Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Saaarnaa

Kiedy w koncu bedzie lepiej?

Polecane posty

Gość tymczasowy nikt
Nigdy.

Gość jak już mówiłem
lepszych dni nie będzie już ty kapelusz włóż

Gość Saaarnaa
Cholera czy wszyscy maja zle dni czy to ja lgne do samych pesymistow?!

nie ja to optymistycznie odbieram ciesze sie dzisiejszym dniem bo jutro moze byc gorzej nie rozumiesz?:D

Gość Saaarnaa
I do tego jestem tępa?

Gość nie wiedzialaś tego
??? :O

Gość Saaarnaa
widocznie za dużo pałek obrabiam i czaszke mi sperma wypełnia :O

Gość Saaarnaa
Znam teorie ze w kazdej sytuacji trzeba znalezc cos dobrego ale ja chyba naprawde jestem tepa bo nie potrafie!!!

Gość do jak już mówiłem
i jak ci nie szkoda czasu łobuzie na taki prymitywny zespól i texty :( :) lLepszych dni nie będzie już słowa: Kazik Staszewski muzyka: Kult 9 utwór na płycie "Poligono Industrial" Lepszych czasów już nie będzie, lepsze dni odeszły w dal Nie ma co dumać o błędzie, nie ma co się patrzeć w dal Lepsze czasy były już - Ty kapelusz włóż! Lepsze czasy były już - Ty kapelusz włóż! Młodzież totalna poszła do kina W kinie siedziała piękna dziewczyna Możem coś wiedział, możem coś widział Ale nikomu żem nie powiedział, hej! Lepszych czasów już nie będzie, Lepsze dni odeszły precz Tylko głupi mówi, że nie. Tylko głupi czeka, że Jeszcze wrócą czasy lepsze, jeszcze wrócą dobre dni Tak głupcowi to się śni, tak głupcowi śni! Lepszych dni nie będzie już - Ty kapelusz włóż! Małe dziewczynki całować wszędzie Może coś z tego pięknego będzie Może pięknego, może i ślicznego Ale napewno nietuzinkowego, hej Lepszych czasów już nie będzie Lepsze czasy poszły precz Idiotyczna to nadzieja Świat się śmieje, świat się chwieje Lepszych dni nie będzie już Lepszych dni nie będzie już Gdy odejdziesz strzepnij kurz Lepszych dni nie będzie już Lepszych dni nie będzie już - Ty kapelusz włóż! Lepszych dni nie będzie już - Ty kapelusz włóż! Małe dziewczynki całować wszędzie Może coś z tego pięknego będzie Może pięknego, może ślicznego Ale napewno nietuzinkowego

Gość Saaarnaa
kTOS SIE ZA MNIE WYPOWIEDZIAL ALE ZEBY TO CHOCIAZ BYLO SMIESZNE...

Gość jak już mówiłem
uwielbiam tą piosenke i całą plyte Poligono. a ten text jest debest: Małe dziewczynki całować wszędzie Może coś z tego pięknego będzie Może pięknego, może ślicznego Ale napewno nietuzinkowego