Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość piękna kobita

jestem najpiękniejsza na świecie. wiecie, jak to robię?

Polecane posty

Gość pięna kobita
babcia jest niesamowita i ma starczą demencję. nie pamięta, co mówiła, robiła, o co pytała 5 minut temu. kiedyś (tuż przed wigilią) zgubiła sztuczną szczękę (hmmmm. no ma sztuczną szczękę). mama przerażona, rodzina ma przyjechać, babcia przychodzi, mówi do mamy: bafiu. fgubiłam węby. mama rzuca się w babci pokój, szukajmy, mówi, może tu, może tam, zobacz pod łóżko, pod obrus, pod krzyżówki. mija 10 minut. babcia z niepewną miną podchodzi do mamy: bafiu? w fego my wławfifie fukamy?

Gość monisiaaaaa
ciesze sie ze tyle pieknych kobiet tutaj :-) ja tez sie do nich zaliczam jestem wysoka 170 szczupla 58 kg bardzo proporcjonalna, bardzo ladna mam twarz tez nosek z garbem piekne oczy ladne proste biale zeby, dolki w policzkach, piekne kasztanowe krecone dlugie wlosy duze piersi zgrabne nozki z pierwszymi zylakami :P ladne rece i paznokcie tez cellulit i troche wystajacy brzusio :D

Gość piękna kobita
monisia, strasznie się cieszę. zachowaj swoje piękno. nie nosek, nie oczy, nie włosy. zachowaj piękno tak, byś była piękna po siedemdziesiątce :)

Gość piękna kobita
dziewczyny, to jest NAPRAWDę ważne. to, czym umiemy zachwycić. możemy się sobą chwalić, swoją urodą, dobrym gustem, pasjami, wszystkim. i to naprawdę nie zależy od długości nóg, wagi, nosa, oczu. wspaniale jest umieć fascynować ludzi - ja moja umierająca, piękna - nigdy nie piękna babcia :)

pięna kobita------>nie czytalem wszystkiego ale wydaje mi sie ze jeszcze do swoich-niezaprzeczalnie bardzo wartosciowych cech-zapomnialas dodac SKROMNOSC:D:D:D:D:D

Gość piękna kobita
sorry - literka K mi się w laptopie ciągle zacina

Gość piękna kobita
sebaa - to przeczytaj

Gość ewaqacja
A ja lubię swoje początki żylaków (oczywiście kiedy nie bolą), małe piersi i zadarty nos:) A co?

Gość hirek
piekna...jesli to nie tajemnica to powiedz co robisz ,ze ci tyle płacą

Gość piękna kobita
ewaqacja - kocham moje wielkie odstające uszy, moje włosy sztywne, co nie dają się ułożyć, mój cellulit, moje halluxy, moje nieszczupłe uda i kolana. i wiesz, co? wszyscy je kochają. tak sebaa - nie jestem skromna. bywam nawet filuterna - i za to mnie kochają :)

Gość piękna kobita
jasne - hirek. pracuję w mediach :)

Gość nie przerywaj
nareszcie coś ciekawego i świetnie napisane

Gość lideeczka
a ja jestem nizutka, ale mam ladne niebieskie oczka i ladne krecone wloski, jestem zadbana, zabki proste, jednak mam troche kg za duzo, z czym skutecznie walcze, mam cellulit, rozstepy, ale staram sie mimo tego jakos wlczyc z przeciwnosciami losu, mam wiele powodow do zadowolenia, mam fajne prace, mam mozliwosc ksztalcenia sie, zdobywania wiedzy, podrozowania, kupienia sobie fajnych ciuszkow i kosmetykow :) z reguly mam kompleksy, ale staram sie myslec pozytywnie i moze ludzie to tez wreszcie zauwaza super topik!!!! mam nadzieje, ze bedzie istnial nadal!!!!

