Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rtu467

OKAZAŁO SIĘ, ŻE ON MA...

Polecane posty

Gość rtu467

numery swojej bylej na gg...jestem wqrwiona.ukryl to przede mna!co robic?

Gość to kopnij go w dupe
niech wraca do bylej i po sprawie skoro nie fair jest

Ja nie widze w tym nic złego. raczej powinnas sie cieszyć , że mimo tego że ze soba nie są układy mają dobre bo chyba o to chodzi po skończeniu związku ( od warunikem ze oboje byliście ok :) )

Nawet jeżeli utrzymują ze sobą dobre kontakty, nie jest zawistny, mściwy itp. to dlaczego się nie przyznał? Mi nie podobałoby się to, że ukrywa przede mną taki (wg. dośś szczególny) fakt.

A do czego miał sie przyznawac przeciez to jest normalne że sie ma nr. To jest raczej normalne

Nie mam nic przeciwko utrzymywaniu kontaktu ze swoim byłym, obojętnie czy telefonicznym, czy przez gg, czy też przy kawie w cztery oczy. Ale jeżeli z kimś jestem to informuje go o tym. Jeżeli się coś ukrywa to bardzo prawdopodobne, że ma się coś na sumieniu.

A tam zaraz ma cos na sumieniu. Po prostu dla niego nie było to nic ważnego a raczej coś normalnego,co nie wymaga tłumaczenia. Nr to nr. jakby nie powiedział o spotkaniu oko w oko to mozna by się wnerwić, ale że nie powiedział że ma nr. bez przesady :)

Szkoda, że autorka się nie wypowiada. Bo tak jak mówisz, sam nr to nic ważnego, ale jeżeli regularnie rozmawiają i się do tego nie przyznaje to coś jest nie tak.

Moze i masz racje ale z drugiej strony oni kiedys byli para i pewniemaja wspólnych znajomych i jakies wspólne tematy. Wiec w rozmowie nic złego nie widze. :)

MNie osobiscie tez szlak trafia jak mój facet gada ze swoja eks ale mysle sobie wtedy że jak sie rozstaniemy kiedys to zostenie mi fajny kumpel :)

Mrówa, a Ty jesteś pesymistką (jak się rozstaniemy) czy optymistką (zostanie mi fajny kumpel), bo nie wiem :D

Gość Edek bez Kredki
A jak kobieta ma sms-y ex-a w komórce to jest super :P Ech moralność Kalego :P