Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Catharina 22

czy wypada na wesele wziąść kolezanke ??

Polecane posty

Gość Catharina 22

Gość czemu nie

Gość Catharina 22
bo niestety wlasnie skonczyl sie moj zwiazek ,po ktorym wszyscy koledzy zostali wyizolowani przez mojego bylego ktory zaczal mnie bic i zerwalam z nim ,naprawde nie mam z kim isc :( i zastanawiam sie czy wypada wziasc kolezanke

Gość Catharina 22
A mój związek zakończył się dlatego, że odkryłam, że jestem lesbijką. Tą dziewczynę z którą chcę iść - kocham i chcę się nią pochwalić. Naprawdę jest super. Nie rozumiem jak mogłam być z tym facetem.

Gość Catharina 22
to oczywiscie powyzej to nie ja pisałam :/

Gość wypada ale wziąć
TY ANALFABETKO!

Gość nie wypada
Jak ktos jest singlem, to idzie sam. Z kolezanka, to jakbys chciala dac sie komus najesc za cudze pieniadze. No i moga niektorzy pomyslec, ze jestescie lesbijkami.

Gość jezeli kolezanka
jest wspolna-tzn jest tez znajoma pani mlodej lub pana mlodego to tak-wyjdzie i tak jakbyscie przyszly oddzielnie.jezeli jedna to osba dla nich obca-absolutnie:O

U mnie w rodzinie np. jest przyjęte, że wesele to uroczystość rodzinna, a nie impreza, na którą przychodzi się ze znajomymi i znajomymi znajomych. Jeśli się kogoś bierze ze sobą na wesele to zakładamy, że osoba towarzysząca nie jest osobą przypadkową, ale partnerem - chłopakiem, narzeczonym itp. Gdy byłam singlem chodziłam na wesela sama, teraz chodzę z narzeczonym. On jakoś znosi natarczywe pytania wujków w stylu \"kiedy odbędzie się nasz ślub\", gdybym była na weselu z kolegą, byłoby mi pewnie głupio, gdyby ktoś się go o to zapytał ;) Nie wiem jaki jest zwyczaj w rodzinie Twojej znajomej - może u nich podchodzi się luźniej do spraw weselnych. Zapytaj się jej czy wypada, żebyś na wesele przyszła z koleżanką. Ale jak pisał przedmówca, może się zdarzyć, że wezmą was za lesbijki.

zgadzam się z Wiosną, na wesele nie wypada zaprosić koleżanki... na Twoim miejscu poszłabym sama...

Gość poza tym na weselu zawsze
można kogoś poznać!

Gość podwórkowy kundel
A jesteś zaproszona z osobą towarzyszącą ? To jak najbardziej można , twoja kolezanka będzie ci towarzyszyć. Mój kuzyn zabrał raz na wesele swojego kolegę , co prawda niektórzy chichrali po kątach , że pedały , ale każdy wiedział , że nie pedały , tylko tak sobie go przyprowadził po prostu. Wkurzają mnie te nabzdyczone , głupie , wydumane zasady etykiety , których tak naprawdę nigdzie nie ma

Gość podwórkowy kundel
a już szczyt głupoty to dla mnie zabieranie jakiegoś sąsiada czy znajomego z podwórka - byle przyprowadzić chłopaka - jak koleżanka jest dużo bliższą osobą w tej sytuacji

Gość Piła
a ja uwazam ze nie wypada bo nie i juz, bez przesady z kolezanka mozesz sie bawic na kazdej dyskotece a nie na weselu, zreszta ostatnio slyszalam rownie kretynski pomysl zeby para idaca razem, nie malzenstwo poszli niby osobno i zebrali ze soba druga pare jako osoby towarzyszace( zeby tamci tez sie mogli pobawic) to juz szczyt hamstwa jak dla mnie, same takie pomysly mnie drazniom nie mowie juz nawet o ich realizacji

Gość preparat grzybobójczy
a ja nie rozumiem , na czym tu polega różnica miedzy koleżanką a jakimś kolesiem znajomym , którego zabiera się tylko po to , żeby mieć parę; jak się kalkuluje osobę towarzyszącą , to jest to osoba , która będzie towarzyszyć zaproszonemu gościowi - żadnych więcej ograniczeń nie ma