Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marek75

Zdjęcia ślubne

Polecane posty

Gość Marek75

Od pewnego czasu funkcjonuje fajne miejsce dla fotografów ślubnych. Już teraz znajduje się tam kilkanaście świetnych zdjęć ślubnych, jak i wiele ciekawych kontaktów, zarówno dla fotografów i przyszłych młodych... Zapraszam Link: http://fotografiaslubna.warszawa.pl

Gość gucio i maj
A ja nie wierzę w takie niby portale. Często panowie fotografowie, zespoły, sale weselne zakładają niby portal slubny na którym organizowany jest róch a potem sami dzięki temu świadczą usługi. To samo tyczy się nie jednego forum ślubnego dzięki któremu właściciel przechwytuje zamówienia.BBBrrrrrrrrrrrrrrryyyyyy ani trochę w usługach ślubnych nie ma uczciwości

Gość mACIEK KEICAm
Ale sprawa tu wygląda inaczej... Ruchu w tej chwili nie ma największego, za to ogłoszenie i kilka fajnych ślubnych zdjęć. Szukając fotografa na swój ślub warto zerknąć. U mnie link działa, trzeba go tylko lekko zmodyfikować. z http://fotografiaslubna.warszawa.pl wycinamy i idzie..

Witam Faktycznie. W sobotni dzień serwer przeszedł drobny lifting. Wzbogacony został o 2 dyski 200 GB dziękisz czemu powinien nieco dłużej popracować. Wzbogacony został o dodatkowe kości pamieci. Dodatkowo modyfikowane było oporgramowanie i przerwa trwała kilka godzin. Dzięki tym zabiegom, system chodzi znacznie sprawniej, powiększona została przestrzeń dyskowa, dzięki czemu można dodawać znacznie większą ilość zdjęć, fotografów jak i zdjęć szanownych zadowolonych klientów. W końcu jest to zasadnoczo miejsce dla nich właśnie. Za utrudnienia związane z przestojem, serdecznie przepraszam. Co do zarzutów. Zgadzam się z nimi. W dzisiejszym świecie nie ma nic za darmo. Tutaj też. Są reklamy google na górze. Zasadniczo, każdy fotograf ma jednakowe szanse na zamieszczenie zdjęć i prezentacje ich klientowi. Zdjęcia nie są cenzurowane, teksty również. Dokładnie to samo dotyczy reklam, linków i treści reklamowych na forum w sekcji anonse... Zapraszam. http://fotografiaslubna.warszawa.pl

Gość narzeczony
polecem stronę www.fotogralublin.pl

Gość narzeczony
polecam stronę: www.fotograflublin.pl poprawny adres

Gość Nie działa...
... niestety... zmień providera.

Gość zboczona zawodowo
Orzelku pokazane zdjęcia na stronie są fajne ale jest pewne ale…. Chwała fotografowi że pokazuje zdjęcia ślubne jednej pary ale czemu tych zdjęć jest tak mało?? Wada zdjęć to ich jakość. Gdyby te zdjęcia były wykonane aparatem analogowym a nie cyfrowym to dopiero byłby odlot. Szkoda ze fotograf zaniża swoje umiejętności wybierając wygodę robienia fotek jaką daje aparat cyfrowy a nie ich jakość. Pracuję jako laborantka w punkcie Kodaka tak że na zdjęcia paterzę naprawdę ze sporą dozą krytycyzmu. Cieszę się że coraz więcej osób zajmujących się robieniem zdjęć znowu wraca do negatywów. Mój dzień jest dopiero pod koniec przyszłego roku ale już zastanawiam się co zrobić w kwestii fotografa, kapeli i wszystkiego tego co dotyczy uroczystości ślubnych. Orzlku nie przejmuj się tym co napisałam ale ja poprostu jestem zboczona zawodowo

Gość niesmak
Znowu reklamy ech...