Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xashax007

Cwiczenia na smukle nogi, oraz kilka innych porad. Sprawdzone przeze mnie!

Polecane posty

Gość papka
ogólnie to są jakieś kpiny - jeśli ktoś mówi, że łydka w najszerszym miejscu 37 cm jest gruba. dziewczyny, opamiętajcie się! nogi mają być proporcjonalne do reszty sylwetki i po prostu dobrze wyglądające, a nie sztucznie chude i mierzone jakąś durną skalą. pozdrawiam i życzę trochę umiaru.

Witam!! Bardzo zainteresował mnie temat. Chcę zacząć ćwiczyć ale nie mogę otworzyć linka z rysunkami! Czy ktoś mógłby przesłać mi na adres mocekag@vp.pl. Z góry dziękuję !!!

Gość gosia167
Cześć, dzis trafiłam na tą strone i oczywiście mam zamiar zacząć ćwiczyć. jest jeden problem - link do obrazków nie działa (pewnie minął mu termin). czy ktos mógłby jeszcze raz zamieścic obrazki w sieci, lub ewentualnie wysłać mi na maila? gosia.167@vp.pl

Gość Mulciashka
Mam nadzieje ,ze cos mi to da :) Mam pytanie...dlazcego te ćwizcenia zajmuja Ci aż połtorej godizny.....ja wykonujac wszystko zgodnie z instrukcja...co prawda w bardzo szybkim tempie...ale wykonalam to w pół godizny...

Gość batysia
Ja też prosiłabym o rysunki, bo nie jestem pewna czy dobrze zrozumiałam polecenia Papka, sama sobie odpowiedziałaś, nogi muszą być proporcjonalne, np. moje mieszczą się w twoim przykładzie, ale w porównaniu z górną częścią ciała (wątłe 34) są nieproporcjonalne

Gość naatalcia17
powiedzcie mi prosze czy moj chlopak ma racje ... ostatnio stwierdzil ze mam grube uda, zmierzylam i wyszlo ze mam 53cm czy to jest duzo? pomozcie mi ... czy mam zaczac cwiczyc ? prosze bardzo o odpowiedzi

Gość twój facet est głupi
niestety

Gość aobuziaczek
dziewczyny a ile Wy macie cm w najgrubszym miejscy w udzie i łydce? i czy uwazacie ze 57cm to bardzo duzo zwlaszca ze ma sie 164cm wzrostu???

Gość tiś
Cześc dziewczyny? Czy ma któraś z Was te rysunki do cwiczeń? Bo tamte linki już nie działają. Jeśli tak to bardzo proszę o wysłanie na mojego maila tinaa15@wp.pl pozdrawiam!

Gość zielony.dzwonek
przeslijcie prosze rysunki na maila, bo linki mi nie dzialaja:( zielony.dzwonek@gmail.com

Gość zielony.dzwonek
Swoja drogą mam ten sam problem- góra cacy:) szczupłe raniona, malu brzuszek...a nogi masywne..szczegolnie łydki i zaraz nad kolanami

Gość sakuradb
Cześć dziewczyny czy ja mogła bym prosić o linki do tych rysuneczków, te które znalazłam na stronie 8 czy tam 9 nie działają. mozna prosić?? w szczególności ćwiczenie 1 mój mail sakuradb@o2.pl

Gość kasia8026
witam pisze bo bardzo zainteresowaly mnie te cwiczenia ale tak do konca ich nie rozumie czy mogla bym prosic autorke do przeslania na moj e-mail rysunkow bo trudno sobi wyobrazic je to moj klio.bl@vp.pl

Moje wymiary: Wzrost-165 cm Waga- 54,5 kg Łydka- 38 cm; Udo- 53,5 cm. Fakt, wymiary nie są tragiczne, jestem szczupłą kobietką i zdaję sobie z tego sprawę. Jednak moje nogi nie podobają mi się. Łydki są zbyt grube, miałam ogromny problem ze znalezieniem kozaków. Uda- cellulit, "buły" na wewnętrznej stronie. A do tego mam strasznie niejędrne ciało. Tylko co zrobię malutki, delikatny krok, to tłuszczyk "się trzęsie". Do tego pośladki też nie są w formie, opadnięte. Chciałabym zacząć od nowego roku, aby do lata mieć już wspaniałe ciało... Niestety, nigdy nie udało się mi czegos robic regularnie, wiec obawiam sie, ze nie dam rady... No coz, pomyslę.

Gość Slonko 1988
Ja zaczne z toba od pierwszego stycznia ok? Bedziem,y sie podtrzymywac na duchu

Gość kasia8026
mi tez nie zajmuje to 1,5 h moze cos jest nie tak ale nogi bola czy macie te rysunki jesli tak to przeslijcie mi na e-maila prosze bo sama nie jestem do konca pewna czy wykonuje je prawidlowo

Nie wiem czy dam radę, ale może dziś zacznę, chociaz jestem zmęczona po sylwestrze. Planuję ćwiczyć tak co drugi dzień, na razie zacząć od jakichś 30 powtórzeń bo więcej nie dam rady. Po np. dwóch tygodniach, jak nabiorę kondycji, zwiększę do 50, potem do 70 itd. Jak myślicie, uda się? Najgorzej martwią mnie te łydy, bo to chyba genetyczne, więc pewnie nie da się nic zrobić:o.

