Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość filunia007

czy to ciąża??

Polecane posty

Gość filunia007

moze bedzie ktos na tym forum kto mi pomoze? biore regularnie tabletki nigdy nie zapomnialam wziasc, ale w polowie lipca miesiaca jw czasie gdy bralam tabletki dokladnie bylam w polowie opakowania mialam biegunke a dzien po zazyciu ostatniej pigulki z tego opakowania sie kochalam. boli mnie troche brzuch ale nie sa to mocne bole.czy jest mozliwe ze zaszlam w ciążę????

Gość *N.I.E.
to nie jest możliwe przestań panikować

Gość filunia007
dzieki za odpowiedz, poprostu nie jestem jeszcze gotowa na bycie mama i troche sie przestraszylam

Gość spokojnie nie nie
nie jesteś w ciąży :)

Gość filunia007
niestety klucie w brzuchu mi nie przechodzi i troche sie martwie. czy moglby mi ktos napisac jakie sa objawy ciązy w pierwszym miesiacu. okres dopiero za tydzien powinnam miec wiec jeszcze pare dni nie pewnosci czy sie pojawi. z gory wielkie dizeki za jakie kolwiek informacje

nie da sie powiedziec jakie sa objawy ciazy , kazda ma inne. niektore nic nie czuja, inne pobolewa brzuch, a inne wymiotuja. mysle ze nie jestes w ciazy- moze mialas ostatnio jakies stresy, moze twoj organizm nie toleruje jakiejs potrawy albo przyprawy i masz teraz problemy z brzuchem i okresem,im bardziej bedziesz sie denerwowac tym bardziej moze przedluzyc sie czas oczekiwania. jak nie przejdzie bol a okresu nie bedzie idz do lekarza, mozesz isc najpierw do internisty, moze cos pomoze , jak nie pomoze to proponuje ginekologa zeby rozwial watpliwosci.

Gość filunia007
dzieki za odpowiedz mam nadzieje ze wszystko bedzie dobrze i okres dostane o czasie

Gość prosze o pocieszenie
podchodze do tego sceptycznie ale.. nie rozumiem czemu jestem taka ospała.. dosłownie słaniam sie po domu.. do tego brzuch mnie kłuje i boli jets taki dziwny.. okres dostałam po mieisacu od wspolzycia..stosunek przerywany- zaraz przed okresem i w czasie okresu. wspołzycie ostatnie było około poltora mies. temu.. na poczatku miałam akcje z jedzeniem.. potem to ustało pojawiła sie dziwna sennsoc i zmeczenie.. po za tym miałam uczucie kilka dni pełnosci i wypchania.. martwie sie bo mam problem z paleniem choc ostatnio mniej i z piwkami.. a jak cos by było to nie dobrze:( czuej sie dziwacznie.. czy to wogle mozliwe???

Gość prosze o pocieszenie
pozdrawiam filunie;)

Gość filunia007
dziekuje bardzo i rowniez pozdrawiam

Gość tika
nie dajcie sie zwariowac! ja tez tak szalalam jak bralam tabletki. wyrzucilam chyba ze 20 testow. poczekajcie najpierw do terminu miesiaczki i dopiero potem sie martwcie.

Gość filunia007
nie potrebnie sie martwilam okres dzis sie pojawil:)