Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

szczerbata hrabina

Czy znacie jakieś forum dla ludzi inteligentnych?

Polecane posty

Gość ps ps _____________
rzęsiste oklaski Ci się należą ;) pozostaje otwarta kwestia pół-, ćwierć- i reszty inteligentów :O

Gość ps ps
chyba poszła do dentysty :) pewnie dostrzegła, dzięki swej inteligencji, że w dzisiejszym świecie.... panuje kult ciała i uzupełnienie uzębienia jaest konieczne, ze względu na kreację własnego wizerunku, jako osoby inteligentnej :) uf

nie wiedzą gdzie hrabina???? Znalazla zapewne forum dla inteligentnych:P A ja wole swoja kafeterie tu moge popisac o czym chce wymienic pogląd mysli odczucia i nic do tego nie ma inteligencja ale hrabina miala kaprys załozyc taki topik .........trzeba uszanowac jej wola:)

Hrabino ale prosze z talerzykiem bo kalwiaturke zalejesz soczkiem i sie będzie potem kleić do paluszkow;)

mów, pisz a dalej nie zakumają bazy :o jak to teraz młodzież mawia :P oddaliłam się od laptopa w celach konsumpcyjnych :) aby nie poplamić sokami ;) klawiatury

Gość ps ps
a ja w ludziach cenię sobie szczerość, uczciwość, szacunek.... jaki tam kto ma iloraz mnie nie obchodzi....

Gość ps ps
ps :) z "desideraty" ...wysłuchuj nawet tępych i nieświadomych oni też mają swoją opowieść....

Gość ps ps
pani hrabino ale skoro tak pani zalezy na dyskusji tylko z osobami o określonym IQ ;) dlaczego nie zapisze się pani do: http://www.mensa.org.pl/ ??? jakies forum chyba tam mają.... ale inteligentna osoba, chyba google ma w jednym paluszku? jest na tyle BYSTRA.... że wie jakie polecenia wpisać, żeby znaleźć odpowiednie informacje.....

Gość ps ps
ale skoro ona chce tylko z ineligentnymi "gadać" (inne cech osobowe nie są ważne) to chyba ten klub jest najodpowiedniejszym miejscem.... no.... chyba że jakiś kłopocik jest w zdaniu testów hi hi ;)

a ja tam wole ludzi co maja dobre serce mozna sie posmiac pożartowac .JA sama ze soba mam dośc problemow mo musze byc na lekach żeby normalnie funkcjonowac więc im więcej życzliwości i dobroci wokól tym moje zycie jest radośniejsze i większa chęć do niego. Zdecydowanie wybieram ludzi wrażliwych ale z zaznaczeniem że jedno nie wyklucza drugiego.

Gość ps ps
oczywiście szanuje członków mensy.... ale dla mnie, zajmowanie się inteligencją jako taką samą w sobie.... jest troszkę nudne.... moim zdaniem w różnorodności tkwi siła.... również siła tego forum... każdy może się tu wypowiedzieć i to kompletnie anonimowo, nawet nie rezerwując niku.... dlatego wśród chłamu można znależć na prawdę szczere, mądre słowa... i to z różnych punktów widzenia.....tylko trzeba umieć szukać - a to przecież umiejetność którą posiadają ludzie inteligentni :) jak na mój gust autorce raczej chodziło o coś innego niż członkowstwo w mensie.... o forum, gdzie są mądre, konkretne wypowiedzi na konkretne tematy.... a nie podszywanie się, głupie docinki, kłótnie.... jakich niestety wiele na kafe...

Gość komą sawa
Szczerbata, jak tam po wstawieniu implantów? Zyskałaś parę punktów na wyglądzie. Jak cię widzą tak cie piszą. Szczerbata - miewa wadę wymowy, i jak tu nie parsknąć śmiechem, kiedy mówi, "witam scerbata jestem"

znaczy Kafe nie jest dla inteligentnych ? 0_0 kurde, znaczy przegrałam życie ? :P :classic_cool:

no jak to ?????????????? to przeciez ustalone ,ze KAFETERIA to forum wymiany mysli i opini na tematy ciekawe i nieciekawe na wypowiedzi mnądre i głupie na forumowiczow inteligentnych i plebs:P Uratowales zycie;)

Gość kofiteria
jezd dla prawdziwnych buraków, nawet nie cukrowych, ale zwyczajnych pastewnych do skarmiania trzody chlewnej:)

Gość wole bez nicka
i po co to piszesz???????????? zadowolona?????????? nareszcie upuścila jadu ale i co z tego wynika?