Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martisha to ja

Dzis spotkalam dawna kumpele z ....

Polecane posty

Gość Martisha to ja

liceum, tez Marte, wpadlysmy na siebie przypadkiem na miescie. Ona jechala z chlopakiem na impreze a ja szlam z kolezanka do pubu. Tak mi sie glupio zrobilo, bo tak naprawde ja nic nie mam:( ona z chlopakiem juz 5-ty rok, zadowolna, usmiechnieta. Jej facet nie tylko z wygladu zajebisty, lecz takze charakter ma super. A ja nadal sama, nigdy nie mialam szczescia do facetow:(

Gość Martisha to ja
nie to ze jej zle zycze, wrecz przeciwnie, fajna z niej dziewczyna. Tylko zastanawia mnie czemu jedni maja "wszystko" a inni "tylko troche" ja nie mam prawdziwej rodziny nie mam ojca nie mam wlasnego pokoju nie mam chlopaka nie chodze na imprezy nie mam kasy na fajne ciuchy

Gość 232323
a moze masz mózg ,osobowość i siebie

Gość Martisha to ja
tak mam mozg, studiuje fajny i ciekawy kierunek na uniwerku, duzo czytam, mam wiele pasji i zainteresowan, ale w sobotni wieczor siedze sama w domu:O

Gość ja niby mam wszystko
a niby nic...brakuje mi drugiej połówki brakuje mi zgranej paczki..mialam taka paczke w liceum ale kazdy rozszedł sie w kazda strone... uwaza ,ze na kazdego przyjdzie czas i pora.dlatego nie oczekuj tylko rob swoje a milosc, kasa, przyjaciele itd przyjda sami...wierz w to..POZDROWIONKI

Gość nie jestes jedyna
Martisha, mozemy sobie rece podac 🖐️ jakbym o sobie czytala

Martisha to ja ----- A CO STUDIUJESZ??? kurcze naprawde na kzdego przyjdzie czas nie ma o dolowac sie...

Gość Martisha to ja
staram sie rozwijac,pacuje dorywczo, ale szlag mnie juz trafia jestem mloda,a gdy inni sie bawia ja siedze w domu nie mam faceta zeby razem gdzies wyjsc tylko raz w zyciu bylam szczesliwa, gdy z NIM bylam, teraz go juz nie ma i nie bedzie:(

Gość 232323
pomyś ze bycie z kims jest fajne na początku i wcześniej czy poźniej zacznie cię denerwowąć i zaczniesz tęsknić za samotnośćią więc ciesz sie z tego co masz

Gość nie jestes jedyna
Martisha, normalnie jestes mna ;)

Gość Martisha to ja
studiuje politologie

bedzie bedzie...a szkoda czasu kasy na imprezy...mi sie juz nie chce imprezowac... uwazam ze trzeba wziasc sie w garsc a wszystko przyjdzie w odpowiednim czasie... Martisha to ja a facet nie zajac nie ucieknie;);););)

Gość Martisha to ja
wcale mnie to nie cieszy, ze sa ludzie tacy jak ja wspolczuje Wam, bo wiem jak sie czujecie zawsze z boku, zawsze czegos brak, nie wiem czyprzyjdzie na mnie czas? rok temu, 2, 3 lata temu bylo tak samo! mlodosc mi przeleci i co?

Czesc Martisha to ja--> zawialo pesymizmem. Glowa do góry! Kiedys i tobie sie ułoży!

Gość Martisha to ja
mam dosc samotnosci mam duzo milosci w sobie i pragne nia kogos obdarzyc lecz ten ktos nie moze byc byle jaki, tak samo musi dac mi cieplo i zrozumienie

Gość Martisha to ja
naszka dzieki tak jestem pesymistka:o

i nic...ułozy sie..bierz z zycia to co bawi Cie to co jest najpiekniejsze..a szczescie samo przyjdzie...ja kurcze niby mam wszystko ale tak naprawde nic... musisz wierzyc w siebie byc optyistka a osiagniesz to co chcesz... Martisha to ja---- znajdz ludzi lepszych niz Ty i dowartosciowujesz sie..ale nie pokazuj ze jestes gorsza czy nie szczesliwa a najlepsze towarzystwo to CHŁOPCÓW;););););)bo panienki bywaja zazdrosne i zawistne..

