moniak 0 Napisano Wrzesień 2, 2006 wylejcie mi na głowe kubeł zimnej wody ;/ wczoraj kochałam sie z facetem, dzis boli mnie jajnik i kłuje mnie obok serca... przeciez na objawy ciąży jest za wcześnie a ja panikuje ;/ poza tym jestem na pigułkach, tylko teraz zmieniałam i MUSIAŁAM zrobić przerwe dlatego panika ;/ łaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość __MychaAAA___ Napisano Wrzesień 2, 2006 Chlupppppppppppp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość klepka Napisano Wrzesień 2, 2006 ciazy sie boisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozumie przyjdź ku mnie Napisano Wrzesień 2, 2006 napisz to 1000 razy TYLKO RĘCZNIE!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość przemówcie mi do rozsądku Napisano Wrzesień 2, 2006 i powiedzcie, że przy regularnym braniu pigułek bez biegunek, wymiotów, antybiotyków, dziurawca etc. przy stosunku przerywanym/stosunku z prezerwatywą ten spóźniający się okres to sprawa dwóch wyjazdów w miesiącu w inny rejon Polski... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agusia_18 Napisano Wrzesień 2, 2006 hehe za wczesnie na objawy ciazy?to ty nie wiesz jeszcze???ty powinnas o 17 urodzic dzisiaj!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
moniak 0 Napisano Wrzesień 2, 2006 no dzięki ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach