Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Friend

Plusy powrotu do SZKOŁY

Polecane posty

- będziemy wcześniej chodzili spać :) - nie będziemy wylegiwali się w łóżku do Bóg wie której godziny :P - nie będziemy tak często spożywali alkoholu ;) - dłuugie jesienne i zimowe wieczory będziemy spędzali na przyjemnym zakuwaniu :D - będziemy powiększać zasoby naszych mózgów, o ile takowe posiadamy ;) - do telewizji powrócą nasze kochane seriale i codziennie będziemy musieli dokonywać życiowych wyborów : nauka czy serial ? :P - teraz każdy weekend będzie dla nas wielkim świętem, będziemy czekali na niego z takim utęsknieniem jak na swoje kieszonkowe ;) - będziemy poruszali się środkami komunikacji miejskiej, a w związku z tym nie ominą nas codzienne najświeższe plotki zasłyszane przypadkiem od współtowarzyszy podróży ;) - każdego dnia będziemy zasypiać z jakże pozytywnie nastrajającą myślą : jutro znów do szkoły !! :D

Gość nie zapominaj ze
studentom (czyli np. mnie) został jeszcze miesiąc wolnego :D:D:D

no tak, Wy to się macie dobrze... ja też bym była już studentką gdyby nie fakt, że poszłam do technikum i muszę tam przesiedzieć jeszcze jeden rok

Gość SMUTNA-A
Friend swetnie to ujęłaś!

dobre :D dorzucę jeszcze : -codzienny ranny jogging do autobusu badź tramwaju ;P

Gość Friend jestes
ŻAŁOSNA :o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o:o

będziemy codziennie rano dbać o to by ładnie wyglądać, zawsze uczesane umalowane, a nie jak to się zdarzało w wakacje zrobić sobie dzień lenia i cały dzień chodzić w piżamce.. :D:P

Gość SMUTNA-A
dzieciaki ida do szkoly a ja mam spokoj.Mamuska

Gość ja ci dam malowanie
grzebień i mydło mundurek i tarcza Minister

Gość brandy...........
znowu bedziemy sie dokształcac!!!!!!! ;) i debatowac z normalnymi ludzmi:)

Gość ja tu jestem
- będziemy wcześniej chodzili spać - tia jasne, chyba z pomoca tabletek nasennych;] -nie będziemy wylegiwali się w łóżku do Bóg wie której godziny - Bog zawsze wie do ktorej - nie będziemy tak często spożywali alkoholu - pale, nie pije -dłuugie jesienne i zimowe wieczory będziemy spędzali na przyjemnym zakuwaniu - juz mi przyjemnie - będziemy powiększać zasoby naszych mózgów, o ile takowe posiadamy - wole poczytac encyklopedie, ale w domu - do telewizji powrócą nasze kochane seriale i codziennie będziemy musieli dokonywać życiowych wyborów : nauka czy serial ? - pewno obleje ten rok przez nowa serie "Zagubionych" - teraz każdy weekend będzie dla nas wielkim świętem, będziemy czekali na niego z takim utęsknieniem jak na swoje kieszonkowe - jesli sie w ogole zdazymy doczekac (jesli wczesniej nie zapadne na spiazke w czasie trwania kolejnej "fascynujacej" lekci historii, albo nie utopie sie w akwarium z sali biologicznej, przed kolejna klasowka z dzialu "odzywianie" - będziemy poruszali się środkami komunikacji miejskiej, a w związku z tym nie ominą nas codzienne najświeższe plotki zasłyszane przypadkiem od współtowarzyszy podróży - to ja juz wole duc piechota 40minut - każdego dnia będziemy zasypiać z jakże pozytywnie nastrajającą myślą : jutro znów do szkoły !! - to ja wole w ogole nie zasypiac niz zasypiac z taka mysla

oczywiście ten mój post napisałam z dużą nutą ironii, ale chyba nie wszyscy tak to odebrali :D

