Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anglisstka

Pytanie do anglistow

Polecane posty

Gość anglisstka

Z jakich podrecznikow do nauki jezyka angielsiego korzystacie w gimnazjum. Rynek jest tak bogaty i coraz wiecej nowosci ukazuje sie kazdego roku. Ciekawa jestem jakie ksiazki sa teraz najpopularniejsze. Podawajcie tytuly a zobaczymy, co jest najpowszechniejsze. Aha, czy zmieniacie ksiazki czesto, czy przez kilka lat kontynuujecie nauke z jednym tytulem?

Gość agula_pp
Dobrze,że trafiłam na ten temat,bo ja sama w tym roku zaczynam prace w szkole podstawowej i mam parę pytań do osób które mają większe doświadczenie niż ja... Przede wszystkim o podręczniki dla szkół podstawowych a potem dop metod nauki jak zaczynacie naukę w 1 klasie?

Gość anglisstka
nie ma tu zadnych anglistow? :(

Gość agula-pp
chyba nie ma... co do podręczników to znam tylko te na poziomie szkoły podtswowej...bingo dla klas najmłodszych dla klasy 4 wzwyż to welcome,winners,friends,go for poland...

Gość MonikaMK
Od dwóch lat 'Upstream', wcześniej 'Click On'. Zarówno jedne jak i drugie dosyć trune, z bardzo bogatym sownictwem. Korzystamy z podręczników tak długo jak się sprawdzają w pracy z ucniami. Jeśli nowe roczniki zaczynają si gubic, wprowadzamy reformy :D

Gość aaaaaaaaaabbbbbbbbbb
sa anglisci, ale nie ucza w gimnazjum, niestety nie pomoge