Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cholera dostałam

Cholera dostałam

Polecane posty

Gość Cholera dostałam

Mandat 400 zł i 8 punktów:(

Gość bywa i tak
musisz z tym żyć

Gość hm...tak sie zastanwiam
Widocznie Ci sie należało...dobrze Ci tak !!!

Skoro ich miłujesz to nie sprawiaj zagrożenia życia na drodze. Kurwa jest tyle ofiar i wypadkow a Wam sie ciągle chce łamać nakazy i zakazy i sie śpieszyć jak debile. To tacy właśnie są winni śmierci niewinnych. Dletego sie Tobie należy !!!!!!!!!! Ja ludzie miłuje nie zachowuje sie w sposob ktry w jaki kolwiek mogłby zagrozic zyciu innym.

Gość do autorki____
jeżeli dał ci mandat za nadmierną prędkość to bardzo się cieszę. żałuje tylko że nie zabrano ci wogóle prawa jazdy. Przez takie kretynki które nie potrafią jeździć a wydaje im się wiecej ciągle są wypadki, ludzie giną, lądują w szpitalu lub muszą naprawiać samochody bo takie jełopy komuś w tyłek wjechały bo nie zachamowały. Najczesciej są to tacy zakomplsieńcy jak ty co to chcą udowodnić.....i udawadniaja że są zdziecinniali i nie nadają się do prowadzenia samochodu.

Boże dziewczxyno ile Ty masz lat???

Gość johanna2
Widać że niektórzy nie mają pojęcie o jeździe samochodem i wtrącają swoje debilne uwagi. :) Mandatów nie dostają piraci drogowi (oni świetnie sobie radzą) tylko przeciętni zjadacze opon, którzy mają pecha jadąc jak należy tam gdzie jakiś debil ustawił ograniczenie do 40 na godzine.

joanna --- to było kretyńskie i żałosne ....ja pierdole z kąd wy sie bierzecie :/

Gość johanna2
Bierzemy sie z prawdziwego życia i prawdziwych dróg. To tacy zastrachani jeżdżacy przepisowe 40 na godznine mają jakieś problemy ze sobą, chyba lubią czuć bat nad tyłkiem i mają z tego radoche, zazdroszcząc normalnym.

buhahahahaha,.....tak to Ci co zgodnie z przepisami jeżdzą są źli....a Wy ejsteście fajne...powodzenia !!!!!!!!!!

Gość johanna2
Ci co jeżdża zgodnie z przepisami niech jeżdża, ja też jeździłam idealnie zgodnie z nimi jak nie umiałam jeszcze jeździć.:) Dopiero po pewnym czasie człowiek sie orientuje ile znaków drogowych to bzdury bo spokojnie można jeździć szybciej. No ale jak ktoś sie boi to jak najbardziej niech jeżdzi przepisowo - tylko niech nie wyżywa sie nad innymi.

Ja mam wręcz nadzieje że juz nigdy nie pojedzies zprzepisowo tylko ciągle za szybko aż Tobie zabiorą prawo jazdy.

Gość johanna2
Wcale nie ma w Tobie zawiści. :)

Gość do - johanna2
widzę, że już z pół roku jeździsz i wydaje ci się, że lepszego kierowcy od ciebie nie ma. Radzę ci - uważaj, bo w najbliższym czasie zmienisz zdanie. Wszyscy świeży kierowcy po przejechaniu 1000 - 2000 km tak mają :-). I nie pisz takich bzdur, bo przejedziesz się jak nie przymierzając Otylka. Dobry samochód i 150 na liczniku, to na autostradzie w Niemczech a nie na dziurach w Polsce

Cholera dostałam Jak czytam Twoje wypowiedzi to zaczynam sie martwić że na egzaminie z prawa jazdy nie robią testów na IQ. Oczywiście tyczy sie to tez Joanny :) Pozdrawiam dziewczynki może keidys przeydarzy Wam się zderzyć ze sobą...cuż to bedzie za miły początek przyjaźni .

Gość do joanny
już głupszej wypowiedzi nigdy nie czytałam!!! aż mi humor poprawiłaś przygłupie!!! Mandaty dostają właście takie pierdoły jak ty co myslą że jak wcisną pedał gazu to już potrafią świetnie jeździć. Tylko takie macie umiejętności jazdy że lądujecie w rowach i na drzewach...Wcisnąc pedał i przyspieszyć to nawet 3latek potrafi. To żaden problem! I to właśnie takich nieodpowiedzialnych idiotów łapie policja za nadmierną prędnkość to oni sobie właśnie nie radzą -bo najpierw pędzą 200/h a potem z miną srającego kota zjeżdzaja na pobocze jak policja ich zatrzyma:-D I nie popadaj w przesade. Najlepsza predkość to jest ta środkowa a nie dolna ani górna granica. Dobrze że są jeszcze osoby które jeżdzą normalnie-a ta wiekszośc niedowartościowanych kretynów w tym i ciiebie to tylko mi żal. Jesteście jak psy- te najbrzydsze i najmniejsze najbardziej zawsze szczekają. I tak jest z prędkością-te najbardziej nieudane pod każdym względem pojeby jeżdzą najszybiej bo chcą być niby "lepsi"....żałosne.

Gość polskiis
baba za kierownicą przeważnie beznadziejnie jeździ. do tego trzeba sie urodzic jak do wszystkiego zreszta:(

Gość chciałbym mieć tylko takie
problemy :-O

Gość na przyszlosc
kup sobie CB radio;) Ja mam i jest bardzo uzyteczne...i mozna sie rozpedzic tam gdzie mozna

Gość dziara
za jechanie "troszeczkę więcej" nie dostaje się 400 i 8pkt.

Gość tak sie zastanawiam
No i nasze super fajne szybko jadące panie ucichły :)