Gość Martisha to ja
ja niby mam wszystko----> masz racje to lezy w mojej psychice, gdy widze laske lepsza ode mnie od razu sie doluje:(

Martisha to ja---zacznij :kolegować sie: z taka lasak ale zeby miala olej w głowie a nie z jakas pusta paninka co przejmuje sie czy tipsy sa odpowiedniej długości czy oczy ma dobrze pomalowane itd... ale za taka co jest lepsza i madrzejsza ...a potem wykorzystaj to u siebie... Martisha to ja--- wierz mi nie ma co dolowac sie...pokaz ze ejstes lepsza... ile masz lat??

Gość taka taka24
Martisha to ja- a ile ty masz lat jesli mozna zapytac

a zeby miec faceta zeby miec to tez bezsensu..nie warto pakowac sie w zwiazek co nic nie daje i na dodatek jest tokstyczny... bedzie dobrze bedziesz szczesliwa jeszce!!!!!!!!

Gość Martisha to ja
wiesz moja kumpela jest swietna dziewczya! zadnych tipsow nie nosi, to nie jej styl, zreszta moj tez nie mam 20 lat chcialabym fajnie wygladac ale nie mam kasy na modne ciuchy, bo w domu sie nie przelewa

Gość taka taka24
jestes mloda napewno spotkasz jeszcze kogos dla ciebie odpowiedniego

Może rozejrzyj sie dookoła... Myslę, że to znak naszych czasów, że zyjemy obok siebie ale jednak daleko od siebie... Na pewno masz jakis kolegów. Na pewno nie bierzesz ich pod uwagę jako potencjalnych partnerów życiowych. Ale powiedz szczerze, znasz ich naprawdę? Co o nich wiesz? Moze gdybys postarała sie poznac jakiegos blizej i pozwoliła poznać sie jemu, to by sie okazało, że ten wyśniony, wymarzony jest całkiem blisko? Czasem dwoje ludzi stworzonych dla siebie całe życie sie mija, bo nie wchodzą ze sobą w jakieś bliższe reakcje, nie dają sobie szansy...

Gość Martisha to ja2
dziekuje Wam chcialabym wierzyc ze bedzie dobrze ona mi nawet mowi"super wygladasz"a ja od razu pomyslalam ze sciemnia:O jestem strasznie niedowartosciowana co z tego ze facet ogladnie sie ze mna na ulicy skora ja pomysle ze pewnie sie ubruzilam i to temu:O ktos mi nicka zajal:O

Martisha to ja---kurcze a jakbys znalazal prace na weekendy??? mozesz nawet uskladac sobie pare groszy i kupic cos na wyprzedazach całkiem fajne i modne ciuchy i dobre gatunkowo zalezy co Cie interesuje...takie wyprzedaze sa np w reserved czy w house czy w reporterze....zalezy co Cie interesuje

Gość Martisha to ja2
tak mam kolegow, jeden nawet chcialby ze mna byc, lecz ja kocham bylego:o juz 1,5 roku od rozstania a ja nadal kocham.............

Gość Martisha to ja2
wiesz ja kupuje takie ciuchy, z tym ze w domu jak je zaloze to wydaje mi sie ze wygladam ok, lecz jak wyjde na ulice to zaraz porownuje sie z innymi i trace pewnosc siebie

Gość Martisha to ja2
do tego mam straszne kompleksty dotycz. mojej figury mam maly biust, wciecie w talii, plaski brzuszek,ale szerokie biodra i masywne nogi:O codzien cwicze po godzinie, licze kalorie a nic tylko chudne z biustu,straszne to jest:O

Martisha to ja-- kurcze PRZestan tak myslec!!!! to widocznie super wygladasz skoro spogladaja na Ciebie...Musisz robic tak jak Ty chcesz i uwazasz...Mniej swoj styl i sposob bycia i badz optyistka to sa pierwsze kroki a potem pojdzie juz łatwiutko:):)