Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Hamtaros

Moje ucho wciąz boli

Polecane posty

W maju przekułam sobie ucho w górnej części na chrząstce. Jest już sierpień, a mnie ono boli i gdy np. się walne to puchnie i robi się bardzo czerwone (tak szybko nie schodzi). Z tyłu ucha na dziurce jest zgrubienie przez co nie mogę zapinać kolczyka. Wydaje mi się że już dawno powinno się zagoić. Co mam zrobić aby nie bolało, nie puchło itd. Proszę o pomoc tylko nie mówcie mi że mam zdjąć kolczyka i poczekać aż dziurka zarośnie

Gość przytulia
tez tak mialam bardzo dlugo.musisz na niego bardzo uwazac,zeby sie nie wdalo zapalenie czy zakazenie.mi pomoglo pzremywanie rumieankiem na noc zakladaj plaster zeby nie ocieralo

tez tak mialam.idz najlpeiej do kosmetyczki, to zgrubieine z tyłu to nic innego jak ropa, kosmetyczka musi ją wydusic. boli ale trzeba :) potem mi zalozyla od ucha kolczyk ktory normalnie nosi sie w brwi, jest dluzszy i nie ma problemu z zapieciem, oprocz tego przemywac 3 razy dziennie spirytusem salicylowm i masc tribiotic - zeta z groszami kosztuje :)

to se kupie kolczyka kółeczko :) może bedzie lepiej a ta \"kuracja\" co mi \"ginorossi\" napisałaś to jest bardzo droba i bolesna ??

droga nie jest - spirytus salicylowy kosztuje gdzies 1.50 Tribiotc tez :) a bolesna troche jest, tyle, ze chyba nieunikniona bo potem moze dojsc do stanu zapalnego i sie gorzej pobabrac :Oradziłabym ci isc jednak do tj kosmetyczki, niech wycisnie rope i zobaczy fachowym okiem co sie tam w tym uchu dzieje