Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego no dlaczego

Zaraz będę jadł śniadanie. Dlaczego w telewizji nie ma nic ciekawego?

Polecane posty

Nie potrafię jeść bez włączonego telewizora, a przejrzałem program i okazało się, że nie ma nic ciekawego. Dlaczego? :-(

no niestety nie ma nic na zawolanie:P a nie ma tego Dzień dobry TVN to było dośc dobre

Przy stole z rodziną? Porażka :-O Od kilku lat już tak nie jadam. Po pierwsze jem o innych godzinach niż moi rodzice, a po drugie nie chcę słuchać jak mój ojciec chlipie lub siorbie :-O. Poza tym śniadanie już zjadłem i jedyne co mnie trochę zaciekawiło to wiadomości sportowe na TVN24.

Gość faktycznie porażka
wychować takiego syna :P U mnie w rodzinie conajmniej jeden posiłek jadamy wspólnie, i geby sie nam nie zamykają, mamy sobie tyle do powiedzenia.

Ja bym tak nie mógł. Nie mam o czym rozmawiać ze swoimi rodzicami.

Gość faktycznie porażka
dlatego mówię, że to porażka wychowawcza Twoich rodziców :( Nie potrafią stworzyć właściwych relacji, więzi rodzinnej. Przecież to Twoi najbliźsi Ci ludzie, których kochasz, tak jak Ty pewnie jesteś dla nich kochanym synem, tylko macie problem jak to sobie okazać. Tego powinni nauczyc Cie rodzice :)

faktycznie--------> nie przesadzaj, wspólne posiłki to nie jedyny sposób, żeby nawiązywac więzi w rodzinie. W moim domu rodzinnym wspólne posiłki były raz w tygodniu - niedzielny obiad, a nie mogę siebie uzna za porażkę wychowawczą rodziców:)

Czasem można zobaczyć jakiś film na HBO, powtórkę jakiegoś teleturnieju na Polsacie 2, czy Usterkę na TVN. Nie mówię, że to są bardzo ciekawe pozycje, ale dzisiaj to już kompletna tandeta :-O

Gość faktycznie porażka
no może za bardzo uprościłam moje wypociny :P taki skrót myślowy, jeśli ktoś poczuł sie urażony, to przepraszam :) A teraz zrobie sobie kawe i popatrzę na program Dzień Dobry TVN.

Ja tam nie czuję się urażony, bo do mnie chyba niestety pasują twoje wywody.

Gość faktycznie porażka
wcale sie nie cieszę, że pasują, przykro mi. :( Może spróbuj małymi kroczkami coś zmienić?

Ani biologia ani geografia nigdy mnie specjalnie nie interesowały.

Ale po co zmieniać? Dobrze jest jak jest.

Gość faktycznie porażka
ja tam lubię ten poranny weekendowy program TVN-u

Jedynie w BBC PRIME są fajne programy o przeprowadzkach ,kupnie domu ,ogrodach i starociach na strychu,ale teraz WYNOCHA NA GRZYBY ! ALE JUŻ !!! :D

Nie wiem dlaczego. Może dlatego, że ja jestem umysł ścisły, a może dlatego, że mój ojciec po prostu uwielbia tego typu programy a ja go strasznie nie lubię.

Gość faktycznie porażka
Yogi ja nazbieram grzybów a Ty mi koszyczek podprowadzisz i mi tylko kleszcze w tyłku zostaną :D

BBC Prime? Tak, lubię od czasu do czasu obejrzeć. Ale oglądałaś kiedyś BBC Prime ok. 7-ej rano? Jeśli nie to obejrzyj. O tej godzinie nie ma z reguły nic o przeprowadzkach tylko jakieś badziewie dla dzieciaków :-O