Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Martisha to ja

Dzis spotkalam dawna kumpele z ....

Polecane posty

Gość Martisha to ja3
tak gapia sie, ale co mi po tym gapieniu, skoro ja wiem, ze msze schudnac, ze musze kupic fajne ciuchy, ze musze byc idealna:o cholera odbija mi:( stawiam sobie za wysokopoprzeczke

Gość ja niby mam wszystko
nom stawiasz zdecydownie za wysoko...najpierw zrob to co jest dla Ciebie osiagalne a potem rzadaj czegos wiecej...na łapu capu nic nie zdobedziesz trzeba trochu wytrwałosci i silnej osobowosci...A Ciebie na to stac..wierze w to:):):):):):)

Przede wszystkim staraj sie kolegować z ludźmi optymistycznie nastawionymi do życia, którzy nie będą cie dołować... Jeśli ktoś mówi ci komplement to doceń to. A jeśli ktoś cie krytykuje, to zanim weźmiesz to do siebie pomyśl, czy jest to ocena obiektywna czy subiektywna... W 99% bedzie subiektywna. :-) Niestety muszę zmykać. Pozdrawiam serdecznie i trzymam kciuki, żeby wszystko sie ułożylo. :-)

Gość Martisha to ja3
dziekuje Ci bardzo za otuche chyba odbija mi bo za nie dlugo 2 lata bede bez faceta;o

naszka ---dobranoc...masz racje!!!!!

Gość Martisha to ja3
dobranoc Wam dziewczyny i dziekuje:)

dobranoc dobranoc...mam nadzije ze jutro obudzi sie new Martisha!!!BUZIOLE...PAPAPAP

Gość Anetuchaaa
ja mam 18 lat..nie mam chłopaka(i tez zaczynam myslec tak jak ty...ze chyba nigdy nie znajde własciwego).Było paru chłopaków którzy sie mna zainteresowali ale zaden z nich mi sie tak naprawde nie podobał(mogli by byc moimi kolegami ale nie...chłopakami)