Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no nie wiem co mi jest

cooo mi jest??????

Polecane posty

zaczne od tego, ze jestem przeziebiona jakis czas... od zeszlego weekendu boli mnie zoladek, zazwyczaj po jedzeniu od wczoraj jest mi niedobrze do tego... ale samoistnie ze tak powiem nie wymiotuje nie wiecie co mi moze byc?

i tak mi jakos mdlo :/ acha i z gory mowie - w ciazy nie jestem! acha i zdarza mi sie biegunka, ale nie taka ciagle...

grypa zoladkowa albo zatrucie przez tydzien? zreszta jak ma sie grype zoladkowa to sie wymiotuje... co do lekarza to pojde, ale teraz nie mam mozliwosci

Gość chora 22
uh, mam cośpodobnego, juz3ci dzień masakrycznie boli mnie gardło, gorączki jako takiej nie mam, wczoraj wymiotowałąm 2 razy i bolał mnie żołądek, wiczorem mi rzeszło ale dziśpo śniadaniu znowu ból żołądka okropny. I to gardło- jakby mi tam cośzalegało, nie mogłam przełknąćnic normlanie. Jade do lekarza po południu ale pewnie da antybiotyk i nara... To wygląda na jakiegoświrusa chyba...

Gość do goryyyyyyyyyyyyyy

Gość nie do goryyyyyy tylko do
LEKARZA!!! niesamowite,ze niektorzy sa tak naiwni i szukaja porad medycznych na forum, gdzie lekarzy raczej malo :P

Gość do goryyyyyyyyyyyyyy
kurde ludzie jacy wy jestescie dziwni wiaodmo, ze pojde do lekarza co zreszta napisalam ale obecnie NIE MAM MOZLIWOSCI pojde w weekend do tego czasu chcialabym wiedziec co to moze byc

Gość trzeba ja bylam na czczo
no ale nie sadzisz ,ze takie zgadywanie do niczego nie prowadzi? ktos ci powie " to jest to.... " a u lekarza okaze sie cos zupelnie innego

Gość dfdf
widze ze na tym forum nikt ci nie chce pomóc. niełam sie bo ja mialam te samiutkie objawy i zaczełam pic tylko jogurt cąły dzien raz takl z bakteriami dobrymi i mi przesżło ..zastosuj to samo na razie a zobaczysz efekt.zycze zdrówka