Gość vika36
Witam! Xashax007 jesteś moją nadzieją; proszę prześlij mi rysunki z ćwiczeniami vika36@o2.pl Z góry bardzo dziękuję.

Gość łyda
Witam! Xashax007 jesteś moją nadzieją; proszę prześlij mi rysunki z ćwiczeniami vika36@o2.pl Z góry bardzo dziękuję.

Gość krzywde sobie zrobicice tym
takie cwiczenia trzeba poprzedzic rozgrzewka, zakonczyc umiejętnym stretchingiem. nie mozna wykonaywac cwiczen naglebokie partie miesniowe bez rozgrzewki... naroicie sobie klopotow.

Gość vika36
To poradź. Co robić żeby te nogi nie były takie masywne. U mnie najgorzej jest wieczorem. Muszę rozsuwać zamek w kozakach jakieś 2 cm bo nogi dodatkowo puchną. Nie wiem ale chyba kłopot z limfą.

Gość neja_navi
Witam serdecznie! Nie zaglądałam tu kupę czasu, bo wcześniej się dowiedziałam, że nie dostanę rysunków na maila, gdyż gdzieś są działające do nich linki. A jednak sprawdziłam każdy, dosłownie każdy od autorki postów i nie tylko linki do niektórych zdjęć jej dokonań nie działają, lecz przede wszystkim do owych sławetnych rysunków. Nikt też z osób już je posiadających nie zechciał się ze mną podzielić nimi :/ Czy mogę prosić jakąś dobrą duszę o ich przesłanie?

Gość do viki
jak puchną Ci nogi to stosuj balsamy z mentolem albo kofeiną, one drenują nogi z nadmiaru wody, smaruj nogi dwa razy dziennie od dołu do góry dobre są też apteczne żele na "zmęczone nogi" z kasztanowcem, arniką, miłorzębem, te składniki uszczelniają naczynia krwionośne i poprawiają krążenie w nogach wieczorem wypoczywaj "po amerykańsku" z nogami wyżej niż serce możesz też łykać tabletki na żylaki z kasztanowcem, rutyną itp, to też pomaga na puchnięcie nóg, unikaj w diecie soli i pij dużó wody i ziołowych herbatek

Gość kahanie
dziewczyny,czy moglabym prosic ktoras z Was o przeslanie mi rysunkow tych cwiczen na maila (kahanie@poczta.fm) Bede ogromnie wdzieczna.Z gory wielkie dzieki:-)

Gość Lila15
Witam Was Wszystkie:) mam ten sam problem!!!;/;/;/;/ chciałabym zacząć ćwiczyć;-) lecz nie bardzo rozumiem te ćwiczenia;( przejżałam każdy link i kup*:/ żaden nie działa;/;/ czy któraś z was była by tak miła i wysłala mi te obrazki? bardzo prosze:D dysia16@vp.pl z góry dziękuje:)

Gość Lila15
Witam Was Wszystkie:) mam ten sam problem!!!;/;/;/;/ chciałabym zacząć ćwiczyć;-) lecz nie bardzo rozumiem te ćwiczenia;( przejżałam każdy link i kup*:/ żaden nie działa;/;/ czy któraś z was była by tak miła i wysłala mi te obrazki? bardzo prosze:D dysia16@vp.pl z góry dziękuje:)

Gość missd77
czesc laski.ja tez zaczelam walke z golonkami!!!od lat ubieram jak facet-zadnych kozakow nie moge wcisnac!!!o spodniach juz nie wspomne-na dodatek mam mlodszego faceta,ktory tez zaczal prace nad soba.poprosze ktoras z was o te rysunki.pomozcie.ja postanowilam zawalczyc.kiedys schudlam 20kg,ale moje nogi to koszmar!!!z gory wam dziekuje i trzymam kciuki za nas wszystkie. dorota_gudmail@interia.eu

Gość olunia9322
ja tez poprosze o wyslanie tych rysunkow na moj adres mailowy

Gość ja3828956
buu a moje nieszczęsne wymiary to: wzrost 1,65m udo 57 cm łydka 35 cm te uda najgorsze ale od wczoraj zaczęłam biegać z udami owiniętymi folią spożywczą :D podobno to przyspiesza spalanie tłuszczu. Aha i podobno lepiej jest biegać wolniej ale dłużej, niż szybko i krótko bo w drugim przypadku rozbudują się mięśnie na łydce i nie będą szczupłe tylko twarde i duże jak u faceta ;p

Gość grubo-kostna
hej, zastanawiam sie czy to cwiczenie na kostki można robic na siedząco.. ?? siedzac przy biurku w pracy ;)