Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwugwiazdkowa

domowy przepis na mleczko do twarzy??

Polecane posty

Gość dwugwiazdkowa

czy zna ktos takowy? chcialabym uzywać naturalnych przygotowanych w domu środkow do twarzy, na toniki jest wiele przepisów, ale nie widzialam jeszcze zadnego na mleczko...

Gość anzelm
NAjlepsza jest swierza sperma!!!

Gość Kristi
pisze się świeża

Gość dwugwiazdkowa
anzelm, rozumiem ze sprawdzone z wlasnego wyrobu na wlasnej twarzy...?

Gość Kristi
hehe dobre!!! dwugwiazdkowa tak trzymaj! :-D ja nie znam źadnego przepisu,ale wiesz,weszłam tu,bo byłam pewna,że taką odpowiedź jaką dał Anzelm,tutaj znajdę...faceci są przewidywalni............

Gość co za ohyda
pozabijajcie tych pojebusów bo już mam dość kretyńskich uwag o spermach itd. co za obleśne typy... wydzielają jakąś śmierdzącą klejąca się plazmę i uważają że są bogami i są najwspanialsi na swiecie! zjeżdżaj stąd debilu...normalnie aż mi się ciśnienie podniosło

Gość dwugwiazdkowa
moze ktos jednak zna??

Gość nieślubna
podnosze

Gość anzelm
nie krzyczcie na mnie, wiem, bo ostatnio kumpel mi sie spuscil na twarz i mi pryszzcze zniknely jak reka odjal, chcialem doradzic :(

Gość dwugwiazdkowa
dziekujemy za cenne i swiatle rady, ale nie musisz wszystkim na forum opowiadać o swoich zabawach z kolegą... wszyscy życzymy ci dalszych udanych zabiegow kosmetycznych teraz czekamy na iine rady, dziewczyny odez, zadna nie zna??

Gość Sol_Angelica
Mleczko z dyni do oczyszczania twarzy 1/2 szklanki zmiksowanego miąższu świeżej dyni zmieszać z 1/2 szklanki naturalnego jogurtu. Całość dokładnie wymieszać i odstawić na 2 godziny. Powstałe mleczko należy wmasować w skórę rano i wieczorem i spłukać wodą Rumiankowe mleczko do demakijażu Polecane dla cery suchej. Waciki moczymy w roztworze 2 łyżek mleka i 2 łyżek naparu z rumianku. Takie mleczko usuwa zanieczyszczenia, a także ma właściwości nawilżające i kojące. Bzowe mleczko do demakijażu Polecane dla cery tłustej. Mieszamy 2 łyżki herbatki z czarnego bzu z 2 łyżkami mleka. Zwilżonymi wacikami myjemy twarz. Jest to doskonały środek na popękane naczynka. Słonecznikowe mleczko do demakijażu Polecane dla cery normalnej. Waciki zanurzamy na krótko w mleku, lekko wyciskamy i nawilżamy olejem słonecznikowym. Tak przygotowanymi usuwamy makijaż. Nadmiar zmywamy wodą.

Gość dziewczynyB
czy ktos to przetestowal?