Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agnieeecha

moj facet chce dzis wieczor kochac sie ze mna oralnie

Polecane posty

czy dla niego to znacza ze powinnam polkac jego nasienie? Chcial wczoraj, ale ja nie chcialam za bardzo od razu i on spytal czy chce sie przygotowac? Do czego? ;) jak waseze wspomnienia, moze chlopowi nie wyjsc ten pierwszy raz? Przeciez niekoniecznie umie hehe :D

Gość masz sie przygotowac
bo pomyslał ,ze się nie umyłaś:o

facetowi wyjsc wyjdzie, tylko nie wiadomo czy tobie sie spodoba :D jesli lubisz uczucie jakie jest przy robieniu kupy, to pewnie tak :D tylko weż pod uwage że ta \"kupa\" bedzie wchodzic i wychodzic itd :D tylko nie zapomnij natłuścic i rozlużnic zwieracze bo hemoroidów sie nabawisz :DDD

nie nio co Ty, umylam sie, zawsze sie myje przed randkami ;) Nie pomylilas orala z analem czasem?

he he he, ale napisalam :D az mi wstyd, nie iwem czemu przeczytalam \"analnie\" :)) przepraszam bardzo, ale to bedzie ostrzezenie przed analem :D pozdrawiam

Gość XcolaX
Erotica chyba Ci sie pomylil anal z oralem:)

to przez to że zjadąłm za dużo śledzi w ciescie biszkoptowym:-P a wszystko popiłam orężadka z rumem:D

Gość erotica polecam
anala bo jest super, aha tylko to porównanie do wchodzącej i wychodzącej kupy było beznadziejne, chyba że wkladałaś coś sobie w tyłek i dlatego masz takie skojarzenia hahhahha

Gość nie sądzę żeby oczekiwał
od Ciebie ze połkniesz spermę. moim zdaniem miał na mysli pieszcoty oralne i tyle.

Gość lolaboga
dziewczyno. Chcesz to polykaj nie chcesz to nie polykaj, przeciez to tylko i wylacznie twoj wybor:) on nie moze tego od ciebie zadac. Sperma ma smak hmmm...nijaki, troche slony, konsystencje niefajna, sama zreszta wiesz jaka. Ja polykam , jak mam ochote, a czasem konczy na brzuchu czy gdzies indziej i nie ma problemu. Ale jezeli nie chcesz to nie polykaj, to bez sensu, a jezeli twoj facet sie za to na ciebie pobrazi to czym predzej daj mu w leb albo wymien na normalnego goscia:) pozdrawiam

Gość erotica polecam
wychapnij mu z połykiem, bedzie wniebowziety:-p

Gość niniusia
jak zrobi Ci nieziemnską minetkę,to mu zrobisz też dobrze,tak będziesz rozluźniona i napalona.chociaz smak spermy jest ohydny. polecam francuskiego jeźdźca :-D

ale co jak bedzie dochodzil i nie zdaze sie odsunac...(piescilismy siebie w ten sposob juz nie raz, ja jego, ale nie do konca).. i mam dokonczyc raczkami? czy raczej wszystko wyjdzie :P

Gość a ile masz lat a on

Gość a ile masz lat a on
a już się bałam,że kolejna łatwa szesnastka ;-P

to jak mam zrobic jak jeszcze nie chce polykac, bo nie wiem czy nie wejde w jakas niezreczna sytuacje :D no co Wy, jestesmy 3 latka razem

moze skonczyc w buzi i moze isc do lazienki wypluc on po orgazmie bedzie na to obojetny

Gość kiki20
napewno mial na mysli pieszcoty oralne ale jak polkniesz to sprawisz mu przyjemnocs oni to rozumieja jako to ze kobieta calkowicie ich akceptuje... ambrozja sperma nie est ale nie jest oblesna mozesz smialo polykac nic sie nie boj :) wkoncu kiedy on cie lize na dole tez spija twoje soczki prawda :)

Gość uważajbo pierwszy raz
nie jest zbyt fajny. Chodzi mi o to,że członek,a raczej jądra brzydko pachną i to zniechęca.

Gość kiki20
hahah oj facet pieknie pachnie jak ktos dba o higiene to jest ok, fakt jest charakterystyczny zapach ale mi sie np podoba:)

Gość oooleeee
uważaj, bo fiut może być brudny

Gość przytulka
jesli bedzie chcial zebys polknela wez troche na jezyk i go pocaluj gwarantuje ze juz o to nie poprosi ale jak cos wsadz go gleboko zeby nie czuc smaku jednak mysle ze nie powinnass sie zmuszac absolutnie!!! pierwszy sposob jest ok:)

Jak juz bedziesz miala w buzi to co za roznica czy polkniesz czy nie (dla Ciebie). Smak sie czuje na jezyku a nie w gardle.

Gość kani
jak polkniesz to bedzie kanibalizm jak wyplujesz to aborcja

Gość szosta godzina
sperma jest jak kefir - bardzo przyjemna w smaku