Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdram

Nie posiadanie partnera ani partnerki daje wolność jedyną w swoim rodzaju

Polecane posty

Gość sdram

Można mieć wtedy o wiele więcej wolnego czasu. Np po pracy można czytać o wielu ciekawych rzeczach. Czy to w internecie, czy to książki. Można też jeździć na wycieczki. Wreszcie można o wiele łatwiej przeprowadzać się z miasta do miasta a nawet z kraju do kraju. Można też śmielej zmieniać pracę, bo odpowiada się tylko za siebię.

szczerze mowiac masz racje.........:D:classic_cool: tyle,ze czasem ci ludzie i tak sie nie cieszą z tego,tylko narzekają,ze są taaacy samotni:P coz nie mozna miec wszystkiego :classic_cool:

Gość 01823
Pitolisz az sie kurzy. Chyba nigdy tak naprawde nie byles sa, autorze:O

Gość sdram
a czym się zajmujesz? pracujesz, studiujesz? co robisz w wolnym czasie? Popatrz ile jest ciekawego na świecie http://media.wp.pl/kat,33714,wid,8342502,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=1 http://www.paranormalne.forall.pl/forumVRP/portal.php http://pl.wikipedia.org/wiki/Sathya_Sai_Baba ale większość ludzi nie ma czasu, żeby to wszystko przeczytać. A Ty co robisz w wolnym czasie?

Gość trudno sie nie zgodzic
ale i tak desperaci ktyorzy nigdy w zwiazku nie byliu zaczna zaraz obrzucac cie blotem...fachowcy sie znalezli :P ja mam porownanie i takiego zycia i takiego i wiem co masz na mysli dobrze :)

Gość trudno sie nie zgodzic
spora czesc ludzi nie potrafi byc sama bo nie maja nic do roboty...niczym sie nie i9nteresuja wiec bez partnera sa nikim ktory nadaje sens ich zyciu.

Gość very
prowadzę ekskluzywne zycie singielki, o czym sie przekonałam dopiero jak nawiedziła mnie siostra z dwójka malutkich dzieci, które mi chate roznosiły. Nie mam meża/faceta, więc nie gotuje, nie sprzatam i nic nie musze, robię co chcę, jestem wolna. Zajebiście :-) ale czasem.... gdy wracam do 4 scian.... Nie ma rozwiązań idealnych. wszystko ma swoją cenę.

Gość sdram
a ty very co robisz w wolnym czasie?

Gość very
siłka, serfuje po necie, czytam, spotykam się z przyjaciółmi, chodzą sama na piwo do hipnozy i baaardzo tą moja samotnośc lubię;-)

Gość sdram
a ja jeszcze raz polecam ciekawy artykół w sieci, sam zabieram się właśnie do czytania

Gość Wake up
Nieposiadanie slownika jest gorsze :P

Gość sdram
co ma piernik do wiatraka?

Gość ssingielka
bycie singlem jest fajne , ciągłe imprezy, nie trzeba się na nikogo oglądać , można robić to, na co ma się ochotę , ale czasami jednak brakuje nam tej 2 polówki , kogoś, kto by nas przytulił , powiedział, że wszystko będzie Ok , jasne może to zrobić kolega albo koleżanka, ale to nie to samo

Gość też tak mam teraz
jestem sama i ostatnio jak jest zimno cierpie na nadmiar czasu;) sdram >fajne linki,dawaj jeszcze,jak masz:)