Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mmmmmm

Miss World

Polecane posty

Gość mmmmmm

Hej, właśnie się zaczęła gala otwarcia. Komentujemy na bieżąco.

Gość mmmmmm
Jak wam się podoba? Gala bardzo dobrze przygotowana, naprawdę. Afrykanki były ładniutkie. Prowadzący bardzo się stresowali na początku, widać było, ale już chyba trochę luźniej się poczuli.

Gość mmmmmm
NIkt nie ogląda? :( Właśnie jest Rubik ze swoim chórem.Aneta Kręglicka wygląda slicznie, Adamczyk jako prowadzący też mi się podoba. Na razie najbardziej negatywne wrażenie wywarła na mnie miss USA, jakaś taka niepozbierana.

Gość fndfls
a na ktorym??

Gość Mmmmmm
Kreglicka jak zwykle piękna :) Ciekawe ile ma wzrostu i ile waży? wie ktos?

Gość mmmmmm
na dwójce

Ogladam, choc jestem tylem do telewizora :D Jak tak popatrzę, to ladne dziewczyny sa, no, jak każda dziewczyna trochę pokrytykuję, bo watpie, by facet krytykowal miss :D wiec tak dziewczyny śliczniutkie, tylko jakieś takie stare sa, kiepsko się trzymaja, a szkoda. Jeśli chodzi o te Afrykanki, to nie podobaja mi się w ogole Murzyni i dlatego dla mnie były one brzydkie....hm...co tam jeszcze, Miss Canady jak dzisiaj ja pokazywali rano, to jest brzydka. Ma nos do gory i dwa wagry duze, w ogole nic ladnego....a tak poza tym, to pozostale śliczne dziewczyny :)

Gość fndln
niech orzypomina jakby nie klaskali to by to glupio wygladalo:D

hehe, jak zwykle Polacy zero spontaniczności, więc trzeba prosić by klaskali :P hahha, rzeczywiście ciagle mówi \"wielkie brawa \" . A mialam zostać modelka :P

Gość łączenie tematów
kto oglada gale powitalna MISS ?? 21:06 misssska Co sadzicie o kandydatkach ?? Same siatkarki 21:16 tschumi Dolujace jest ogladac tak ladne kobiety... 21:18 MalaMi___ Wg mnie zenujaca impreza, zalobne kawalki, ciagle grzebiaca w papierach kreglicka z zerowym usmiechem, silacy sie na dowcip Adamczyk, dretwa publika i na dodatek nie dzialajace mikrofony przy wystepie Dudziak i Steczkowskiej. Mialo byc tak pieknie a wyszlo jak zawsze... Zadnego rozmachy imprezy o swiatowym poziomie. Jestem ciekawa co myslicie 21:28 MalaMi___ I jeszcze górale na dodatek w charakterze mietowego plateczka ... bleee. Przypominam sobie poprzednie wybory i byla w tym jakas klasa, jakas GALA wlasnie a tu ...

Gość mmmmmm
Mnie się podoba, szczególnie wystrój, czerwone kolory tworzą ciepłą atmosferę, a dystyngowanie tez jest. Publczność powinna przejść specjalne przeszkolenie bo faktycznie jest największym minusem. Co do dziewczyn, z tychktóre do tej pory zaprezentowali moją faworytką jest zdecydowanie miss Indii, bezkonkurencyjna.

Gość fndln
widzieliscie??Piotr puscil oko do tej z hiszpani:D

Gość tomciooo
nie oglądam takich rzeczy ..To konkurs dla bezmózgów ..

Gość MalaMi___
Miss Venezueli... :) Co do miejsca masz racje - pieknie dobrane, pieknie oswietlone i dlatego tym bardziej szkoda :( Naprawde prowadzenie na poziomie szkolnym. Przeciez to Miss WORLD a nie Koluszek ... ( nic nie mam do Koluszek :) )

Gość antekkk
akurat sie wlaczylem, fakt ze te miski gtakie sobie. jak to mają być najpiekniejsze laski na swiecie to dzieki :( o ta z Macedonii jest ok :)

Żenująca konfejansjerka. Ten pan to wcielenie najgorszego męskiego zaściankowo-nadwiślańskiego męskiego szowinizmu, a jego obleśne uwagi podpadałyby pod molestowanie seksualne w krajach, gdzie coś takiego traktuje się poważnie. Po prostu jest to ponożej pewnych standardów.

Gość antekkk
co, Adamski molestuje?

Gość MalaMi___
Ojjj tak... I on sie meczy i publika chyba tez... Ciekawa jestem kto wg Was moglby poprowadzic to na odpowiednim poziomie.

Gość dfhg
co wy gadacie..dobrze prowadzi.

Gość MalaMi___
A tak na marginesie kobitki - zwroccie uwage na towarzyszacych misskom facetow ... Jest na co popatrzec :)

Gość antekkk
miss slowenii koszmar :(

Gość fndln
dobrze prowadzi ale wkurzajace jest troche to gadanie Dobry wieczor we wszystkich jezykach:o

Gość dfhg
no to bardziej jest tak jakby on sie chcial pochwalic...;) ale i tak jestem mile zaskoczona, myslalam ze to porazka bedzie a jest naprawde ok moim zdaniem

Gość antekkk
turczynka ma sliczne oczka

Gość fndln
wegry...o cholera....:o nie skomentuje

Gość antekkk
nie no słowenia ja przebiła :(

Gość niesparowana para
Akurat Węgierka jest w polowie Polką...:P

Gość mmmmmm
No nie wiem czy dla bezmózgów... Jeśli chodzi o wykształcennie tych dziewczyn, to większości nie mozna nic zarzucić... A jeśli chodzi o widzów, cóż oglądają ci, którzy lubią takie rozrywki. Mnie zaraziła mama, która jest wielką fanką wyborów miss. Poza tym, te akurat wybory odbywają się w Polsce, więc siłą rzeczy jest pewne emocjonalne podejście do sprawy, jak się uda, czy wypali czy będzie klapa itd.

Gość przewodniczacy Jury
Niedlugo wszystkie je zalicze 🖐️