Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwwkaa

Jak sie pozbyć natreta!Pomocy!!!

Polecane posty

Na początku traktowałąm go ze zwykła grzecznoscią tak jak wszytkich ludzi.Nie jestem rasistka dopóki ktos mi nie zajdzie za skóre nikogo nie lekcewaze i moge z kazdym pogadac

Gość albo z Murzynami a potem
leją rzewne zły jakie to one biedne, głupie cipy

Gość o wspolczuje ci
ejj ja to w Polsce mieszkam i taki idiota Polak sie znalazł koło mnie :-o

ja mu nigdy nie dawałam zadnych nadziei tylko rozmowa tak jak rozmawiam z setka róznych zanjomych kolezanek i kolegów

Gość aaaaannnnnnnnaaaaaa
turki wiedzą, że Polki to dupodajki, a szczególnie jak wyjądą za granicę

Gość oliwkaaa daj spokój
spodobał Ci się najpierw, a potem zobaczyłaś , że nie ma ksy, bo oni zawsze na zasiłkach żyją

Może kwestia, że seks tylko po ślubie znaczyła dla niego, że chcesz z nim być , ale po ślubie. Źle, że nie powiedziałaś mu od razu, że absolutnie nie. Cóż, jesli boisz się, że w razie wezwania policji może Ci coś zrobic, pozostaje tylko go olewać albo za każdym razem krzyczeć na niego: Zostaw mnie w spokoju!

Gość oliwkaaa daj spokój
no tak, bo nie miał kasy

Gość o wspolczuje ci
oliwko - nie twoja wina poprostu niektory to maja w tych łbach naje****

Spodobac mi sie spodobał ale jakie to ma znaczenie inna kultura obyczaje nie chce sie w tym parac.Zwyczajnie mnie to nie bawi

Gość matecznik
A powtarezac glupim dziewuchom,zeby sie trzymaly z daleka od Turasow i tym podobnych,to nie,a potem placz.jak mnie to wkurza,nie jestes wyjatkiem tutaj,wstyd byc Polakiem przez takie jak wy.

Przez takie jak my?Czyli osoby które nie sa rasistami i traktuja innych z normalna zwykła i ludza grzecznoscia ale i z pewnym dystansem

Gość matecznik
Przestan pieprzyc o rasizmie.Lecicie na Turasow,bo taki sliczny,ciemna karnacja i po 5 minutach mowi,ze kocha.

Wygląd wyglądem a i głupie tandetne podrywy swoja droga ale ja mam swój rozum i nie związe sie z zadnym Turkiem mimo ze uznaje ich za ludzi takich jak i my i uwazam ze nalezy sie im pewien szacunek oczywiscie jesli na to zasłużą i tez sa w porzadku.

Gość oidiowqJIODQ
mATECZNIK ILE MASZ LAT?

Gość matecznik
Taaa,to zakladaj raz w tygodniu debilne topiki w stylu:jak sie pozbyc natreta,bo przeciez jestes taka mila,taka dobra i nie skrzywdzisz zlym spojrzeniem zadnego Turasa.Smieszna jestes i sadze,ze sie dopiero rozkrecasz jesli chodzi o czarnych,za miesiac zalozysz temat:jestem z nim w ciazy,a on sie na mnie wypial.Zenada.

Gość zmp
oliwka - a czemu nie chcesz zadzwonic na policje?

Gość nie wytrzymalam i mu sie
oddalam...:( Malo rozumie jeszcze po niemiecku,powiedzial mi cos takiego,pomozcie przetlumayczyc:* Du bist eine Hurre.Ale co to znaczy....

Gość wlasnie ja bym zadzwonila
na policje... Az zaczynam sie bac bo wlasnie napisalam do pewnego Araba ze z tego nic nie bedzie i napisalam mu ze go zegnam i koniec kropka...Ale chyba w Polsce mnie nie dorwie:DBo nie wie gdzie mieszkam itp;) Tylko nr kom ma.

Gość gfkldgjkl
PROBLEM TWKI CZESTO W TYM ZE FACECI NIERZDKO ZWYKLE PRZEJAWY LUDZKIEJ GRZECZNOSCI TRAKTUJA JAKO ZAINTERESOWANIE NIM JAKO MEZCZYZNA I ZAPROSZENIEM DO ROMANSU FLIRTU ZWIAZKU ITP

Gość gfkldgjkl
:)

Gość Uważaj facet może mieć
poważne problemy emocjonalne / jeśli nie psychiczne. Niewykluczone,że sprawa i tak będzie musiała zahaczyć o policje.

Gość megus
Oliwko już ci pisałam - powiedz mu, że traktowałaś go jak kumpla ale niech na nic nie liczy bo wolisz kobiety...odczepi się na bank a opinią się nie przejmuj Nic innego mi do głowy nie przychodzi a gościu ma zajoba na twoim punkcie i normalnie nie odpuści. Jeśli go poniżysz w jakiś sposób to możesz mieć z nim jeszcze gorszy problem. Uważaj!

Gość podwórkowy kundel
jeśli to nie głupia prowokacja , to muszępowiedzieć - nie rozumiem tak do końca; wychodzisz przed dom , ubrana we wstretny , wielki sweter, świeżo po zjedzeniu cebuli z czosnkiem i mówisz mu z lodowatym spojrzeniem , zdecydowanym , silnym głosem , bez emocji , zimno : "nie chcę z tobą być , nie podobasz mi się , NIGDY z tobą nie będę i na tym koniec , a teraz żegnam" , odwrócić się i odejść; jak będzie cię próbował zatrzymywać słownie - nie reaguj , jak siłowo - syknij "proszęmnie nie dotykać , inaczej zadzwonie na policję"; teraz juz wiesz co robić ?