Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wąsata renata

wąsy u kobiet

Polecane posty

Gość wąsata renata

wiem ze kazda z nas ma wasy ale jak mam takie niewidoczne tzn nie czarne to tez depilowac?widac jak sie upudruje

Gość wąsata renata
depilowalam depilatorem kiedys ale skoro nie sa czarne to moze dac spokoj?

Gość nie pudruj się P

Gość wąsata renata
haha :P co jeszcze?

Gość marek jakich mało
moja dziewczyna ma białe wąski znaczy miała! Tak mnie to wkorwia ze nie wiem !! trzeba depilowac bo wygladacie jak chłopy! nawet jak białe to pod słonce widac!! iuczucie nie miłe!!

Gość sawwanah
a po cholerkę? nie depiluj ich bo będą szybciej odrastać i w ogóle...przecież CAŁE ciało KAZDEGO człowieka pokryte jest włosami i nie przesadzajmy z tym upodabnianiem sie do głupiej "mody"

Gość tak tak powinno byc
marku! A mnie wkuuurwia, że faceci mają takie wąsiki!!!!!! uczucie niemiłe!!!!!! Nie depilujecie, tylko ciach maszynką! I jak tu takiego pocałować? Morda jak jeża!

Gość sawwanah
a ty marek... lepiej zamilcz idioto i nie mów kobietom co maja robić!!!! ja akurat mam głęboko w d... co ty myslisz i faceci tobie podobni, a najgorsze że dziewczyny potem zamykaja się w sobie i maja kompleksy przez takich debili jak ty... mój mąż nigdy by nie zwrócił na to uwagi... jaki ty płytki jesteś

Gość wąsata Renata
chyba jednak zostane przy depilatorze

Gość onk3
no tak i współczuć jego dziewczynie bo teraz sie meszek nad wargą nie podoba za chwile coś innego i nigdy jej nie zaakceptuje ma kobieta przekichane niech lepiej znajdzie sobie wartościowego faceta

Gość lubię_lublin
odwala wam kompletnie, przeciez na calej twarzy jest tzw meszek, on zreszta pokrywa calosc ciala chcecie, poszukajcie informacji, czlowiek ma na calym swoim ciele wielokrotnie wiecej wlosow niz... najblizszy krewniak, szympans, tyle ze nasze wloski sa delikatniesze tego po prostu nie da sie usunac no, co innego jak sa bardzo widoczne marek, wracaj w swiat kobiet z retuszowanych zdjec, skoro nie dorosles do kontaktu z prawdziwym czlowiekiem, ktory ma wlosy, zwyczajna skore itd, zreszta, jak wiesz, wlasna reka to najbardziej idealna kobieta

Renata - kiedyś w jakimś programie w telewizji słyszałam, że nie kładzie się pudru pod nosem, ani pod oczami, bo wtedy robimy sobie krzywdę. Nie pamiętam, o jaką krzywdę chodzi, ale nie kładę tam pudru.

hym. Perła to ciekawe :D musze dowiedziec sie cos wiecej o tym dlaczego nie powinno sie klasc pudru pod oczy. wasy u kobiet. jak dla mnie to troche grubo powiedziane :P raczej lekki meszej jak juz cos, zreszta . na kilku forach czytalam tez watki na ten temat .Dziewczyny i kobiety roznie sie wypowiadaly: Ta nie bd. depilowala woskiem bo to boli i wosk zostaje na twarzy. ta nie pojdzie na zabieg laserowy bo za drogo, ta nie bd. wyskubywala pinceta bo to pochlania czas. do kosmetyczki tez nie pojdzie bo ? bo nie wiadomo. :/ w takim razie chyba musimy zostac z wasami. :D skoro jak juz ktos wczesniej zwrocil uwage; kazda kobieta posiada lekki meszek pod nosem. Ja uwazam , ze najskuteczniejsza i dosc nie droga metoda beda plastry z woskiem DO DEPILACJI TWARZY . to ważne bo plastry do twarzy sa specjalnie skonstruowane do tych parti ciala ktore sa najdelikatniejsze i bardzo wrazliwe. Oczywiscie woskiem trzeba sie umiec poslugiwac. co w szczegolnosci ciezko niektorym wychodzi. warto sie wybrac do "Dobrej" kosmetyczki ,bo sa tez takie mlode siksy, ktore naprawde nie maja doswiadczenia, pozdrawiam.

Renata - ja bym na twoim miejscu wyprobowala cos innego niz depilator.

Gość kate=
ja wasik pod nosem depiluje penseta,troche to bolesne i lzy same mi ciekna...po depilacji smaruje to miejsce kremem ,efekt zadowalajacy;)

Gość pani dzwoneczek
meszek, jeśli jest mały, powinno sie zostawic - ppo co rozdrazniac wlosa, skoro tylko my go widzimy. Ja tez mam meszek, ale dotad nie przychodzilo mi do glowy, by sie go pozbywac. Sygnalem bedzie, jak moj partner da mi znac. Moja znajoma miala wiekszy problem z wasikiem. Raczej byla to psychiczna blokada, ale po wspolnych zakupach wrocilismy z kremem do depilacji meszku nad gorna warga Sally Hansen (np tu: http://www.sanusmarket.pl/depilator-twarzy-pedzelkiem-sally-hansen-p-5717.html) eksperyment sie udal- meszek usunieto. Oczywiscie zabieg trzeba powtarzac, ale,oglnie warto zainwestowac, jak ktos nie ma cierpliwosci wyrywac czy odwagi by golic.

Gość lolitaaaaaaa
woskiem usun raz dwa i po robocie i nie mow ze nie wiesz jak usunac wasik, bo takie rzeczy to juz 8-latki wiedza

Gość kremy
a czy po wosku nie odrosną grubsze albo czy nie bedzie ich wiecej?

kremy - jak bys zdecydowala sie na wosk. poszukaj w necie jeszcze kilka informacji o tym jak prawidlowo depilowac woskiem. wiem, ze z pozoru to nic trudnego. kazdemu tak sie wydaje. gdy zobaczylam w jakim stanie byla moja przyjaciolka po tej depilacji myslalam, ze sie zalamie ;/dostala zapelenia mieszkow wlosowych :/ ostrzegalam ja bo sama kiedys chcialam zlapac sie za wosk, ale stwierdzilam, ze meszek pod nosem w moich przypadku nie jest widoczny . wiec postanowilam sie nie ranic :D pozdrawiam wszystkie panie :*:*:*

pani dzwoneczek - ciekawy ten krem do depilacji. gdy ja sie z tym nekalam osobiscie nie umialam znalesc zadnego kremu do depilacji twarzy . ;/ przyda sie na przyszlosc gdyby mi wasy urosly :P naszczescie narazie jest spoko :*:*

Gość gość
fuj, depulujcie to, prosze.