Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Xashax007

Cwiczenia na smukle nogi, oraz kilka innych porad. Sprawdzone przeze mnie!

Polecane posty

Gość miss-d
hej.mozesz posmarowac nogi balsamem firmy eweline-polecam,ale lepiej po treningu-wtedy tkanki sa rozgrzane.masaz od dolu do gory ze szczypaniem.pozdrawiam

Gość magiczek
witajcie dziewczyny! bardzo chce wypróbować te ćwiczenia, ale po nie do końca rozumiem jak je robić, dlatego chciałabym prosić autorkę o rysunki, mój mejl anomia_to@op.pl, z góry dziękuję! wymiary moich nóg to 51-36-25, ogólnie chyba nie sa tragiczne, ale od pasa w gore jestem bardzo szczupła, rączki jak patyczki - wygląda to dość nieproporcjonalnie... ale mój największy kompleks stanowią kostki, chciałabym nosić krótkie portki, ale po prostu się wstydzę. nie dość ze nie mam w tym miejscu żadnego wcięcia, to prawie nie widać kostki, sa jakby opuchnięte, noga w tym miejscu jest nawet grubsza niż ciut wyżej. boje się ze to rodzinne, ze taka już ich uroda, ale może jak je porządnie wyćwiczę to przyniesie jakieś rezultaty – cała nadzieja w tych ćwiczeniach! życzcie mi powodzenia! :) pozdrawiam!

Gość EWELAJNA25
Witam!Wczoraj wyszukiwałm sobie jakieś ćwiczonka i tak przypadkeim trafiłam na ten wątek i postanowiąłm zabrać głos:) Po pierwsze zdzikwiło mnie ,ze jak wpisujecie tu swoja wage i wymiary to u różnych dziewczyn są one bardzo różne-nawet jeśli wzrost i waga sa zbliżone wymiary si eznacznie różnią!Co oznacza tylko jedno ze nasze sywletki sie bardzo różnią budową i nie ma co si eporównywać do koleżanek:))) Chciaąłbym wię cwpisać i swoje.Zatem przy wzroście 1,62(w dowodzie figuruje 1,65:P) Waze cale 57 kg ale jakos nie czuje si especjalnie gruba..choć w porównaniu do wagi sprzed 2 lat to wyglądam jak prosię.Utyło mi si e10 kg az wazylam 62 w szczytowym momencie a wszystko to przez przeprowadzke do Irlandii,nie wiem moze inne jedzenie...a moze za duzo jedzenia?zawsze udawało mi sie trzymać stała wage ok 50-52 kg i było dobrze.Zawzięłam się,zaczęłam więćej ćwiczyć i waga spadła do 57 i tak się trzyma.Staram sie zdrowo odżywiać,ale sama dieta już nie pomaga wiec pozostały ćwiczonka:) W obwodzie uda w najszerszym miejscu mam 52 cm,łydka 33 cm ,pas 65-66 cm biodra 92,5 no i w biuscie-duuuużo...:( w kostce chyba 22 cm...wydaje mi si eze moje nogi sa dosc umięśnione i nie grube ale łydki zawsze miaąłm szczupłe .Jednak nie jestem w stanie objąć nogi w kosctce o czym pisze autorka tekstu..I tak sie właśnie zastanawiaąłm,jak też ona to robi i jak musi wyglądać jej kosta???czyż to nie dziwne?????????????jestem w stanie objąc swoją reke w nadgarstku ale jak by objąc tak kostkę u nogi to musiaąłby być baaaardzo huda az nienaturalnie powiedziałąbym nawet! zaczęłam jednak korzystać z jej ćw choć ciężko mi wytzrymać 100 przysiadów-nogi bolą kończę na 2o..ale z zcasem bedzie prościej.Polecam Wam stretching-super ćwiczonka możecie poszukać w necie albo callanetics który ćwiczyąłm właśnie z ksiązki autorki tejjż emetody i powiem ze cw wydaja sie proste al esa bardzo skuteczne.W tej metodzie chodzi o powtarzanie tych samych ruchów np 100 razy i przez to mięsnie si ekształtują.Nie ejst to nudne a za to skuteczne! Wiem ze mozna je znalesc tez w intrnecie i wydrukować sobie rysunki wraz z opisem ćwiczęn. Co do diety-bardzo skutecznie ejst picie jogurtu naturalnego tudzież maślanki przed pójściem spać n apusty żołądek albo zjedzenie kilku suszonych śliwek-i można zapomnieć o zaparciach.Smaczne i zdrowe bo oczyszcza organizm jest pocie wody mineralnej z sokiem z cytryny i posłodzonej dodtakowo łyżka miodu jak ktoś lub.Pić nalerzy od samego rana ,można sobie taka wodę przygotować do butelki już wcześniej. Na śniadanko polecma zrobić sobie muesli samemu-wymieszać płatki owsiane z płatkami kukurydzianymi troche otręb do tego suszone owoce jak jabłka,ananas morele rodzynki jakies orzechy pestki słonecznika pestki dyni siemienai lnianego oraz sezamu-oto przepis ktory moja mama sama sporzadza wychodzi taniej niz w sklepei i przy tym zdrowiej bo bez konserwantow itp/Jedzcie to codziennie rano na sniadanie z mlekeim plus jakis owoc-szczupła sywletak i mnostwo energii gwarantowane!!!Sama musze sobie zrobic takie muesli bo juz od dawna go nie jadłam a kiedys było to moim nawykeim. Peeling z fusów z kawy i olejem tez próbowaąłm jak równierz peelingu z soli plus olej oraz wersja cukier plus olej plus miod plus odrobina balsamu lupb płynu do ciaął...Skóra gładka jak aksamit..i owszem czasem dodawaąłm troche cynamonu lub imbiru albo olejków aromaterapeurtycznych np rozmarynowego bo dobry na cellulit.Także dzielę sie z Wami swoimi pomysąłm na zgrabną sylweytkę-mam nadzieję ze komuś pomogą:)) Pozdrawiam cieplutko:)))

