Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszka jedno nozka

Duze piersi a tabletki anty ?? Zwracam sie do Was, doswiadczonych Kolezanek

Polecane posty

Gość muszka jedno nozka

Drogie Kolezanki. Mam pytanie odnosnie tabletek jednofazowych. Chce je zarzywac (pierwszy raz z nimi przede mna ;) ). Poniewaz jestem stosunkowo mloda osoba ( 19 lat) niestety nie stac mnie jeszcze na tabletki, ktore przepisal mi na poczatek lekarz (mercilon 32zl). Badania przede mna i dopiero po nich zapadnie decyzja. Znalazlam w interncie, tabletki jednofazowe, za znacznie nizsza cene: Microgynon 21, rigevidon, diane 35, restovar, loveston, stediril 30. Przy czym chcialabym zdecydowac na microgynon 21. Jesli lekarz pozwoli rzecz jasna. Pytanie takie. Nie chce po nich przytyc. Nie chodzi juz o biodra, pupe ( bo tu akurat moge, mam waska talie i podobaja mi sie kragle posladki). Jednak biust ;( pelne C. Chcialam go \"zrzucic\" nieco. I teraz sie boje. Ze urosna mi piersi i nawet jak odstawie tabletki dalej beda duze. Co o tym myslicie ? Dziekuje za odpowiedzi.

Gość muszka jedno nozka
przepraszam za wstretny blad ort. zażywac* (!)

Gość muszka jedno nozka
przepraszam za wstretny blad ort. zażywac* (!)

Gość __MychaAAA___
ja biore micro i mi nie urosły.. tez jestem młoda.. tabletki tanie bo koszt u mnie 9 zł za 1 opakowanie a 25 za 3

Gość jaktotak
Ja brałam Stediril30 i Rigevidon. Przytyłam piersi też większe. Ale nie wiem czy to wyłącznie wina pigułek. Brałam je głównie dlatego, że miałam zaburzenia hormonalne.