Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaneta25

płodna czy nie??????

Polecane posty

Gość zaneta25

chciałabym wiedzieć czy jestem płodna czy nie.... z mężem staramy się o dziecko już od 2 lat i nic!!! nie wiem czy to ze mną jest coś nie tak czy z nim ale nie możemy zajść!!! chciała bym iść do ginekologa i sie zbadać ale się troche boje... na czym polega takie badanie i czy to cos kosztuje?? bardzo posze was wszystkie o odpisania na mojego e-maila!! z góry dziekuje

idź do lekarza nie ma się czego bać na pewno trzeba bedzie monitorować cykl,czy wystepuje owulacja,dlatego tez,będziesz miała robione usg jeżeli bedzie owulacja,bedzie sprawdzane jak długa jest u Ciebie faza płodna jak u ciebie wyjdzie ok to zostanie zbadane nasienie męża nie ma się czego bac tylko trzeba działać bo i badania trwają jakiś czas,to potem jeżeli będzie potrzebne leczenie to też trwa...

Gość zaneta25
dzięki za odpowiedz. ale jak myślicie to jest znak ze jednoz nas jest nie płodne????? dużop czytam w internecie i tam pisze ze nieraz tak jest że małżeństko długo się stara o dzocko i w końcu im sie udaje

Gość zaneta25
a czy takie badania to długo sie czeka na odpowiedź czy jestem płodna czy nie???????

moze byc też tak,że akurat nie trafiacie w fazę płodną, albo faza płodna u Ciebie jest bardzo krótka,ale to jest w stanie powiedzieć lekarz po przeprowadzeniu badań

tego akurat nie jestem ci w stanie powiedzieć,bo my z mężem nie bylismy badani,gdyż nie było takiej potrzeby

Gość zaneta25
a wy z mężem ile się staraliście o dzidziusia????? jak możesz to odp mycha 13

Gość zaneta25
a wyPaulka123 ile sie o dzidziusia staraliście??

u nas jakos samo to wyszło, stwierdzilismy,ze jak bedzie to dobrze, ale jakos nie nastawialismy się w 100% na poczęcie dzidziusia, no i się tym sposobem udało po 4 mcach

Gość zaneta25
a jak mój mąż ma żylaki w mosznie to znaczy ze jest bez płodny!!!! prosze o szybką odpowiedz