Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość __MychaAAA___

Tabletki powoduja Nerwowosc??

Polecane posty

Gość __MychaAAA___

Ja nie wiem co sie ze mna dzieje biore juz pół roku tabletki.. Żadnych niby objawow albo tego nie zauważyłam .. stałam sie bardzo nerwowa wrecz agresywna wszystko mnie denerwuje.. robie awantury o byle co a potem sie zastanawiam co ja robie po co?? chyba musze kupic sobie cos na uspokojenuie bo nie chce zmieniac tabletek bo sie boje rzuciłabym teraz ale nie moge najwczesniej za rok.Pomocy :(

Na ulotce pisze,że moga powodować zmiany nastrojów więc to może być to. Możesz spróbować zmiany tabletek.

Gość __MychaAAA___
Eh dzieki ale kurcze właśnie sie boje ze bede miała jakies problemy.. a mam jeszcze 4 opakowania tabletek :)

Gość __MychaAAA___
:D dzieki .. zastanawiam sie bo z moim facetem nie bedziemy sie teraz widywac tak czesto :( a raczej ni ebedziemy sie czesto kochac :( nauka itd rozne szkoły :( przedtem 1 szkola to było inaczej.. tylko kurcze znowu bede miała schizy czy nie jestem w ciazy.. dzieki :)pozdro

Gość yzis
ja tez sie jakas troche bardziej niz zwykle nerwowa zrobilam:P bo zwykle to tylko przed okresem sie wsciekalam a teraz codziennie cos mnie potrafi z rwonowago wyprowadzic:/