Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwwkaa

Jak sie pozbyć natreta!Pomocy!!!

Polecane posty

Gość oliwwkaa

Mieszkam na stałe w Niemczech tam poznałam Turka w sumie na poczatku wydawałs ie miły wiec uznałam ze moge miec takiego kolege.W sumie nie mam nic przeciwko innym nacjom rozmawialismy pare tygodni powiedziałam tylko kolezanstwo on sie zgodził.Ale zauwazyłam ze mnie adorował poczatkowo sie z tego smiałam myslałam ze sie znudzi po jakims miesiacu zaproponował seks wiec ja zeby go zniechecivc powiedziałąm"seks tylko po ślubie"i zaczełam go unikac od tej pory stał sie jeszcze bardziej natarczywy.Wydzwania stoi po nocach pod moim domem błaga o spotkanie.Nie wiem co robic mam juz tego dosyc

Gość o lele
muisz mu jednoznacznei dac znac, ze nie jest w twoim typie.. inaczej cie "zachodzi" na smierc :P

Powiedz mu że masz męża i dzieci :classic_cool: Kiedyś zostałem takim tekstem potraktowany :O. Gwarancja 100% jeśli uwierzy:D

Gość oliwwkaa
on niestety wie ze jestem panna i nie mam meza i dzieci wczesniej na to nie wpadłam bo nie sadziłam ze tak sie napali.Myslałam ze oni tacy napaleni na seks zniecheca sie jak usłysza ze po slubie

Gość fmelfmel
czekaj z cegla w oknie:D jak przyjdzie to rzuc w niego

Gość oliwwkaa
i jeszcze za darmo chce cham gdyby mi zapłacił tak ze 100 ojro to co innego ;)

Gość oliwwkaa
to znowu jakis podszywacz napisał o tym ojro.To chamskie

Gość oliwwkaa
bo ja daje tylko za funty :D wyżej stoją :classic_cool:

Gość oliwwkaa
Dobra przestan sie za mnie podszywac

Gość oliwwkaa
No

Gość poproś jakiegoś innego faceta
o interwencje albo np przefarbuj sie na czarno,wypsikaj czymś ochydnym i zacznij bekać w towarzystwie Turka

ja mialam natręta, jego \"plusem\" bylo to, że byl z daleka. znal moje numery telefonow, mail itd. Wysylal mi po kilkanaście smsow dziennie, dzwonił w środku nocy. Wyrobił we mnie nawyk ściszania komórki na noc :), chya tel też odkładałam stacjonarny przed nocą... No coż. Odpowiadalam mu na początku, tłumaczylam, że nic z tego.. to był błąd ! Mówi się wyraźnie i wprost : nie chcę z tobą się spotykać, nie chcę z tobą gadać. Bez wdawania się w dyskusje, ale dlaczeego? Oczywiście tak wynika z moich doświadczeń. Nękał mnie bardzo długo, bylam zazkoczona jego cierpliwością. Kilka miesięcy. Potem przerwa. Potem odezwlal sie po roku czy nawet poltora. Stosował szantaż emocjonalny.Teaz gdyby mi sie trafil natręt to powiedzialabym mu, co myślę i włączyla ignora. Wszystko. Ale zrobisz jak uważasz, każda sytacja jest inna. Powodzenia

Gość no skoro masz jasny blond
to nic dziwnego,ze za toba łazi ! Nie musisz farbować na stałe. Kup sobie łatwo spłukiwalny szampon koloryzujący (może być też brąz)

TO SMIESZNE TURKI I INNE TEGO TYPU BUBKI CHCA TYLKO SEKSU WIEC CZEMU NA BOGA SKORO POWIEDZIALAM ZE NIE KOCHAM SIE BEZ SLUBU NADAL ZA MNA LATA

Gość tere
obciagnij mu z siarczystym polykiem

Gość fdssa
olej dziada

Gość zrzuć mu doniczke na łeb

Gość powiedz mu
ze masz chłopaka..

moze go rajcuje fakt ze jestes dziewica, jestes czy nie wniosek sie mu nasunal na podstawie tego co powiedzialas

Gość postaw mu loda

Kiedys próbowałam poprosiłam kolege zeby udawał chłopaka ale on mu przyłozył ze swoimi kolesiami i on poeidziałz e nie bedzie ryzykował

ALE CO MU DA TO DZIEWICTWO?FACET JEST PRZYSTOJNY NAPRAWDE MÓGŁBY MIEC NIEJEDNA STRASZNIE TO DZIWNE