Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ale Numer ..

hehe czy ktos was kiedys nakrył???

Polecane posty

Dobra jabłko, to nie było zabawne:( Powiem więc to co lubisz👄 Przed chwilką (razem z moją kochanką hi, hi) bawiliśmy się oralnie na trawie (śliczna u mnie pogoda, a u Was?) ale w centrum miasta:classic_cool: Wracając przechodziliśmy obok pobliskiego centrum RTV AGD w którym sprzedawczyni jak tylko mnie zobaczyła, to gał nie mogła oderwać i natentychmiast powiadomiła swojego kolegę, z którym już wspólnie obserwowali nas wymieniając zdania między sobą, aż nie zniknęliśmy im z pola widzenia. W sumie to zastanawialiśmy się czy aby te okna obok to nie są za blisko, ale skoro przechodzący nieopodal ludzie nie robili na nas większego wrażenia... Przynajmniej nie stary jestem perwers (to chyba rasa kota, czy coś;) ). Taaaaaaaa... 😍 seksik jak Kubuś Puchatek miód!

Gość Słaby jestes
:P:PP:P

Gość ewelinka0785
witam i to nie raz;-)pamietam jak spalismy u miego w domku wszystko tak jak trzeba gra wstepna oboje juz prawie jestesmy a tu nagle wchodz tesciowa bylismy na szczescie przykryci ale i to widac i powiedzial o przepraszam przyjde pozniej robcie dalej mojego wnuka bylo smiesznie ale nie zrecznie!i duzo razy jak u mnie w domku bylismy zawsze akcja piezynka była i nie wychodzil tylko tak po malutku plaza zawsze mi sie marzyla na seksik;-)

Gość lalunia222
no i co to ma wspólnego z antykoncepcją????

Gość do Real Faceta
Podobasz mi sie RealFacecie :)

Gość ewelinka0785
taki fajny temat a nikt nie pisze;-)

Gość i OWSZEM
Ja juz plaze nad jeziorkiem zaliczylam 12 w poludnie jakos tak sie zapomnielismy i ...,po wszystkim oczywiscie bylo troszke glupio ale wspomnienia sa. Kiedys chlopak chcial zebym zostala u niego na noc ale jego mama nigdy na to by nie pozwolila wiec ukryl mnie w lozku,ale i tak w nocy nas nakryla ,-bylo troche jazdy na nastepny dzien. Innym razem pojechalismy w takie odludne miejsce i akcja toczy sie na dobre a tu puk puk w szybe,-Policja ,dobrze ze szyby byly tak zaparowane ze wszystkiego nie widzieli,swoja droga to chyba lubili podgladac bo jak sie potem okazalo to zanim zapukali to troche podpatrzyli