Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość P O

Świetną reklamę ma PO teraz w telewizji

Polecane posty

Gość beznadzieja.
najłatwiej kogos obrażac i wysmiewac :O

swietna przyznam a jaka zlosliwa:D bliźniak przemawia na niej jak Hitler

Gość P O
tak jak robi to zawsze Pis fakt...

oni wczesniej obrazali i wysmiewali a caly czas to smieja sie z nas Polakow majac nas gleboko w powazaniu i ta ich prefidna hipokryzja

Gość P O
hehe złośliwa ale dlatego świetna i inteligentna gratulecje

Gość PiS moze obrazac
i oszukiwac w reklamowkach ale PO juz nie moze zagrac ostro.

Gość P O
Ale może grać inteligentnie...tylko szkoda,że nieliczni załapią o co chodzi

kaczuszko kaczuszko nie wlaz pod lozko bo przyjdzie kaczorek rozpnie ci rozporek i wsadzi paluszek i wyjdzie 6 kaczuszek. tyle mam do powiedzenia na ich temat., malo inteligente jak ta rymowanka

Gość P O
NO i właśnie to jest ta "inteligencja i kulturalność" Pisu

hmmm no to sie kolego popisales. taki wlasnie elektoral lpr pis samejbrony i tych wszystkich inteligntnych inaczej

Gość nie mam TV
ale w następnych wyborach i tak głosuję na PO dość mam tych przpychanek i kłótni kaczorów.... bałaganu.... małostkowości.... ostatnio słyszałam w radiu świetny cytat.... nasz kraj jest jak samochód w którym kierowca ma głowę obróconą wstecz.... taka prawda, kócą się o duperele a życie obok toczy się jak chce, poważne problemy mają gdzieś.... wążne jest tylko co Lepper powiedział a co Giertych, kto kogo obraził i jakim słowem! cieszę się, że nie muszę ich przynajmniej oglądać!

zobaczymy jak dlugo. sami sie zjecie. z tej zwisci i zaplujecie sie jadem. a swoja droga jesli tego nie zrobicie. to nie martwcie sie wasz elektorat w koncu wymrze:D taka kolej rzeczy. a jeszcze jest trzecia opcja pan lepper kaczorki i ci inni narobia takich dlugow i w kocu ten przeklety kraj z niknie z mapy bo trzeba go bedzie komus sprzedac i nie bedzie czym rzadzic. albo ostatnia wszyscy mlodzi wyjada wy sie wykonczycie iznow nie bedzie czym rzadzic a raczej kim.

Gość nie mam TV
z tym sprzedawaniem.... to mam pomysł.... może byśmy tak cały ten bajzel na górze sprzerdali? taki anons sobie wyobraziłam.... "tanio sprzedam mału uzywany rząd, premier po wymianie, prawie nowy, mały przebieg ustaw, kaberet gratis" :)

Gość fakt..
PO pozazdrościło Pisowi reklamy i zrobili sobie swoją. nie wiem, czy ludzie to widzą, ale od Tuska wionie obłudą i fałszywością na kilometr. taki on teraz do rany przyłóz. pewnie, że najlepiej pis krytykować, ale ciekawa jestem,co by fałszywy donald zrobil, jakby to on byl na miejscu pis. jakby byl w takiej sytuacji, ze mialby kaprysnych koalicjantów i wszyscy wokoło wysmiewali go gdzie sie tylko da (filmiki rozsyłane w necie, karykatury, fotomontaże). jestem pewna, że zaciera ręce i marzy mu sie totalne zmieszanie z bvłotem Pisu. no po prostu król fałszu z donalda. jestem bardzo tolerancyjna, ale nie wobec totalnego zakłamania.

a gdzie ty w naszym rzadzie nie widzialas zaklamania? kazdy chce a jak dorwie sie do zloba to juz kaplica nie oderwiesz swini od koryta. nie mam tv ale nie wiem czy by sie znalazl taki glupi ktory by ten caly bajzel zakupil. chyba ze za zlotowke zeby w jakims innym rzadzie podlogi myli. a do fakt tak samo nienawidze obludy ze strony innych np pis razem lpr tacy przeciwni uni a teraz co jak un ia daje to byle sie nachapac jak najwiecej nawet ksieza na kosciolki biora a jak cos unia kaze to jaka unia zla.

