Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dobry i sprawiedliwy

Moja dziewczyna obrazila mojego kolege wiec musialem ja ukarac . .

Polecane posty

Smiala sie raz u znajomych ze jest strasznym kurduplem wiec powiedzialem jej ze ona ma strasznie maly biust przez co jest malo pociagajaca seksualnie (chociaz szczerze to on mi sie podoba) . Zasluzyla sobie gdyz smiala sie z rzeczy ktorej on zmienic nie moze a ona zawsze moze sobie biust powiekszyc . Rozplakala sie ale ja nie zaluje , moze czegos sie nauczy . Mysle ze przyznacie mi racje 🖐️

Gość no wlasnie
jakzeby inaczej :D

Gość jestem dziewczyna
ale uwazam ze dobrze zrobiles;)

Wiem ze dobrze zrobilem , tylko nie chce zeby teraz wpadla w jakies kompleksy , ona nie jest zla tylko go nie lubi ale uwazam ze przesadzila .

Gość jestem jestem
mściwy jesteś.... :O trzeba było jej powiedzieć szczerze i wprost, że jest kretynką, bo się śmieje z Twojego kumpla, a nie kłamać i ubliżać jej z powodu jej wyglądu. zniżyłeś się do jej poziomu

Gość a moze jesli twoj kumpel
sie obrazil...w ramach przeprosin idz z nim do łazienki i opusc mydełko:classic_cool:

Gość miej nadzieje
ze teraz nie wpadnie w kompleksy i nie przestanie chciec sie przed Toba rozbierac, bo ja bym pewnie tak miala, ze nie dalabym juz przez dlugi czas dotknac swoich piersi mojemu chlopakowi i nie zdejmowalabym bluzki. I trudno by mi bylo cokolwiek przetlumaczyc:P

Nie , tylko pokazalem jej druga strone , wtedy lepiej zrozumie lekcje .

Gość Justyna ----------
Dopbrze zrobiles, moze sie nauczy ze smiac sie z kogos to bardzo nieladnie, nie zawracaj se glowki tym co powiedziales

Gość sara08
ty jestes zwykły szczeniak!!! naprawde zwykly niedorostek, a idz do tego swojego koloegi jeszcze w łóżku sie z nim przespij!!!!!!!! a dziewczyna i tak sie zostawi, naprawde nie ma sensu zycia marnowac przy nieudacznikach i deb......!!!!!!!!!

Gość sara08
jestes gnojek niedorosły!!!

Alez mi przykro :)

Gość sara08
ja też mam małe cycki :(

Gość miej nadzieje
sara nie denerwuj sie, zobaczysz jeszcze on tego pozaluje bo dziewczyna nie bedzie sie chciala przed nim rozbierac, taki bedzie mial pozytek z tej nauczki:)

Gość napisałeś że on ci się podoba
Chodziło ci o biust dziewczyny, czy o kolegę?

Chodzilo mi o biust , lubie male piersi .

Gość źle
jesteś głupi, jak mogłeś zrobić jej coś takiego i jeszcze jesteś z siebie zadowlony... mogles jej powiedzieć, ze źle robi ale w inny sposób... dojrzalszy po prostu...:/ pozdrawiam!

może to trochę brutalne, ale zapamięta sobie, że wyrządzone komuś zło zawsze wraca ;) i następnym razem się zastanowi, zanim zrobi komuś przykrość ;]

Wtedy nic by nie zrozumiala - oko za oko , zab za zab w tym wypadku to najlepsza kara .

Gość ****************************
Nie było to zbyt męskie i dojrzałe...Zszedłeś rzeczywiście do jej poziomu...Tata-nauczyciel sie znalazł.... Tak sie nie postepuje z kobietą, bo wszystkie od Ciebie uciekną......Młody gówniarz jesteś. Sam musisz sie jeszcze duużo nauczyć.

Naprawde ???? A Ty co , naprawde myslisz ze jestes ciastkiem z kremem :O

Gość tabalugaaa
no nie jest, nie jest... :) jestes wrednym dzieciuchem :) poza tym jesli to twoja dziewczyna to teoretycznie ją kochasz, a ludzi ktorych sie kocha nie krzywdzi się, a juz na pewno w nie taki prymitywny,złośliwy sposób :)

Gość źle
jestem ciekawa jak bys się zachował jakby to Twoją dziewczyne ktoś obraził... Taki z Ciebie dobry kolega...:/

Gość tabalugaaa
...i szczerze mowiac to zastanawiam sie czemu ona z toba jest :) bo gdyby moj facet powiedzial mi, cos na kształt "masz małe cycki i nie jestes pociagajaca seksualnie" to wiecej by mnie nie zobaczył :)

Gość tabalugaaa
......a w ogole to to na 99.9% prowokacja :) pzdr

Ale z Ciebie dobry kolega hehehe... A co? Twój kolega nie umie się w takiej sytuacji odszczekać, ze robisz za jego adwokata???? Szczeniackie zachowanie... Oboje jesteście siebie warci.... Ani Twoja dziewczyna nie jest fajna, ani Ty....... Na miejscu Twojego kolegi Wam obojgu powiedziałabym papa!!!!

Gość 6666666666666
to jej to powiedz że przesadziła. chociaż kto wie czy on jej też nie dokuczał w ten sposób,

Gość Optymistka
Dobrze zrobiłeś. Ja raz wyzwałam kolesia od kurdupli a potem on sam zarobił, ale to on zaczął. Więc ja wtedy byłam sprawiedliwa i dobra. A poza tym on miał 148 :D