Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myślicie

Kupi ktoś z Was kalosze na jesień?

Polecane posty

Gość glaxo
Dziewczyny, zdecydowanie odradzam zakupy kaloszy w sklepie kaloszenosze.pl ! Przejścia z pracownikami tego sklepu kosztowały mnie sporo stresu, chociaż.....całkowicie mnie zignorowali. Żaden z podanych telefonów nie działa, nie odpowiadają na żadne maile. Przez blisko dwa tygodnie nie wiedziałam, co się dzieje z moim zamówieniem, czy buty zostały wysłane czy nie, co z pieniędzmi. Nikt nie raczył odpowiedzieć na moje maile, mimo moich serdecznych próśb. Dodzwonienie nie wchodziło w grę - telefony są wyłączone. Zanim zdecyduje się na zakup - sprawdźcie same, wystarczy najzwyczajniej w świecie się z nimi spróbować skontaktować....

Gość Maja121
czesc!Mam pytanie czy stopuy nie poca sie za mocno w kalosz?? zastanawiam sie nad ich kupnem ale slyszalam od kolezanki ze kilka h w kalosz to stopa plywa;/

Gość ASDFGFHJ
Zasanawia mnie problem kaloszy.Ja kalosze mam na takie dni kiedy leje deszcz i jest błoto .Nie nosze ich jak świeci słońce:))) Mam kalosze ale tylko zakładam je jak jest niebotycznie mooooookro:)Nie uwazam,zeby kalosze musiały byc tematem mody.

polecam Novesta Poland, ostatnio kupiłam kalosze i są swietne, nie dośc ze spełniają role kozaków to są idealne rowniez na cieple dni nie tylko na polu namiotów pełen fashion; na fb ich widzialam lajkujcie