Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość winogronkaa

czy mozliwa ciaza?

Polecane posty

Gość winogronkaa

Moje pytanie nie bedzie orginalne gdyz brzmi: czy w takim przypadku mozliwa jest ciaza? Biore tabletki juz drugie opakowanie koncze ale nie robilam przrerwy po pierwszym, i wczoraj kochalam sie z chlopakiem bez gumki i normlnie skonczyl we mnie....A tak n marginesie to czuje takiagby sperma jeszcze byla we mnie... Wiec biore te tabletki ale ostatnio jak bralam to po tabletce musialam skozystac z toalet, nie byla to biegunka ale luzny stolec...I przez ostatni tydzien zawsze bralam tabletke albo 15-30 minut za wczesnie lub za pozno a dzis czyli juz po stosunku dopiero dostep mialam do tabletki godzine po normalnym stalym czasie.... i teraz jak wzielam tabletke tez mialam taki luzniejszy stolec juz 30 miut po przyjeciu tabletki.... Boje sie ze tabletki nie zdarzyly sie wchlonac, i ze przez ta godzine moglabyc oslabiona antykoncepcja a ze plamniki zyja dosc dlugo to moglo dojsc w ta akurat godzine do zaplodnienia ;( Nie wiem moze schizuje.... Ale jakis strach mnie ogarnal.... a i nie wiem czy to istotne ale akurat byly imieniny chlopaka i troszke alkoholu wypilam, czy to tez moglo cos zaszkodzic? I mam powody zeby sie bac?

Gość winogronkaa
no wiem ze pytanie bardzo zcesto zadawane1 Ale niestety ten strach zlaal i mnie! i szukam rady!

Gość __MychaAAA___
moim zdaniem nie

Gość sara08
hehe, to ty masz zupelnie tak samo jak ja!!! ale w ciazy napewno njie jestes. ja tez tak sie czulam po tabletkach, a jakie tabletki bralas?? ja nawet raz to porannie wymiotowalam i tez zawsze sie spoznialam z braniem tabletki. i tez bralam 2 opakowania naraz hehe

Gość będzie OK
ten luźny stlec to może z nerwów,albo coś takiego zjadłaś wczoraj. 30 minut a nawet godzina w tą wczy w tą nie powinno robić różnicy. Ja 2 lata temu na Woodstocku zwymiotowałam 4 godziny po tabletce,wcześniej też mi się to zdarzyło, i było ok.podstawa: nie matrw się! ja się smucę bo chcę mieć dzidzię...................

Gość kittkaa
a moze mi któras z was pomoc od kilku lat biore tabletki antnykoncepcyjne w ostatnim czasie zdazyło mi sie kilku zapomniec, czy takie dlugie branie zapewnia zabezpieczenie czy mogłam zaliczyc wpadke - pytam bo teraz znow normalnie biore i za kilka dni bede czekala na upragniony okres. pomozcie pozdrawiam