Gość scarlet ohara nie byla
piekna????ona byla zajebiscie piekna:) chba ze w ksiazcenie byla:P bo w filmie byla:P i tym pieknem przyciagala bo charakterek miala ostry:P pikna kobitka jestes cool:)

Gość oreli
a ja mam 165cm wzrostu:) jestem szczupla, zgrabna,mam sexi pupcie bardzo ja lubie bo jest kobieca :) i uda tez mam sexi:P nie mam cellulitu ani rozstepow mam ladne zgrabne proste nozki:) smieje sie ze moje nogi uda i pupcia wygladaja jak u pan z komiksow;) mam dlugie ciemnobrazowe krecone wlosy i zielone oczka z bardzo dlugimi rzesami i tez je lubie:)mam plaski brzuszek ale jak jest okres to juz nie jest plaski:P piersi super wielkich nie mam ale jest 75 b wiec nie jest zle:)i wiecie co tez je lubie:)bo sa ladne okragle i jedrne:):P usta mam male ale tez je lubie:) cere kiedys mialam w krostkach ale na nia nakrzyczalam i juz mam gladka i tgez ja lubie:) jestescie piekne kobietki🌼 wszystkie jestesmy piekne bo widzimy w sobie i w innych piekno:)

Gość Coco 22
Piękna, a masz stałego faceta?? I jeszcze jedno:ile zarabiasz??

Gość przeminelo z wiatrem
"scarlet o'hara nie byla piekna kobieta, ale zakochani w niej mezczyzni nie mieli o tym pojecia" tak mniej wiecej zaczyna sie ksiazka o ile mnie pamiec nie zawiodla i chyba w tym jednym, pierwszym zdaniu tkwi cale sedno sprawy...

Gość scarlet ohara nie byla
aha ok:) bo ksiazki nie czytalam:P ale widzialam film i aktorka ktora ja grala do brzydul nie nalezala raczej a wrecz przeciwnie powiedzialabym ze byla piekna:) stad moja uwaga:P

Gość piękna kobita
coco 22 - byłam w długim związu, poznałam wspaniałego człowieka, do którego odeszłam. błąd - może nie błąd. teraz mam dwóch na głowie i nie wiem, czy któregokolwiek z nich w sercu. co do zarobków - z pieniędzmi jest jak z intelektem. to się ma - o tym się za dużo nie mówi. ściskam Was piękne baby :)

heheh fajny topik,ja etz sie czuje piekna,umiem przyciągac ludzi,wiem to,a moj usmiech najbardziej mi sie podoba,cała buzia bialych prostych ząbków(wczesniej 3 lata w aparacie)jest sie czym pochwalic hehe oprócz tego zgrabne nogi pikne łydki(najlepije wyeksponowane w szpilkach)moze troszczeszcze bym odjeła w udach bo są z deka za grube ale kazda musie miec troszke ciałka,włosy sam sobie obcinam od dwóch lat i są tak zajebiste jak zadne,nawet stylista mi powiedział ze mam super fryzjera:)heheh,piersi mojejmu menowi cholernie sie podiobają chociaz przyznam ze mogłyby być wieksze trioszke:)ale jest oki,poznocie mam boskie bo wzmocniły mi sie po odzywce a avonu takze nie jest zle,pozdrawiam

Gość tak myslisz?
pokaz zdiecie babolcu to zdecydujemy hahaha!!

Gość asdfgthybjunk
a ja zewnetrznie piekna nie jestem.mam grubawe uda,male oczy,spory nos itp ale...mam wdzięk,jestem zalotna i podobam sie mężczyznom.Mysle,ze mam to cos,i zgadzam sie,ze nie chodzi tu tylko o to by z wygladu zewnetrznego byc idealnym,choc zaluje ze zrozumialam to pozniej niz powinnam

Gość ach kobiety
piękna kobieto odezwij się jeszcze! :) wspaniale się czyta czy jestem piękna? staram się pojąć że droga do szczęścia nie prowadzi przez piękne usta, oczy włosy i zgraby tyłek.... Piękny topić!

Gość wiater
Bo MĘŻCZYZNA JEST DLA KOBIETY MIARĄ WSZECHRZECZY a Ona tym będzie, na co jej pozwoli. A Ona dać musi, bo chce i umie, a gdy daje, odkrywa tę prawdę najpierwszą I albo godzi się z nią albo udaje, że nie... p.s. Jak bardzo żydowski jest Twój nosek, piękna kobieto ?