Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 2razy bagno

dziecko mojego meza

Polecane posty

Gość 2razy bagno

Blagam was o pomoc!!!wlasnie sie upilam od ponad 5 lat.wyszlam drugi raz za maz z ogromnej milosci.moj obecny maz ma syna z pierwszego malzenstwa,jego zona sie püuscila i ma corke dlatego ja zostawil.Jego syn odkad do nas przychodzil zawsze jadl co mu tylko dalam ,staralam sie mu podtykac co tylko moglam i jak najlepiej,az od kiedy zona mojego meza mnie zobaczyla po raz pierwszy.Odtad synowi mojego meza(8lat)wszystko przeszkadza,mowi ze idzie wyzygac wszystko co mu ugotowalam itd.Chce zeby moj maz nie stracil kontaktu z synem i dlatego zaproponowalam zeby czas spedzal z nim,itak wlasnie jest ,ale ostatnio po tym jak zwrocilam mezowi uwage zeby cos powiedzial swojemu dziecku o to jedzenie i wogole nie sluchanie mnie tylko wrecz robienie mi na zlosc,do meza zadzwonila jego byla zona i powiedziala ze syn nie bedzie do nas przychodzil,bo ja buntuje mojego meza zeby teb krzyczal na syna....boze to takie oszczestwo,nigdy nie krzyknelam na to dziecko.Moj maz postanowil ze bedzie spedzal wekendy ze swoim synem u swojej babci...jestem w rozpaczy,czy to znaczy ze byla zna ma dyktowac nasze zycie????mam syna ,moj maz go nie zabardzo toleluje bo jest zbyt podobny do mojego 1 meza,ktory dradzil mnie z moja przyjaciolka i zrobil jej dziecko!!!!Boze ja juz nie mam sily,prosze o rady...chce odejsc i zyc tylko z moim synem ,nioe potrzebuje zasranych facetow...pomozcie ...kochani blagam,chce poczytac co mam zrobic ,jakie sa wasze opinie!!

Gość 2razy bagno
przepraszam za literowki wypilam butelke wina sama

Gość sgsgsgsg
dziwny facet, jeśli nie toleruje Twojego syna tylko dlatego że jest podobny do ojca no to ja bym na Twoim miejscu się głęboko zastanowiła. Najbardziej dziecka żal.

Gość 2razy bagno
wlasnie mi chodzi o moje dziecko,wyobraz sobie ze dla niego (mojego meza)zostawilam prace i wszystko,wyjechalam za granice i tu mieszkam zdana na jego laske....juz mi brak sil,chce odejsc,ale boje sie ze ludzie beda sie ze mnie smiali mieszkam w malym miescie w polsce

Gość 2razy bagno
pomozcie prosze!!!!!!!!!!!!!!

Gość 2razy bagno
znowu ja...nie chce zeby temat uciekl....wyjelam druga butelke wina!!!juz mi wszystko alless egal!!!!!!!!!!!!!

Nie wytrzymalabym z facetem ktory nie moze zaakceptowac mojej corki. Zal mi Ciebie bo napewno go kochasz ... ale dziecko jest najwazniejsze.

Gość 2razy bagno
chyba odejde od niego...kocham go,to fakt,bo to moja milosc,ale dziecko kocham bardziej...odejde i koniec...wracam do polski..zaczne wszystko od nowa....TO NIE JEST PROWOKACJA...to moje popoieprzone zycie,ale musze przyznac ze jak z filmu..

Gość bictheeeeeeeeeee
nie kochasz go, kochasz kase. wracasz do Poslki omijaj wawe!!!!:)