Gość mam grube kostki
Ja też prosze o przesłanie obrazków z ćwiczen karola103@poczta.onet.eu

Gość Natalia -
Hej .! Uważam,że mam zbyt masywne nogi ;(( czy ktoś powie mi czy te ćwiczenia na górze pomagają?? czy nogi będą szczuplejsze?? Proszę o odpowiedź :)

Gość anita1984
jamam prośbę,żeby dziewczyny wrzucały zdjęcia swoich nóg PRZED i PO jakimś czasie ćwiczeń. Nie ukrywam, że chętnie zobaczyłabym nogi Xashax007. Ja mam brzydkie nogi:-O Grube uda, a chude łydki. Niewymiarówka ze mnie taka, że szok i też chciałabym je jakoś poprawić! 😠

Gość manuleczka
ja tez bym bardzo poprosila o rysunki ;) z gory dziekuje!

Gość manuleczka
zapomnialam maila podac, udana jestem ;) manuleczka@op.pl

Gość magiczek
eh, autorka watku juz tu chyba nie zaglada, bo rysunkow nie ma :( zaczelam jednak robic te cwiczenia - poza pierwszym, bo w ogole go nie czaje... narazie o rezultatach nie bede sie wypowiadac, postanowilam zmierzyc nogi po miesiacu cwiczenia. niestety ze wzgledu na brak czasu ostatnio mialam prawie tydzien przerwy ;( ale moze to co juz wycwiczylam nie poszlo na marne. odezwe sie jak dokonam pomiaru, pozdrawiam Was dziewczyny! :)

Gość potrenujcie z Tamilee Webb
a szybko zobaczycie efekty!:classic_cool: Gdzieś tak w połowie str. są filmy z jej ćwiczeniami na pośladki, brzuch i ramiona. Mozna je sobie ściągnąć, jak ktoś chce. Mi BARDZO pomogły!:) http://chomikuj.pl/Oookooo?fid=25189096

Gość magiczek
no i dalej nie kapuje jak robic cw 1, czyli na tej stronie 2, i w dodatku pomotalo mi to cwiczenie na kostki, raz pod katek 90 stopni, potem 180? jak? O.O

Gość green_peas
Z tego co ja zrozumiałam, musisz oprzeć dłonie na kolanach, by utrzymać je w jedne pozycji i miejscu (kolana), a następnie lekko przysiąść i powoli unieść się na tyle by dłonie nadal spoczywały na kolanach (czyli nie do końca wyprostować ciało). Z tym, że ja również nie jestem pewna, czy dobrze to interpretuję. A co do ćwiczenia ze stopami (o ile dobrze rozumiem), to palcami raz wskazujesz sufit, a później uginasz stopy w swoją stronę.

