Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja go chcę

ratunku

Polecane posty

Gość ja go chcę

ok...wiem, ze jestem nienormalna...glupia i w ogole do wymiany... ale doprowadzają mnie do szalu zdjęcia Angeliny Jolie z Bardem Pittem....!!! uwielbiam go od kiedy pamiętam- mimo, ze czasem wyglądal i zachowywal się jak palant...bylam mu wierna;) kiedy byl mężem Aniston też nie lubilam patrzec na ich wspolne zdjecia, ale jakoś to bardziej mieścilo się w garnicach rozsądku a teraz....??? porażka- czasem aż mi się ryczeć chce gdy widzę te jego szczęśliwe fotki z Angie- najseksowniejszą kobietą świata krzyczeć mi się chce ja chcę takiego faceta ratunku http://www.justjared.com/pictures/photos.php?yr=2006&mon=09&evt=brad_new_orleans&pic=brad-pitt-new-orleans-02.jpg

Gość trzymajcie bo nie mogę
lecz się!!!!!!!!!!!!!!

Gość 19tkaaa
ona nie jest seksowna.. napewno ni ejedna z nas wyglada lepiej od niej fuj i te jej usta okropne

Gość ja go chcę
oj jest seksowna, jest- znasz jakiegoś faceta który by nie uważal jej za super laskę? ja nie znam....... może kiedyś do cholery pojadę do tego holiluda;) i odbiję go!;) ale na razie to mnie tylko cholera trzęsie

ok ok bo już nie mogę wytrzymać Twojego zrzędzenia....jak tylko skończę mój aktualny związek to zajmę się Angeliną a Ciebie jakoś spiknę z Pittem...tylko musisz jeszcze trochę poczekać bo aktualnie mam straszne urwanie głowy :)

dobra dorzucę Ci jescze Deepa i stawiasz mi browarek;) lecę trochę podzwonić po ziomkach z LA

Gość ja go chcę
milość- czlowieku! jestes moją nadzieją...liczę na Ciebie;) wszyscy faceci, z ktorymi gadalam o Jolie niestety b. podniecają sie jej wydatnymi ustami i innymi wydatnymi rzeczami oraz zamilowaniem do ostrego seksu i seksownej bielizny (strasznie dużo w necie jest takich jej zdjeć) jakoś mam pewne watpliwości czy Brad mając za sobą związek z Angeliną skusilby się na taką zwyklą dziewczynkę jak ja jakie to smutne!

Gość Kochane dziewczyny
Dziewczyny nie dajcie się zwariować !Angelina nie jest wcale taką super pięknością ,moim zdaniem to czarna wersja Pameli Anderson-wszystko napompowane i tyle -jedni to lubia inni wolą naturalność ,np. ja!

Gość jestem tu pierwszy raz
Miłość, a kleryków też załatwiasz jak ktoś ladnie poprosi?

Gość ja tam wole Keanu

dzieweczko, spójrz prawdzie w oczy: Brad NIGDY nie bedzie Twój :O zachowujesz się, jakby Ci tylko na wyglądzie zależało, bo z charakteru nie znasz go w ogóle. Poza tym został okrzyknięty najbrudniejszym i najbardziej niedomytym kolesiem ameryki!

Gość aaa...
widzieliscie jej rece kosciste ?i to wystarczy zeby poczuc wstret

Gość ja go chcę
do żalosne- ha! zobaczymy jeszecze czyj on będzie- ten sie smieje kto się śmieje ostatni!!! trochę o nim wiem- np. ze dzieci lubi a poza tym bądźmy szczere- wygląd też jest calkiem wazny;) co do niedomycia to moim zdaniem Keanu nosi się znacznie bardziej lumpowato niż Brad... pamiętacie "Wichry namietnosci"?...? echm wtedy wlasnie wpadl mi w oko;)

Gość ja go chcę
no nie bardzo...:O ale kombinuję.... może poczekam aż ona pojedzie do Afryki a on będzie się nudzil w samotności? zresztą ja już nie rozumiem- czy on lubi brunetki czy blondynki? czy ktoś wie?... dobra, ide zapić smutki:P milego wieczoru!

Fakt, muszę zmienić wycieraczkę - chyba na czerwony dywan:) i chłopa uprzedzić żeby już nie wracał bo mam lepszy model, bielizna jest, żarełko jest, szampana musze kupić:o kłopotliwe to zdobywanie sław:(

ok dla Ciebie wyślę dwóch Deepów ...wiesz ja to jest z przesyłkami, lepiej nie ryzykować...oczywiście drugi w prezencie od firmy:P

Gość serr
ile wy macie 10 lat?JEstescie bez szans u gwiazd..Dlaczego?Bo oni zawsze wybierają inne gwiazdy..Nie wybiorą przecietnej kobiety z jakiejs Polski..Własciwie to mi niczym nie imponują są rozkapryszeni i prostolinijni wiec nawet nie zwracam uwagi na jakies PAmele czy Jolie