Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie

Kupi ktoś z Was kalosze na jesień?

Polecane posty

Gość co za OHYDA
w zyciu nie włożyłabym kaloszy! Kojarza mi sie z wedkarzami za komuny

Gość przecież jeszcze jest lato
:-O

Gość gumofilce są cieplejsze

Gość co myślicie
Nie zapytałam się, kto kupił, tylko czy ktoś kupi takie buty. Jesień jest już bliżej niż dalej, ale to nie temat o tym. Niech wypowiadają się ludzie mający zamiar nabyć tego typu buty.

Ja kupię.Do pracy i na spacery z psem , jak leje. Tylko te strasznie drogie , w sklepie kosztuja ~70 PLN takie.:o

Gość co myślicie
A gdzie widziałaś ciekawe modele? Na allegro jest nie tylko drogo, ale przede wszystkim nieciekawie.

nie szukałam jeszcze:) na pewno w deichmanie były w kratkę, ale do deichmana jakoś mnie nie ciągnie... każde lepsze od moich czarnych:)

Gość co myślicie
Mnie powiedziała znajoma, że w Warszawie na Chmielnej jest duży wybór, ale to dosyć daleko dla mnie. Poszukam czegoś w obrębie Katowic.

Gość nie róbcie wiochy

Gość co myślicie
Wiocha to chamstwo. Każdy ma prawo ubierać się w co chce.

Gość plummmi
w sumei nie do konca kalosze ..boots zimowe ogolnie ;) pozdro

Gość missmarta
o rany, te pierwsze wygladają jak buty zimowe, które nosiłam jako dziecko, wszystkie dzieci z podwórka zreszta miały takie same, bo innych w sklepach nie było:( nazywały się sofixy czy jakos tak i były przekoszmarne. takich bym z całą pewnością nie włożyła! natomiast kalosze jako takie, w wesoły wzorek, krateczkę, kwiatki itp. - jak najbardziej. wygląda to może śmiesznie, ale co sucha stopa w paskudnie mokry dzień, to jednak sucha stopa...

Gość plummmi
kontakt co do tych kaloszo butów zimowych wyżej podanego przeze mnie linka : kolczykwonia@yahoo.pl

Gość plummmi
*kolczykownia@wp.pl - poprawka ;) cena do uzgodnienia

Gość plummmi
ale mi sie miesza sorry nie wyspana jestem :P ...kolczykownia@yahoo.pl jakas nie teges dzis :P

Gość to nie kalosze ale
takie śniegowce bardziej.

Gość silencia22
to naprawde teraz modne są kalosze???????????/ ja p....e....a niech i bedą modne ale ja ich nie kupie i tyle!przeciez nie chodze po glebokich kaluzach zeby mi mialy normalne buty przemoknąc!

Gość cccccccccccccccc
a czy w polsce juz sie pojawily sie tzw crocsy? takie kalosze-sandaly, czy nie wiem jak to opisac... w stanah robia furore juz drugie lato! www.crocs.com ciekawa jestem??????????/!!!!!11

fajne te w kratkę :) właśnie oststnio wpadłam na to , że jak chodzę z psami po trawie to przydałyby się kalosze a ciekawe czemu od razu wyskoczyły komentarze , że to wiocha ? wiocha to chyba byłaby gdybym z psami biegala po mokradłach w szpilkach :)

Gość albo woda albo krem
Ekskluzywne kalosze :D

fakt :) ekskluzywne w stosunku do kaloszy to raczej zbyt dużo :) kalosze to kalosze - buty do łażenia po błocie i kałużach z suchymi stopami

a ja kupiłam ostatnio na allegro cudowne kalosze w kwiaty -są tak sliczne ze poki ich nie uzywalam stoja w eksponowanym miejscu w duzym pokoju i ciesza moje oczy :)

Gość zozia
A kupowałyście może kalosze w necie? jestem z wawy i tak sie zastanawiam czy nie skorzystać z możliwosci przymiarki hunterów. jedna dziewczyna słyszałam ze tak umożlwia. fajne są kolorowe kalosze, zwłascza, ze teraz jest ciepło i jakoś tak bym nie wyskoczyła w czarnych. możecie się śmiac, ale moje ukochane kosztowały mnie prawie 400zł.jakby mój sie dowiedział... hehe do dziewczyn z wawki: czy brałyście już coś od tej dziewczyny http://www.kaloszenosze.pl/damskie-c-1.html?osCsid=a59a859f34f5b73a243d36b2f344aaf0 widziałam, że na allegro też ma wystawione.będę wdzieczna za odzew.

Gość a fioletowe kalosze?
no supcio są, zwłaszcza te w paski różowe.i teraz nie wiem, zawiesiłam się.bo jak mam wydać znowu na huntery tyle kasy, to aż zgrzytam zębami i mój portfel płacze. zobaczcie jeszcze te lakierowane kalosze, teraz hicior na festiwalach w Anglii http://www.kaloszenosze.pl/hunter-original-violet-gloss-p-143.html