Gość Patrissia
hej dziewczyny ja się do was przyłączam bo muszę się zmobilizować bo mam za grube nogi :( No tylko mam do was pytanko wy to ćwiczycie codziennie czy klika razy w tygodniu bo mi się podoba to ćwiczenie na łydki z tym leżeniem i nie źle później bolą ale chodzi mi głownie o biodra chociaż w łydkach też muszę zrzucić tłuszczyku a macie jeszcze jakieś inne ćwiczenia sprawdzone na biodra i pośladki?? z góry dzięki to moje obwody :) łydka:34 udo:53

Gość Mersi
hej dziewczyny! Myslałam ze tylko ja mam taki problem, że bez problemu potrafię schudnąc z brzucha a nogi i tak pozostają masywne:/ zawsze myślałam, ze to przez to że cale życie jeżdzę duzo na rowerze ( życie na wsi) ale teraz jak jestem na studiach to raczej wybieram autobus a łydki i tak mam zawsze największe :/ gdzies przeczytałam, że to własnie rower podowuje umięsnienie nóg i nie jest dobry na smukłe nogi. Co Wy o tym sądzicie? Musze zacząc wyprobowac ćwiczenia od autorki... pozdrawiam serdecznie :)

Gość Duśka_12
własnie znalazłam tą stronę jednak nie zabardzo rozumiem jak można robić przysiady bez poruszania kolanami. Czy mogłąbym prosić o rysunki(również innych ćwiczeń)? Z góry dziekuje podaje e-mail:wiedyk@vp.pl

cześć.Czy ja mogę dostać te rysunki? Mój e-mail:anitamikulska5@wp.pl Dziękuje z góry!

Gość xNatarynkax
Witam :) ! Szkoda, że wątek wygasł i nie ma tutaj już nikogo. Mam jednak nadzieje, ze ktoś tu może jeszcze zagląda. Przez wakacje zamierzam schudnąć. Moje nogi to jakiś koszmar. Są grube i krótkie. łydka - jedna ma 34, a druga 35 ;/ udo w najszerszym miejscu - 54 udo w połowie długości - 49-50 Przy wzroście 160 i szczupłą górą wygląda to strasznie. Solniczki (tzn. te kości pod szyją ;)) odstają mi tak jakbym miała anoreksje, brzuch mam praktycznie całkiem płaski. Także zaczynam do dzisiaj i mam nadzieje, że ktoś tu jeszcze jest i będziemy nawzajem się wspierać.

Gość *fajna*
No fajnie by było odświeżyć temat.. więc ja zamierzam schudnąć z ud.. przede wszystkim i zaczynam od dziś.. napiszę o skutkach i zmianach.. jakie zauważyłam :) pa

Gość xNatarynkax
Ćwiczyłam przez 4 dni i obwód w łydkach i kostce spadł mi o 0.5 cm, a w udzie aż o 2 ! Niestety przez następne 3 dni nie ćwiczyłam, bo nie mogłam i wszystko wróciło do normy. Bez sensu.

Natarynka ale przez te 4 dni ćwiczyłaś te wszystkie ćwiczenia, które autorka wymieniła?

Gość xNatarynkax
Dusia - tak wykonywałam wszystkie ćwiczenia. Niektóre po 40, a niektóe po 50 razy, bo czasem już nie miałam siły na więcej ;).

Gość niusia16
prześlij mi proszę foty z tych ćwiczeń, ja też musze koniecznie w nogach schudnąć ;) niusiad.14@interia.pl

Gość x3x3
Ja mam 49 w udzie i 33,5 w łydce. Chciałabym mieć 46 w udzie i 30 w łydce. Zaczynamy ! zobaczymy czy się uda!:)