Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SAAAAAD

Nigdy w zyciu

Polecane posty

Gość SAAAAAD
Zgadzam sie Moze nawet lepiej ze jeszcze nie ma dziecka....Nie chce nic sugerowac ale...

Gość SAAAAAD
Marzy mi sie zwiazek z facetem ale chyba nie chcialabym z nim zamieszkac nie mowiac juz o slubie!

Gość hmn......
Nie ma receptyna miłosc , wiecie o tym doskonale. pewne nawyki w zwiazku nie znikna pod wpływem zaczarowanej różdżki

Gość hmn......
postarj sie jakis czas nie narzucac muz niczym , niech zauwazy różnice i zacznie sie zastanawiac , co sie dzieje?

Gość SAAAAAD
No dobra ale wierzycie ze kazda z nas ma szanse na udany zwiazek bez wzgledu na wiek czy stan cywilny?

Gość hmn......
tak , powiem teraz banalnie: nadzieja umiera ostatnia..... I tak naprawde nigdy nie wiadomo czy pierwsza miłosc była ostatnią, czy ostatnia pierwszą....

Gość hmn......
jak mozesz mówic ,że jest supre skoro nie jest w twoim odczuciu/ bo czegos ci brak.....

Gość hmn......
plącze mi sie klawiatura , sorki

Gość SAAAAAD
Tak ja naiwna naprawde wierze ze jeszcze kiedys bede szczesliwa Moze bedzie mnie to duzo kosztowalo wyrzeczen ,wysilku ale do cholery kazdy ma prawo do szczescia Tak i chce z pelna swiadomoscia zostac egoistka Powiedzcie ze sie uda...

Gość hmn......
W zyciu trzeba byc egoista , myslec o sobie , kazdy ma prawo do szcześcia............ bierz porzykład z tematu topkiu. nigdy w zyciu , no własnie ...... dopisz odp.

Gość hmn......
Dobranoc dziewczyny. Wszystko ma zawsze swój czas i swoje miejsce i ja w to wierze głęboko

Gość SAAAAAD
Zalozenia to i ja mam moze dobre tylko jak mam je realizowc to zaczynam watpic i pojawi sie tyle przeszkod bo dzieci bo slub bo sobie nie poradze bo,bo bo,...No i tak wkolko!!!!