Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajacaaaaa

problem z siusianiem--moze to przez hormony?????

Polecane posty

Gość pytajacaaaaa

kobietki stosuje plastry juz ponad 8 miesiecy w tym po 6 miesiacu mialam przerwe na miesiac,wiec teraz tak jak bym zaczeła od nowa,mam za soba ostatni plasterek z 2 opakowania ,no i tydzien temu miałam swój pierwszy raz i od wtorku mam problemy z siusianiem ciagle mi sie chce :-( denerwuje mnie juz to !!! czy to mozliwe,ze przez hormony bo od pierwszego razu raczej nie,ciooo??? moze któras z was miała taki problem??

Gość agusia_18
a odczuwasz jakies pieczenie w czasie siusiania(lub po)?

Gość pytajacaaaaa
dzisiasj zaczełam ldczuwac ból w cewce moczowej,nawet jak siedze to co i raz mnie tam zaboli :-(

Gość ******************************
to ja ci radze do lekarza myk myk , bo to moze byc stan zapalny ukladu moczowego.

pytająca, to jest możliwe, ale rzeczywiście najpierw sprawdź, czy nie masz zapalenia pęcherza, bo z tego, co piszesz, to raczej druga opcja wchodzi w grę.

Gość pytajacaaaaa
dziekuje kobietki za porade,jutro zrobie badanie ogólne moczu :-) pozdrawiam i zycze miłego dnia!!! :-)

Gość do pytajacaaaaa
idz do lekarza niech da skierowanie na posiew z moczu, jezeli sa jakies bakterie to od razu bedzie wiadomo jakie i jaki ewentualnie antybiotyk. Powodzenia zycze :)