Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Starter

Jak zareagowałybyście na chłopaka który opierałby się waszemu uwodzeniu?

Polecane posty

Gość Starter

Mam na mysli jakbyście próbowały sprowokowac go do seksu

Nie spotkalam jeszcze takiego :) :) :) :) A jesli by sie opieral...hmm nie wiem ale bylabym zla. ......spic i wykorzystac :P ....zartowalam :P Mysle ze bym odpuscila sobie, jak nie chce to nic na sile

Gość nhafkjgoeLJJK
Ty to pewnie bys stwierdzila, ze jest gejem, przyznaj sie

Tzn. czekaj sory. Jst roznica sprowokowac do seksu a sprowokowac. Mi starcza jak facet mysli o seksie z Toba. Przeciez nie bede z kazdym szla do lozka no nie. Ale mysle ze wiekszosc facetow szlo by na seks latwo nakrecic. (PS kobiety tez)

Gość chłopaaaak
kobiety tez latwo nakrecic na sex?

tzn. facetom....kobieta kobiete jak nakreca to troche glupio i trudno w razie co z twarza wyjsc. Mnie tam mozna nakrecic :P

.......................................... .......................................... ............................ale klucz musi byc imbusowy

Gość chłopaaaak
jaki to jest imbusowy?

Gość chłopaaaak
ja nie moge ty jestes nimfomanką jak pozdro600 i gorąca

E..... chyba nie. Po prostu kupuje mieszkanie i wszystko mi sie z meblami kojarzy :P

Gość startrek
????????????????

.........jeśli facet się opiera kobiecie, która go uwodzi (albo jej sie wydaje, że go uwodzi) to pewnie złą taktykę obrała........... jestem normalnym facetem i jeśli kobieta robi to subtelnie to ma mnie w garści..... ale jak jest zbyt natarczywa, to niestety czar pryska............. faceci też lubią trochę tajemniczości .............

Gość hmmm a
ja bym go na kawe zaprosila

Gość jak sie opiera
to pedal

Gość do Roaming
czy Ty czasem nie jestes zbyt pewny swojej atrakcyjności? panowie często pozostają pod urokiem wrazenia ktore wywarli na kobiecie

A żebyście wiedziały niewiasty, że jestem pewien swojej atrakcyjności........... Oglądam się w lustrze (a nie jestem narcyzem) i widzę .......... to co widzę. W takim przekonaniu utwierdzają mnie zalotne spojrzenia kobiet ............ Cóż ja mogę na to poradzić, że tak na nie działam .......... :) A facet nie byłby facetem, gdyby długo dał się namawiać na sex, bo to w końcu sens życia :) Powiem tak: można wszystkie drzwi otworzyć, tylko trzeba znaleźć dopasowany klucz...... Czyli: odpowiednie podejście! My faceci też mamy swoje emocje i uczucia - drogie Panie, pamiętajcie o tym! 🌼 🌼 🌼 dla Wszyskich Pań ode mnie!

A jeśli chodzi o słowa moveringa \"odmowa sexu moze sie tragicznie zakonczyć - od rekoczynów do pomówień\" to tylko słabi faceci tak mają i bez honoru............. Facet to zwierzę i duże dziecko - jak jedna laska odmawia seksu to zbieram zabawki i idę na inne podwórko - jeśli chodzi o zwykły seks............. Bo jeśli jestem zakochany w kobiecie, która z jakichś przyczyn odmawia seksu, to po prostu jestem w stanie to zrozumieć, tylko napalony debil namawia kobietę do czegoś na co nie ma ochoty i co najgorsze - robi to z odrazą........... To by było na tyle..... :classic_cool:

Gość nie moge juz
a jak dziewczyna to pasztet to chlopak ma ulec takiej?pozniej bedzie latala taka i dupe zawracala

Gość Malinka2310
nie interesuje się chlopakami :(