Gość niebieskoookaa22
nie lubię tej reklamy rude wredne i sepleniące, phi nie, żeby jego "kontrkandydant" był super:P

Gość nie mam TV
ale tu nie chodzi o fałsz czy szczerość.... oni się DUPERELAMI zajmuja... ścigają właśnie te filmiki w necie.... to jest ich cecha rozpoznawcza, przejmowanie się pierdołami... jakby byli na poziomie to olali by dowcipy, zajęliby się naprawą kraju! nie ściganiem byłych SBków - dziadków na emeryturach, tylko rozkręceniem gospodarki!!! to jest najważniejsze.... Tusk może sobie być fałszywy, przynajmniej nie jest tak przewrażliwiony na swoim punkcie jak kaczory.... te ich kompleksy doprowadzą ten kraj do ruiny!

fajnym elementem w tej reklamiemie jest to dziecko , które płacze jak przemawia KACZOREK a jak matka przełacza to się ucisza:D heh zwróćcie na to uwagę:P

Gość nie mam TV
magija> by się taki "chłyt marketingowy" zrobiło :) jakieś ładne opakowanie czy coś? jak w hipermarketach....

Gość fakt..
ale pomyśl sobie, jakbyś Ty był na miejscu Kaczńskich -a tu zewsząd karykatury, osmieszanie itp. jak inni (np. głowy innych państw) maja szanować naszego prezydenta, skoro my sami nie mamy dla niego odrobiny szacunku? i nie mówcie, że to przez rzad, że oni kłamią. dziwne, bo akurat pod tym wzgledem to nic nowego -kłamstwo było, jest i będzie.

Gość nie mam TV
a poczucie humoru? wiesz jak to działa? jak ktoś się wkurza takim drobnostkami to to je potęguje.... ludzie na poziomie po prostu by to ignorowali, założe się że wcześniej czy później karykaturzystom by się znudziło..... poza tym gdzie tu dobro kraju? tylko własne ego się liczy!!!!???

można by ich bylo wrzucic do biedronki np. poslowie i wszystkie te inne na kilogramy. eee nie oni nazarci sa to nie na tony i kupowac ich jak arbuzy do tego pudla katrtonowego powrzucac. zrobiliby furore

Gość fakt..
założę się, że takie tony paszkwili i szyderstw zwaliłyby z nóg nawet największego luzaka i optymistę...ile można? a z drugiej strony -wiadomo, ze kazdy człoweik jest inny. Kaczyńscy juz tacy są -po prostu nie mają pokładów luzu no i co. to ma być zarzut? to jest powód do tego zeby ich szkalować? no wybaczcie...

Gość nie mam TV
radykałów to do cepelii proponuję.... jako element folkloru :) o do biedronki to bym ich chetnie wszystkich do pracy wysłała....inaczej by gadali jakby ich hiszpański koncern przeciągnał.... jakby im przyszło dom za 600zł utrzymać!

kiedyś było coś takiego taki \"eksperyment\" ze mieli przez miesiąc za 500zł wyzyć , ale dali im mieszkanie i jeszcze kilka innych rzeczy ocvzywiście takich , których \"zwykłym\" ludziom sie nie daje od tak...i muszą za to płacic właśnie z tych 500zł i jeszcze rodzinę za to utrzymać...

Gość nie mam TV
to jest zarzut, bo to przybrało gigantyczne rozmiary.... ważne sprawy w kraju są odkładana, a oni zajmuja się tylko przepychankami z których nic nie wynika.... ludzie czekają na reformę systemu podatkowego, reforme systemu ubezpieczeń społecznych.... a tu lipa NIC się wym kierunku się nie dzieje.... za to co dzień mamy 5 konferencji prasowych.... co Lepper powiedział, a co ktoś inny i co miał na myśli! k**** mam w d**** co kto powiedział i czyje jest na wierzchu, chce wreszcie żyć w normalnym kraju!

Gość fakt..
ale Wy uparci jesteście i z góry negatywnie nastawieni do Kaczyńskich. to przez ten zalew karykatur i ośmieszających filmików, czy co?