Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agnieszkaa

Zycie zaczyna sie od 30-stki

Polecane posty

mysle ze to najfajniejszy rozdział zycia człowieka, inaczej patrzy sie na zycie, docenia sie wartosc drugiego człowieka...nie popełnia sie tych samych błedów...

Gość iwa6868
Szkoda że nikt tu nie pisze .Bo ja też tak uważam Bardziej mi do co prawda do 40-stki .I dlatego przyznaję rację .inajpięknijszy czas .Ja wróciłam do przcy po wychowawczym (6 lat) na pozątku było ciężko ale z czasem coraz lepiej .Dzieci już odchowane radzą sobie samodzielnie z mężę coraz bardziej się dotarliśmy i coraz mniej powodów do nieporozumień . No selanka .W końcu awans w pracy . I to że jesteś nadal atrakcyjna .Adorowana -przynajmniej ja nie narzkałam .Muszę kończyć ale jeszczę się odezwę .

Gość AsiaJ.
Tak, teraz dopiero wiem, czego chcę, co jest dla mnie najważniejsze. Czuję się atrakcyjna. Tylko niestety siwych włosów mam tyle, że muszę farbować włosy - kiedys robiłam to dla przyjemności. I zmarszczki pod oczami. I na figurę muszę uważać. Ale rzeczywiście jest łatwiej i przyjemniej. Szkoda, ze dopiero teraz. :)

Gość przerwa techniczna
Jest coraz trudniej. :-(

Gość eeeetam
ja tam wolałabymmieć 25 lat a nie 40

:D🖐️ Mam 41 lat i nie wiem czego chcę. A błedy.. za wcześnie na ocenę czy juz nie popełniam. ;)