Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zbulwersowana21

czy jakiś nieznajomy facet dał Wam kiedyś klapsa na ulicy????

Polecane posty

Gość zbulwersowana21

bo mi tak, szłam sobie po pracy na autobus, i nagle czuje na sobie klapsa(mocnego) odwracam się a to 2 kolesi (pewnie lekko napitych) idzie i się śmieje ze mnie!! Miałam w rece parasol i już miałam zdzielić jednego i drugiego po ich debilnm łebie, ale się powstrzymałam!! Odwróciłam się i poszłam!! Czy którejś z Was się coś podobnego zdarzyło!!

Gość ze cooooo
mnie kiedys jakis okolo 50 letni pedofil klepnal w tylek na ulicy ,jechal rowerem wiec nie gonilam go bo nie mialam przeciez szans ale za to za jakies 15 minut jak szlam juz w innym miejscu patrze a ten cwel jedzie tym razem z naprzeciwka i dostal w ryj ode mnie tak ze az wpadl rowerem na ogrodzenie.NIENAWIDZE TAKICH FRAJERWO..ZABILABYM TAKIEGO ZA SAMO KLEPNIECIE

Gość ze cooooo
moglas frajerowi przywalic ostro parasolka-i jeszcze w ryj dac

Gość normalka
jasne, nie raz nie dwa, sa takie chamy i trzeba ich olać

Gość ze cooooo
a niby dlaczego olac???? w ryj trzeba walic ostro frajera a nie olac

Gość zbulwersowana21
ale ich było 2 !!!!

Gość fiszkkaaa
taaa:O ale najlepszy motyw był, kiedy podbiegł do mnie 11,12letni może stwór i powiedział "Proszę Panią a ja mam taką jedna sprawę", zatrzymałam sie i pytam co jest, a dzieciak "Musze klepnąc Panią w dupe":O klepnął i poleciał do 5 pozostałych chłopczyków....dodam ,ze bylo to w miejscu mega publicznym,byłam sama, mam 23 lata, a chlopcy byli z gatunku "podklatkowych jarających":O poczułam sie dziwnie:)

Gość no ale skoro nic nie zrobiłaś
to pewnie pomyśleli że wszystko jest ok i że ci sie to podobało, ze to na porządku dziennym jest reagujcie dziewczyny na takie chamstwo!!! nosz kurwa, az mi cisnienie skoczyło zajebałabym chyba

Gość ze cooooo
oczywiwscie ze REAGUJCIE !!!!!!!!!!!!!!

Gość no ja jakies
dwa lub trzy lata temu,wracalam sobie z festynu(bo lubie takie zabawy:D) no i idzie jakis koles,trzezwy,ale wygladal na takiego co lubi popic,pewnie szedl na ten festyn specjalnie po piwko:classic_cool: cos tam rzucil na moj temat(nie doslyszalam do konca) i klepnal mnie lekko...Wkurzylam sie ale nic nie powiedzialam bo bylam mloda to nie potrafilam sie jeszcze tak odegrac...

ale jak reagowac?krzyczec lac po mordach?ja nie wiem np co bym zrobila gdyby cos takiego mnie spotkalo;/

Mnie kiedys facet w Galeri na zakupach pomacał po tyłku;otwróciłam się i walnęłam go z liścia w twarz :P miałam wtedy 16 lat.Dodam ze ten facet wygladał na pożądnego...Tylko wyglądał ;)

ooooo mi się kiedys przytrafiło:Byłam na zakupach i nagle czuję że mnie ktoś ostro po pupie obmacuje.Odwracam się a tu jakiś porzadnie wyglądający facet patrzy na mnie i serdecznie się szczerzy po czym mówi; \"Pewnie pani dużo cwiczy zeby pupa taka była coo?\" a ja mu w pysk raz,drugi i dre sie ze jakis zboczeniec itp(młoda jeszcze wtedy byłam :P)

Ja miałam taką historię w wieku 17 lat.Szłam sobie ulicą a z naprzeciwka idzie sobie gościu trochę ode mnie starszy.W chwili gdy się mijaliśmy złapał mnie centralnie za pierś i szczerzył zęby w uśmiechu.Ja byłam w takim szoku,że odwinęłam gościowi w ryja tak,że o mało nie wybil szyby wystawowej.Też był w szoku.:-D

Gość uwielbiam
mnie na szczescie nie, ale moją koleżankę klepnął w tyłek jeden z grupki podchmielonych łepków siedzących na ławce w parku, przez który prowadziła droga do autobusu, a ona odwineła sie i dostał z otwartej w paszczę- zamurowało gnoja! :classic_cool: Teraz żałuje, ze jeszcze jej nie pomogłam i z drugiej strony nie dostał - chociaż równo opuchlizna rozłozyłaby mu się na tej obleśnej gębie....

Gość moje gruszki
heheh mi sie przypomnialo jak jechalam darmowym autobusem do tesco po draze pewnie :classic_cool: hehee i byl nieziemski tlok jak zawsze i stalam z kolezanka na schodkach juz przed drzwiami ze nie bylo sie jak obrócic nawet, a jakis oblesny typ ponad 40 stanal na najwyzszym schodku tak ze jego krocze bylo na rowni z moim ramieniem. i caly czas sie przechylal na mnie i mizial mnie tym swoim fiutkiem w erekcji ja sie na niego patrze a on gdzie w okno, to bylo okropne !! ja sie znizalam i kurczylam w sobie w koncu zmienilam miejsce, bo kretyn caly czas sie o mnie ocieral. pedofil 😡 zaluje ze nie zareagowalam inaczej po prostu szybciej prostujac ramie tak zeby dostal prosto w jajca to by mu sie na kilka dni odechcialo takich zabaw w tloku :O

Gość moje gruszki
a tka poza tym to lubię wypinać dupe na dworcu centralnym w Wąchocku,za jedn klepnięcie biore 5 złotych,przedsiebiorcza dziewczyna ze mnie :classic_cool:

Gość bleee masakra...
mi sie jakies pol roku temu przydazylo, ide sobie kolo rynku, nagle czuje ze ktos mnie szczypie w posladek, na poczatku mialam uderzyc, ale sie 'opanowalam', szczegolnie ze koles siegal mi do polowy glowy i zaczelam sie wydzierac :) cala tyrade wyglosilam zwyzywalam go od chamow i koles zaczal mnie przepraszac(sic!), stwierdzil ze mieszka we wloszech i to u nich jest komplement :| nie mam pojecia czy to prawda ale pozniej opierdzielilam go jeszcze ze teraz jest w polsce nie znosze czegos takiego ;|