Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poznanianka

Poznań - bikini głębokie

Polecane posty

Gość poznanianka

Witam, czy któraś z Was orientuje się które gabinety kosmetyczne w Poznaniu oferują depilacje głeboką bikini? NIe interesuje mnie depilacja laserem, jedynie wosk. Za wszelkie odpowiedzi bardzo dziękuję :)

Gość Anhela
Wiesz co? Dobrze się zastanów, radzę Ci. Pomyslalas, co będzie, jak Ci zaczną TAM włosy wrastać?? Ja też byłam taka chętna, ale najpierw wydepilowałam sobie strefe bikini "normalnego", ze się tak wyraże. Przedtem miałam twarde, chamskie włosy od golenia, teraz nie mogę się wygrzebac z wrastającymi po depilacji. Koszmar. Każdy włosek, niemal każdy wyrastając od nowa zaczyna płożyc się pod skóra, więc w ruch idzie igiełka, kremy, peelingi i tak dalej. Powoli jjuz mi się to konczy, teraz usiłuję odhodowac tak, by znow wrócić do golarki. Niestety. Depilacja woskiem jest super- za pierwszym razem, bo potem, gdy włos odrasta zaczynają się schody. I nie musze tłumaczyć nikomu, jak to ohydnie wygląda...bleee...Juz wole golic. Poczytaj na forum o wrastajacych włosach. I gwarantuję Ci na bank, że będą Ci wrastały...