Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość torcikkkkkkkkkkkkk

pierwsze urodziny Twojego dziecka

Polecane posty

Gość torcikkkkkkkkkkkkk

Jakie one były??? tzn ile gości było, co podaliście do jedzonka oraz jak to wszystko w tym w tym tłumie odnalazło się Twoje dziecko???? u nas roczek już za tydzień i mam już stresa jak mały to zniesie

Gość torcikkkkkkkkkkkkkkkk
hop do góry

Gość 19tkaaa
ja dziecka nie mam ale mam za to siostrzenice i co nieco wiem.. Mała była bardzo zadowolona a szczegolnie z prezentow tzn dostała na podłoge takiego łosia i non stop chciała siedziec na nim. Tort dmuchała oczywiscie pare razy bo babcie robiły zdjecia.. Byli chrzestni babcie dziedkowie.. Ogolnie mała w centrum uwagi.. potem jej sie znudziło i usneła

Gość czy na urodziny prośicie
te same osoby co były na chrzcie??? czy zdecydowanie mniej?

Gość 19tkaaa
te same.. bo chrzest jest jednak dla najblizszych ja chrzestna nie jestem ale bylam.. bo jestem najblizsza rodzina.. Ja mysle ze nie ma co tylu gosci zapraszac tyle wystarczy. Dziecko moze sie wystraszyc tyle osob naraz..

Niestety nieraz jest to nie uninione by było mało gości.Np u nas chrześni,rodzice,rodzeństwo oraz dziadki to 21 osób. Torcik-Ja nie zamierzam stać przy garach tak jak było na chrzcinach.Dlatego planuje tort,3 sałatki,2-3 ciasta,owoce,może lody,do tego może coś ciepłego np kurczak i tyle niech wystarczy