zaczęłam się uczyć włoskiego, bo angielskiego mam już dość, kupiłam kurs w ESKK i naprawdę jest fajnie opracowany, siedzę w domu z dwójką dzieci i nie chcę mieć poczucia, że czas mi ucieka a ja nic nie robię.Moim marzeniem jest nauczyć się języka japońskiego albo norweskiego, kursy oczywiście są w ESKK.Pozdrawiam.