Gość A JA WAM UDOWODNIE
że istnieją PRAWDZIWE plusy pójścia do szkoły :D 1) gdy rodzice o coś was poproszą, czego nie chce wam się robić, zawsze można powiedzieć: "muszę się uczyć!", "jutro mam klasówkę!", a jesli to nei zadziała: "jutro mam 3 klasówki!" :D 2) jeśli rodzice zrzędzą, że za dużo siedzicie przed komputerem: "robię referat!", "sprawdzam informacje!" 3) będziemy się codziennie spotykać ze znajomymi i to już od 8 rano :D 4) poznamy wielu nowych ludzi (jeśli rozpoczynamy nową szkołę) 5) i będziemy mogli się z nimi ponabijać z nowych nauczycieli :D 6) będziemy mogli robić z siebie daunów na takich okolicznosciach jak dzien wiosny/swieto szkoly/dzien sportu itepe :D 7) poprawimy sobie kondycję poprzez regularne lekcje w-fu :D 8) jeśli postaramy się o dobre oceny będziemy mogli zastosować bardzo przydatny w życiu szantaż "daj mi tyle kasy/kup mi to i to, bo dobrze się ucz wiec coś mi się od życia należy" (w domyśle: "jak mi tego nie dasz, to rzuce wszystko bo i tak nic z tego nie mam") :P WPISUJMY DALEJ :D POJDZMY DO SZKOLY Z USMIECHEM NA TWARZY I BIJĄCYM NA KILOMETR ENTUZJAZMEM :D niech myślą, że nam we łbie nasrało :P:P :D

Gość kepensa
to ja dodam jeszcze codzienne poranne mozolne układnie włosów :o :o :o już wyciągnełam prostownice!

Gość kepensa
no ale jeszcze mozna sie troszke zrelaksooowac.. początek roku to zawsze jakieś organizacje, ksiązek jeszcze nie mamy itepeee

Gość ja tu jestem
angela-a do ktorej chodzisz klasy?

Gość kepensa
pewnie jak ja idzie do 2. my tez odrazu zaczynamy przerabiać potop.. haha a najsmieszniejsze jest to ze nikt go z mojej klasy nie przeczytał :D mi się nawet nie chce tego streszczenia przeczytac. :o

Gość A JA WAM UDOWODNIE
kepensa - dzieki twojej wypowiedzi od razu poczułam się jak w szkole :D

JAK DLA MNIE -NIE MA ZADNEGO POZYTYWNEGO ASPEKTU PÓJSCIA DO SZKOŁY!I PŁAKAĆ MI SIE CHE JAK OGLĄDAM ZAJEFAJNE WAKACYJNE FOTY I WIEM ZE TAK SUPER JUZ NIE BEDZIE:(

Gość Belfrzyca
:P:P:P:P - znowu bedzie mozna sie "nawydzierac" na niedobre bachory; - wreszcie bedzie mozna dac upust swoim negatywnym emocjom poprzez kartkoweczki i sprawdzianki; - nie ma to jak jedyneczka postawiona z błogim usmiechem na twarzy; - troche poobgaduje sie beznadziejnie ubrane uczennice; :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Gość hurrrraaaaaaaaa

Gość a co tutaj taka cisza
Szykujecie sie do szkoły:)?

nie:O nawet noe chce mi sie zeszytow w okladki oblozyc...wogole nie trafia do mnie to,ze sie szkola zaczyna...olewam to jak nigdy dotąd....zresztą dla mnie to nic przyjemnego..nie mam przyjaciol i znajomych wiec...:O

Gość nie wkurzaj ludzi i nie
wiecie ze ja nigdy sie nie uczylam?. zaczelam przed ustnymi na mature no i teraz na studiach. studiuje na uniwersytecie w poznaniu psychologie. nawet minuty do 4 klasy lceum nie poswiecilam nauce. nigdy nie odrobilam pracy domowej. jestem len z mozgiem