Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalllamana

Nie chce iść do szkoply przez tradzik

Polecane posty

Gość zalllamana

jak konczylam rok szkolny mialam ladna buzie a teraz mnie obsypało na twarzy nie chce isc do szkoly bo strasznie wygladam jestem taka zalamana ze nie wiem co robic :(:(:(

Gość polecam ...
Przeżywasz ... a ja jestem gruby i teź mi z tym źle ... i co mam się zamknąć w domu i nigdzie nie wychodzić ? Głupota !!!

Gość zalllamana
wiem ze zle robie ale taka depresja mnie napadla ze tylko non stop placze i zyc mi sie nie chce a lekow juz tyle przetestowalam ze szkoda gadac

Gość Hymmmm
Zacznij stosowac urynoterapia, dla poczatkujacych wydaje sie ochydnym sposobem leczenie ale w gruncie rzeczy " Co nasze to Nasz" polecam bo naprawde pomaga!

Gość do załam.
a ile masz lat/?

Gość endi
pij 3 razy na dzien sok z łopianu, bratka, łykaj cynk, wit e, a syfki smaruj mascia propolisowa

Gość eeeeeewwwwwwaaaaa
nie martw sie. To pewnie jakas chwilowa deprecha..Zadbaj o sibie o paznokcie, wlosy, czysciutkie pachnace ubranka. Nie mysl wciaz o cerze,Minie...

cześć,wiesz cio,ja tez to przechodziłąm,nie ejst to łatwe wiem,ale w koncu my kobiety to siiilny naród ,jesteśmy twrade!!!nie załamuj sie,pomyśl sobie tylko o ludziach którzyu mają poparzone buzie albo sidzą na wózkcha,to są tragedie.jesli moge doradzic bo jestem w tym weteranką to stosuj urynoterapie,brevoksyl jest do niczego,zwazywszy ze juz duzo masci przetestowałaś nie próbuj bo bedzie jeszce gorzej,ja tak zrobiłąm jak byłam w rozpaczy i mysłałma ze juz zwariuje,w koncu poszłam do dermatologa ty tez idz bo ten problem nie chce straszyc ale moze dopiero sie zaczyna u Ciebie,njlepiej jak by ci przepisał antybiotyk,bys sie pomęczyłą ale potem bedzie mega,m,serio.a te hernbatki to bzdura,piłąm miesiącami i co...nie daj spokój,jak cie wysypało absolutnie nie idz do kosmetyczki,tylko do ddddobrego lekazra,jesli twoje finanse ci pozwalaja.teraz jest okres jessienny wiec mozesz bbrac antybiotyki,juz słonca nie ma.jesli moge podpowiedziec nie bierz diane35-tragedia,ja sie wyleczyłam dzieki roaccutane.na początku wszystko wylazło i teraz raz na miesiac małya krostka wyskoczy.mówie ci nie załamuj sie tylko walcz,bo to nie jest tyragedia,jak chcesz mozemy pogadac,ja serio wiele przeszłam,było mi tak ciezko ze swiatła zgaszałąm,w lustra nie patrzyłam,jak wychodziłam na miasto to wieczorem ze spuszczoną głowa,pozdr,a ile masz lat?

Gość endi
fod nie polecaj tak bardzo roaccutane bo wielu osobom wcale nie pomaga albo robi to przez jakis tylko czas a poza tym rujnuje organizm po nim tak mi sie pogorszyły badania ze natychmiast musiałam przerwac leczenie miomo ze brałam go kilka miesiecy nie było efektu :(

W SUMIE TO ZALEZY OD ORGANIZMU.MI SIE TYLKO TROCHE POGORSZYŁY WYNIKI BADAN ,POZA TYM POWIEDZIAŁAM MOJEJ MAMIE I LEKARZOWI ZE JAK BEDA KAZALI MI GO ODSTAWIC TO ZROBIE SOBIE COS ZŁEGO-BYŁAM JUZ W ROZPACZY.POZA TYM WAZNE JEST TEZ ZEBY KUPOWAC PRAWDZIWY NIEMEICKI LEK A NIE POLSKI ODPOWIEDNIK.MÓJ DERMATOLOG JEST SERIO REWELACYJNY SAM OKRESLIŁ MI MOJĄ DAWKE-ZNACZY ILE LEKU JA MAM BRAC,BO KAZDY POWINIEN MIEC SWOJĄ DAWKE.WIEM ZE SKONCZYŁAM BRAC 14 CZERWCA A ZACZEŁĄM,O JUZ WIEM PO STUDNIÓWCE MOJEGO CHŁOPAKA CZYLI 14 STYCZNIA,MIAŁAM WZIĄĆ 6000MG TRGO LKEKU CZY JAKOS TAK.POCZĄTKI BYŁY STARZSNE,ALE ,MÓJ LEKARZ O WSZYSTKIM MI POWIEDZIAŁ I PRZEPISAŁ PEWNE MASCI NA SKUTKI UBOCZNE DLATEGO TAK BARDZO TEGO NIE ODCZUŁAM,NO JEDYNIE TO SPANIE,ALE PRZESZŁO

Tzn. przestałas brac ten lek 14 czerwca tego roku?? Pytam ponieważ ja brałam ten lek i po 4 miesiącach od odstawienia trądzik wrócił:(

Gość Posłuchaj uważnie
Pij drożdże, kup tabletki z bratka! Codziennie nakładaj na twarz maseczkę z glinki zielonej (polecam z Dermaglinu, w saszetce, jest w Rossmanie, przeciwtrądzikowa). Codziennie rano i wieczorem żel do mycia twarzy i tonik (bez alkoholu!!!) i na to jakiś krem, nie wiem, jakiś na trądzik, wiadomo. Nie rób peelingów, bo rozniesiesz te pryszcze. Odpowiednia pielęgnacja. Z tą glinką naprawdę polecam. A na zakrycie fluid antybakteryjny i jak już tak chcesz to puder antybakteryjny z tej samej serii. ZNam tylu ludzi z trądzikiem, którzy już się przyzwyczaili. Czy ty byłaś przed wakacjami jakąś ślicznotką, że wstyd ci się pokazać? Skoro wyglądałaś tak, jak teraz, to czym się martwisz? Że wyśmieją cie??

do ELKAH tak tego roku skonczyłąm brac ten lek,ale wez mnie nie strasz,poza tym moj dermatolog juz nie pozwoli na come back trądzikowi!on jest za bobry,od pazdziernika zaczynam zabiegi które zniszcza blizny i dodatkowo spowoduja ze krs nie bedzie,oczywiscie raz na jakis czas cos wyskoczy ale to co miało wyjsc spod mojej skóry,to najgorsze juz całkowicie wylazło i nigdy nie wróci.poza tym to tez zalezy od rodzaju cery i wogóle od jakis czynnikow,lekarz mi to tłumaczył fachowo ale ja juz nie pamietam,pozdrawiam

Gość to nie idż